Jump to content

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Vreau sa fac o alerta la conducere(rank4+ ma refer)... Va rog sa nu mai acceptati toate anti-talentele pe care le treceti la teste(unii) doar din motivul de a avea influenta pe turf... Crank, sa te mai uiti si la faction log, si aia care dau teste, nu ii lasati sa treaca asa usor la teste frate, ca pe turf cand ajung sunt vai de capu lor... Deci va rog sa nu mai fiti asa indulgenti la teste, ca nah, ELC deabea dupa ce a venit Muzzy si New au inceput sa vina ceva membrii mai buni..

Good Night niggas :PskQQMOz.jpg

Numa crosee ii bagam lu' GGhrt

Stimati adversari din El Loco Cartel, am venit azi cu rugamintea urmatoare: Incercati sa nu ne mai faceti posturi, noi nu va facem posturi, prin urmare ar fii normal ca nici voi sa nu ne faceti, ma refer de acum incolo. Eu din pacate voi fii demis de la postul lui mr.expresso care nu a putut sa se abtina, dar daca el traieste intr-un joc, n-avem ce-i face. Deci va rog pe toti ceilalti, sa nu mai faceti posturi colegiilor mei, chit ca nu mai am nici o treaba cu factiunea aia pentru ca in vreo 24 de ore voi fii civil, dar daca tot continuati cu posturi, ve-ti ajunge ca si Bratva cu Pimps, nu stiti cum faceau? Nu e bai, va zic eu. Oamenii aia isi faceau posturi si din cel mai mic cacat nesanctionabil, deci zic ca mai bine va distrati si va bucurati de joc ca pana la urma e dor un joc si trebuie sa-l tratati ca atare. Suntem "dusmanii" doar pe timpul warului si doar la war demonstrati care e mai bun, nu facundu-va posturi, poza lui Marius. dovedeste ca multi ne intelegem, chiar daca suntem din mafii rivale. Sper sa va abtineti de la posturi, o zi faina va doresc si bafta la waruri. Baftaloos!

#salut #noreport

EDIT: Termina omule cu povestea cu PM, NU AM DAT VREUN PM IN VIATA MEA SI NU INCEP CU TINE. Nu-mi pasa de tine omule, nu e treaba mea ca te-ai certat cu toti si ca ai fost demis, cum nu e treaba mea nici daca retragi sau nu, dar inceteaza sa ma mai acuzi de cacaturi, zi in plm pe fata ca tu cauti razbunare cu toti din mafie si aia, atat te tragi pe cur si mananci cacat aiurea, jur ba ce om.

Edited by 1 ExpreS 1

@, îmi pare sincer rău că nu îmi pot stăpânii paletele astea care la war nu fac nimic bun, în schimb le place să mă scoată din sărite pe altă parte. Dacă nu vrea să retragă nu am ce să-i fac. Decât să-l mai sfătuiesc încă odată să-şi pună demisia. @@mR ExPreSSo, înţelegi ? Vreau să luăm SF pe turfuri nu pe posturi, aşa că gândeşte bine şi retrage!

@@Muzzy, Da, am inteles, ti-am zis ca o sa-mi dau demisia, si vrei sa iei SF, nu vrem, ca mai nou tu si new faceti toata mafia. E alegerea mea daca vreau sa fac posturi, in niciun regulament nu scrie ca aia care fac posturi trebuie sa-si dea demisia, pana la urma, nu tu ma intelegi pe mine, ai vedea si tu cum ar fi sa fii dat afara de niste PM-isti carora nu le-ai gresit niciodata. Si ca retrag si ca nu retrag tot la fel or sa ma trateze asa ca mai bine nu.

Edited by mR ExPreSSo

@@mR ExPreSSo, E păcat că pe un joc care te distrezi găseşti şi oameni ca tine care îl strică. Oricum nu există joc să nu fie oameni ca tine pe el. Şi da, decând sunt eu aici acest gang a început să urce, din fericire pentru că ţin la el, fiindcă este prima mea mafie. Am vrut ca toţi membrii să asculte de mine că nu îi învăţ rău ce le spun, dar daca nu vrei. Pe viitor nu o să-ţi fie aşa de bine că acum calci lumea în picioare, dar este doar un joc. Păcat că tu trăieşti în el şi plângi atât că nu ai fost în stare să-ţi păstrezi un rank 4. Ţine minte, în viaţă nu trebuie să ai încredere în nimeni, dar într-un joc, aici totul e care pe care.

@@mR ExPreSSo, bagati .... in el SF ... fii om nu animal!!

Nu conteaza rezultatele ... intelegerea conteaza ;) ... in momentul de fara as sta aici si 10 luni fara turfs .. De ce ? pentru ca ma simt bine , am prieteni aici si nu numai ... GN .. sper ca vei incelege ceva din ce am zis aici... Nu am zis de tine personal doamne fereste .. zic in general de cei care se iau aiurea si uita ca este un joc .. in care te distrezi .. omori plictiseala .. Fac referire si la aia care isi pierd jumatate de war suferind ca nu am eu job arms :))))))) patetic :-H ( se stiu aia )

Edited by IMariusI