Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata!

Multumesc foarte mult pentru voturile acordate.

Astazi sunteti liberi.

Neata Jefe!De maine sa ne punem serios pe treaba,acum ca avem si un sub capabil,a demonstrat-o deja nu o sa avem probleme pe turfurile de langa HQ.Ne mai trebuie cativa magicieni dar o sa vina cu timpul.Diseara 2x attack daca puteti!

Neata, GG Bulaie pentru alegerea Subliderului, il cunosc pe Silviu. este foarte bun la arme si face o treaba foarte buna, sa dati attack diseara macar pe Cartel, ne auzim in game ca sunt racit si o sa fiu cam toata ziua on azi.

Salut, GG baieti pentru turf-ul castigat, am vazut pe rpg pentru ca am calculatorul stricat, ne auzim maine in game.

Felicitari tuturor!

De maine vreau sa fim toti on sa castigam mai mult.

Incercati sa veniti toti la war nu sa faceti invoire peste invoire

Daca nu veniti la war o sa aveti un minus la rank UP

Salut baietii.

Zic din prima: Am mai postat o data aici, cu o propunere pe care dvs. ati agreat-o. Nu ati fost contra, ba chiar mi-ati fost alaturi.

Va rog frumos, nu dati REPORT, nu este frumos. Imi cer scuze ca postez aici, dar, astfel voi avea o mai mare audienta. Va multumesc pentru intelegere si succes la raport.

ACEST POST NU ESTE PENTRU UN AMARAT DE +1POST, CI PENTRU VOI, PENTRU A VA AJUTA.

Uitati-va va rog frumos la aceasta propunere. Este vorba despre comanda [/getgift] celor care sunt activi.

Link: http://forum.b-zone....sau-10-50-gold/

Salut baietii.

Zic din prima: Am mai postat o data aici, cu o propunere pe care dvs. ati agreat-o. Nu ati fost contra, ba chiar mi-ati fost alaturi.

Va rog frumos, nu dati REPORT, nu este frumos. Imi cer scuze ca postez aici, dar, astfel voi avea o mai mare audienta. Va multumesc pentru intelegere si succes la raport.

ACEST POST NU ESTE PENTRU UN AMARAT DE +1POST, CI PENTRU VOI, PENTRU A VA AJUTA.

Uitati-va va rog frumos la aceasta propunere. Este vorba despre comanda [/getgift] celor care sunt activi.

Link: http://forum.b-zone....sau-10-50-gold/

Incerca sa nu mai postezi aici. Acesta propunere a fost propusa de foarte multe ori. Putem vedea si noi in topicul respectiv.

Edited by Bulaie Legend

Incercati sa nu mai mai faceti invoire peste invoire sau inactivitate peste inactivitate

Doua ore nu e greu sa stai la pc

De acum cine lipseste la o zi de war fara invoire primeste fw si 2 zile pentru rank up

Felicitari pentru al doilea war! Ati ascultat si am castigat.

La primul war totul a fost bine si frumoasa, aveam 4-0 etc, si ati inceput sa mergeti aiurea in ei... Deaia am si pierdut..

Nu uitati ca duminica la 19:00 avem sedinta! Absenta se pedepseste cu FW!

Noapte buna.