Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Frumoase warurile de asteara, Congratz! Astăzi sper sa le și aparam la fel de bine, si sa cucerim in continuare partea 69, adica toate turfurile de sus p rând, si tot așa, pana ajungem pe Avispa, toți stim ca e oarecum o munca grea dar nu imposibila.

Acum m-am trezit si m-am gandit sa trec cu un post pe aici.

Am avut noroc aseara, au fost putini, acum de abia s-a schimbat liderul Avispa si am putea profita de acest lucru. Intrati in numar cat mai mare daca vreti turfuri! Ne auzim in game!

Am pierdut azi 2 teritorii, unul din ele mai important fiind HQ.

Daca aveti de gand sa le recuperam schimbati-va activitatea asta, incercati sa va prezentati intre orele 20:00-22:00. Nu cred ca aveti o cerinta prea grea de implinit, avand in vedere ca vreti sa fiti in El Loco Cartel.

In zilele cand v-ati facut treaba si ati intrat pe server le-am recuperat, acum le pierdem pentru ca nu va prezentati.

Frumos din partea voastra sa veniti doar 12 la war. Ne-au tinut in Spawn Kill, am avut 4 -20, din cauza ca sunteti prea activi, nu vad ce cautati intr-un gang daca stiti ca habar nu aveti la cat e warul

Buna dimineata!

Observ ca multi isi dau demisiile, nu inteleg de ce. Esti alaturi de ELC si la bine si la greu sau esti un las? Imi parre rau pentru warurile de aseara si pentru ca a ajuns avispa sa ne tina in spawn. In 18 playeri e greu, dintre care 5 vin la war.

Ne auzim prin game, bafta!

Buna dimineata!

Observ ca multi isi dau demisiile, nu inteleg de ce. Esti alaturi de ELC si la bine si la greu sau esti un las? Imi parre rau pentru warurile de aseara si pentru ca a ajuns avispa sa ne tina in spawn. In 18 playeri e greu, dintre care 5 vin la war.

Ne auzim prin game, bafta!

Sincer sa fiu, ma asteptam sa iasa toti pentru ca am mai trecut printr-o perioada ca asta in El Loco ... Intr-un moment eram 20 in factiune...

Acum este momentul ca aceasta propunere sa fie acceptat, sper sa votati si sa fie acceptat: http://forum.b-zone.ro/topic/258441-propunere-arms-dealer/#entry3891616

Inceteaza sa postezi aici pentru ca sigur o sa se gaseasca cine sa iti dea report.

Poi, mo. Suntem 30, daca eram 18 intelegeam si eu dar, totusi... Pot lipsi 5, dar nu 14*16.

Seba, toti au problemele lor. Insa, nu inteleg de ce intra in mafie daca stiu ca vin de la scoala dupa ora 21:00 sau ca nu prea pot intra la war-uri...

Buna dimineata!

Salut all.De astazi sunt noul vostru coleg, am intrat aici la rugamintea colegilor mei din AIM, ca eu nu mai aveam chef de mafii war-uri.Sper sa facem treaba buna impreuna

N-am castigat HQ azi, din cauza adminilor, au inceput sa ne ia la test unul cate unul de parca numai mafia ELC era pe sv cel putin pe mine cred ca m-a tinut la test jumate de war.Pana mi-am instalat TW pana mi-a instalat nu stiu ce program last activity, sa uitat pana si la ss-urile care le-am facut cu F8.Mesaj catre admini: "Adminilor puteti sa ma tineti si 2 ore la test, ca tot nu gasiti nimic, eu joc cu cartile pe fata chiar ma si filmez sa vada lumea ca nu am nimic, duceti-va dupa altii care chiar au coduri"