Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut. In acceasta seara vreau sa va prezentati intr-un numar mare in hq in linie, si sa fiti pregatiti pentru warurii, bine inteles ca trebuie sa aveti si job-ul de Arms Dealer. O seara placuta in continuare.

Salut. Azi vom avea din nou warurii. Diseara vreau sa va prezentati intr-un numar mare in HQ. De azi am inceput si eu scoala, diseara nu stiu sigur daca am sa ajung la primele warurii. In caz de nu am sa pot sa ajung va urez successs in castigarea zonelor. Incercati sa stati in echipa si sa nu va duceti rambo. Ascultati de Lider si de membrii cu Rank 4+. O zi placuta in continuare, El Loco Cartel.

Normal ca o sa castigam , forta ELC !!

Saloot. Se pare ca am sa ajung si eu la warurii. Nu am mai facut ultimele doua ore deoarece este Consiliu Profesoral, asa ca ne vedem la war. Vreau sa fie o foarte mare prezenta la war, nu uitati si de jobul de Arms. Cand un coleg va cere o arma zicti si ID. /sellgun ID arma pret. Dupa ce da-ti arma ramaneti langa accel jocator pana o accepta. Inca un lucru important mai este sa ascultati de Lider si Rank 4+ si fara rambo la war. Pe chat la factiune /f nu vreau sa vad certurii sau spam. La ora 19:45 toata lumea in hq. O seara placuta. <):):-W