Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Shokaru ai mare dreptate.Noi daca aveam Hq-ul unde il are 69 luam 3-4 turfuri ca ajispa deabea ne bat greu aici asa aproape si cum is si eu mai "activati" asta este.

Ne vedem maine in game.

Nb all

Andrei PlayHard Eu nu am nimic cu tine. Eu doar imi exprim parerea. Nu am nimic cu nimeni, in-sa vreau sa ne ridicam si noi odata. Si totusi am Rank 5 si totusi trebuie sa imi exprim parerea si iediile, pentru asta sunt facute "Discutiile''. Ai inteles? Acum fiecare crede ce vrea.

Maine am simulare la BIO, am avut toata saptamana simulari luni la romana, miercuri la mate.In principiu nu prea conteaza ce facem la simulare, dar profesorii ne-au amenintat ca nu ne baga in bac daca nu luam 5-6 la simulare si pe buna dreptate.Aia e, eu vreau doar bac-ul sa-l iau si sa intru la facultate asta e vis-ul meu.Tinand cont ca am asa un vis, mi-a cam pierit pofta pt acest joc.Cred ca va urma o perioada de 4 luni in care voi sta civil nu neeaparat ca timpul acordat acestui joc s-a scurtat ci mi-a pierit cheful si voi intra asa 1-2 ore la vrajeala.Am la romana de invatat toate eseurile alea mama, asa in mare le stiu dar nu in deajuns incat sa scriu 2 pagini la sub 3 si BIO la aia nu stiu nimic, doar probleme alea de rezolvat cu sange, genetica dar teorie 0 doar ce-mi aduc aminte.Deci concluzia am mult de invatat la rom si bio ca la mate stiu bine si sunt mate-info.Banuiesc ca o sa iau asa la simulare mate - 7, romana 5 sau 6 si biologie 3-4.

Edited by AIM K0rS

Salut baieti.Asta este ultimul meu post momentan aici deoarece am primit ban.Nu eram eu pe cont,mi-a fost spart si a facut reclama.Odata si odata o sa revin aici dar depinde cine ia lider.Cari3 lider merita Killer,Black,Bulaie,Fyn sau Cr.MOR acum baieti aveam si eu sansa dar asta este.Va urez succes si multumesc Cari3.Pup pe toti.Bafta.

@, vei fi raportat data viitoare daca mai postezi aici! Nu mai faci parte din El Loco Cartel! Si nu iti mai da cu parerea, macar aia mentionati de tine pentru lider merita mai mult ca tine, tu in 7 luni nu ai facut nimic! Uita-te inaite ce ai realizat in factiune in aceste 7 luni si dupa sa iti dai cu parerea!

@, vei fi raportat data viitoare daca mai postezi aici! Nu mai faci parte din El Loco Cartel! Si nu iti mai da cu parerea, macar aia mentionati de tine pentru lider merita mai mult ca tine, tu in 7 luni nu ai facut nimic! Uita-te inaite ce ai realizat in factiune in aceste 7 luni si dupa sa iti dai cu parerea!

Shakia lasa baiatu in pace, ce vina are el ca i s-a spart contul.Tocmai de asta a ajuns ELC asa, din cauza acestei atitudini a unora, invatati sa fiti mai recunoscatori oamenilor care v-au fost alaturi si numai le dati cu piciorul, pentru ca avem nevoie de membriu.Sincer si eu vreau alt sublider daca tot am intrat aici sa va ajut la rugamintea lu Prodan si Cari3 am intrat aici.

@@AIM K0rS, cine crezi ca sta sa ii sparga contu lu Prodan? Ce sti cui a dat parola si cel mai probabil era suparat pe el si sa gandit sa il baneze, neglijare cont, eu cand am avut cont spart Kelton tot asa mi-a zis, nu are nimeni nimic cu el, dar oricum nu merita ce vrea el, favorizeaza la teste + ca in 7 luni nu a facut nimic..si il roade gelozia, auzi ca, "CARI3 lider merita Black...care a mai zis el" nush ce il roade asa gelozia, treaba lui, o vazut si el ce pateste daca il manca gelozia si isi doreste sa plece 1 si altu de aici, crezi ca prodan nu a vrut sa ies eu de aici? Am avut odata o oferta pe fata de la el sa imi pun demisia, mi-a zis in fata sa o bag, nu ii place concurenta! El aduce playeri noi si vrea sa scape de cei cu vechime! El credea ca este aproape de lider ca sa apucat sa il sune pe SKY lideru Avispa Rifa si ia cerut votu pentru lider ca a aflat ca il lasa CARI3, asta nu e treaba sa iti doresti sa plece unu si altu din factiune si mai ales sa plece lideru si sa mai suni si in stanga dreapta sa strangi voturi, e clar ca nu ii place concurenta, Prodane felicitari ce sa spun..

PS: Rank +4 dati atac doar pe HQ de la 20:00-20:30 !!

Edited by Deea Shakira

Am reinstalat gta, samp, de vreo 3 ori, am instalat alte versiuni de samp. Nimic, in plus nu-mi apare niciun server la "internet" sau "hosted". Nu stiu ce sa-i fac. :|

Verifica conexiunea la net aia cred ca e prolema, am vazut in poza ca iti arata si X-ul rosu la placa de retea.Cand nu iti arata la sv x/1000 e clar ca e de la net ori nu merge sv-ul dar merge.

Verifica conexiunea la net aia cred ca e prolema, am vazut in poza ca iti arata si X-ul rosu la placa de retea.Cand nu iti arata la sv x/1000 e clar ca e de la net ori nu merge sv-ul dar merge.

X-ul indica faptul ca nu am bateria in laptop, am conexiune la net, chiar nu stiu care ar fi problema