Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salutare de astazi sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem bine si sa ne luam hq-ul diseara, ne auzim in game, bafta!

Iar dau peste asta, nu scap de el. Mi se pare ca am fost cu tine in Verdant, dupa in TTB, parca si acum ELC. Peste una si alta...

SHAF DE PAJINA

Edited by seBa rTn

@@Weeld, Asa sperăm toti seară de seară, dar cu aceiasi 20 on de fiecare dată+AiM-erul de BolBol2 e greu boss. ;)

In rest, eu acum am venit de la scoală. Strărduiti-vă să veniti la waruri, dacă nu demisia si lăsati pe altii in locul vostru, poate mai activi.

Am luat Turf, daca nu era sa castigam, luam wrost, azi nu m-am simtit bine, si na. Codatii aia s-au activat spre sfarsit, anyway, bina ca l-am luat, acum ne luptam sa'l tinem. Nu d-ati attack pe GSSF, mancam marmelada si bataie.

Felicitari pentru warul din aceasta seara, Prodan te-ai descurcat binisor. Maine o sa fie sigur mai greu, o sa fie mai multi Avispa on si binenteles mai "activi"... Dar si noi sa fim cati mai multi on si cat mai calculati.

P.s. Rank 4+ nu uitati de attack.

Felicitari pentru warul din aceasta seara, Prodan te-ai descurcat binisor. Maine o sa fie sigur mai greu, o sa fie mai multi Avispa on si binenteles mai "activi"... Dar si noi sa fim cati mai multi on si cat mai calculati.

P.s. Rank 4+ nu uitati de attack.

Practic, Prodan ar trebui Sub-Lider, ar trebui sa te gandesti si tu oleaca, el merita, ne-a adus undeva pan' la sfarsit.

Sincer sa fiu, toti ati mers ca robotii in ce parte ati vrut.. Degeaba tipam toti la voi. Nu vreau sa fiu rautacios si sa spun ca doar s-a nimerit sa organizeze Prodan si vreau sa il felicit pentru organizarea de la inceput... Dupa ce am castigat 2 runde ati mers toti in ei si ati revenit cand ne conduceau cu 2 runda in fata noastra. Asa nu se face, daca stateati ca la inceput ii bateam la 0. Voi nu intelegeti nimic. Ramane de vazut ce se intrampla maine. Rank 4 +, attack pe GSSF si BANK. Noapte buna.

Maine avem 2 waruri pe GSSF si Bank si vreau sa fim cati mai multi ON...Multumesc Seba si celor care credeti in mine..Stiu ca pana acum nu prea am ajutat aceasta mafie de cand e Cari3 lider dar propit ca deacum incolo dau cei mai bun din mine pentru un SF Portocaliu....TRUP SI SUFLET PT. UN SF PORTOCALIU..

Practic, Prodan ar trebui Sub-Lider, ar trebui sa te gandesti si tu oleaca, el merita, ne-a adus undeva pan' la sfarsit.

Tu mai bine gandesti inainte sa vorbesti, n-ai ascultat deloc de organizare... daca o faceai nu mai aveai -15... ce e asa greu sa intelegeti cand ai -5 stai frate in linia a 2-a cu m4, nu te mai baga in fata...

Sincer sa fiu, toti ati mers ca robotii in ce parte ati vrut.. Degeaba tipam toti la voi. Nu vreau sa fiu rautacios si sa spun ca doar s-a nimerit sa organizeze Prodan si vreau sa il felicit pentru organizarea de la inceput... Dupa ce am castigat 2 runde ati mers toti in ei si ati revenit cand ne conduceau cu 2 runda in fata noastra. Asa nu se face, daca stateati ca la inceput ii bateam la 0. Voi nu intelegeti nimic. Ramane de vazut ce se intrampla maine. Rank 4 +, attack pe GSSF si BANK. Noapte buna.

Aici iti dau dreptate Bulaie, a avut noroc Prodan sa organizeze exact dupa ce au ramas avispa fara membrii lor "activi" cum ar fi Donsemaca, Antidot, Hu3xxx si Show., care dadeau cu M4 la secunda... Eu de exemplu nu mi-am mai racit gura degaba pe /f ca oricum nu ascultati si am incercat sa ajut ca un orice membru si se pare ca am fost eficient +8 :>.

Prodan zice acum ca am castigat datorita organizari lui, Bulaie poate zice ca datorita antrenamentelor lui... Eu zic sa dati toti mai mult, sa asculatati de rank 4+ si sa nu mai lipsiti atat de la waruri.

Subliderul nu va fi ales prea curand, aveti timp sa aratati ce puteti.

Edited by CARi3

Tu mai bine gandesti inainte sa vorbesti, n-ai ascultat deloc de organizare... daca o faceai nu mai aveai -15... ce e asa greu sa intelegeti cand ai -5 stai frate in linia a 2-a cu m4, nu te mai baga in fata...

Aici iti dau dreptate Bulaie, a avut noroc Prodan sa organizeze exact dupa ce au ramas avispa fara membrii lor "activi" cum ar fi Donsemaca, Antidot, Hu3xxx si Show., care dadeau cu M4 la secunda... Eu de exemplu nu mi-am mai racit gura degaba pe /f ca oricum nu ascultati si am incercat sa ajut ca un orice membru si se pare ca am fost eficient +8 :>.

Prodan zice acum ca am castigat datorita organizari lui, Bulaie poate zice ca datorita antrenamentelor lui... Eu zic sa dati toti mai mult, sa asculatati de rank 4+ si sa nu mai lipsiti atat de la waruri.

Subliderul nu va fi ales prea curand, aveti timp sa aratati ce puteti.

Da, cam de asta fac eu - la war, nu prea ascult de /f. Merg Random pe unde pot, omor 1, ma omoara altul. Pai, acum sa vedem ce o sa facem diseara.

Salut....In aceasta seara avem 3waruri..Gssf,Bank si pe Hq...Avispa is 35 in factiune iar noi 33 plus ca au aplicat 4 la noi din care 3 au rank3+ si sper ca pana la waruri sa intre toti in factiune

...Multumes din nou celor care cred in mn si pt asta o sa va arat de ce sunt capabil si asa o sa fie un SF portocaliu.

Mhm, voi spuneți și unii dați vina pe mine ca sunt nuștiucum ca am luat 2 wrost și blabla. Pai, hai sa vedem. 1. Daca am colabora am caștiga

2.Avispa Codați.

3.Fata de alții care nu vin la war.. Eu niciodata nu am lipsit, chiar daca avram o problema sau ma simțeam rau eu tot am intrat.

4. Astia care fac - iau amenda, si aia care lispesc iau la fel, nu sunt de acord cu asta, si nu sunt singurul care spune asta.

5. Sorin, nu faci parte din aceasta facțiune, deci Report.

6. Salut.

Probabil El Loco a fost ultima factiune in care am mai intrat. EU nu am folosit coduri niciodata, aseara la war nu am fost eu pe cont, am rugat un prieten sa intre pentru ca eu nu am fost acasa. In fine, nu mai conteaza. Sper sa se simta RoberT ala bine si sa doarma linistit. Eu m-am saturat de toate dusmaniile astea si niciodata nu am avut nimic cu nimeni.

Bafta baietii, mi-a facut placere sa fiu alaturi de voi. Imi cer scuze daca v-am suparat vreodata cu ceva, nu am facut-o intentionat. Poate ne mai auzim pe server peste 30 de zile. Multumesc CARi3 pentru sansa acordata.

Succes ! Va pupa AksoN :*:*