Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Phenomzor, nu stiu ce mod e ala ca pe filmare sa para ca e pe crounch, dar cum am mai spus: țin minte foarte bine momentul cand m-ai omorât dând din picioare cu m4. Daca as accepta dovezile tale, ar însemna ca sistemul de recon e buguit in privința poziției caracterului (daca sta drept ori pe C). Îmi pare rău ca nu am filmat acea faza ca iti puneam contrariul celor arătate de tine.

@, nici nu exista ceea ce spui tu si nu s-ar putea face asa ceva. Nu am zis ca doar pe recon se vedea asa si ca nu ai dreptate, am zis doar ca era un bug (drq stie de la ce), iar din cauza caruia nu se sincroniza animul de crouch al clientului cu serverul.

@, uite, man:

Mai ratez si o gramada cu deagle (am avut lag urat, csf)...

Aaa, si mi-am dat seama ca de fapt setasem eu prost la Camtasia la video-urile puse inainte pe forum.

In videoclipurile din Stanga se cam vede secunda la m4 din picioare... e foarte greu fra sa dai pe o distanta mare fara no-recoil asa... :)) trebuia sa filmezi si partea cand am zis '' mai usor ca iei ban'' adica s-o vazut clar ca dadeai urat cu M4 :)) Al dq tgan... el nu are cod =)) dapai fie in bafta ta ca nu te-a pus nimeni, a fost alegerea ta :)) dar e de ban oricum videoclipurile alea din stanga iar alea cu deagle ( esti prastie la deagle ba :)) ).

Edited by Decimo AllenMinyo

In videoclipurile din Stanga se cam vede secunda la m4 din picioare... e foarte greu fra sa dai pe o distanta mare fara no-recoil asa... :)) trebuia sa filmezi si partea cand am zis '' mai usor ca iei ban'' adica s-o vazut clar ca dadeai urat cu M4 :)) Al dq tgan... el nu are cod =)) dapai fie in bafta ta ca nu te-a pus nimeni, a fost alegerea ta :)) dar e de ban oricum videoclipurile alea din stanga iar alea cu deagle ( esti prastie la deagle ba :)) ).

1. Aveam lag, eu nu pot sa joc decat cu 100FPS+, nu cu 50 cat aveam acolo din cauza ca erau multi pe zona.

2. Corect, nu ai cum sa dai asa din picioare, dar de pe c poti da lejer asa, meh. De-asta am si pus fazele mele ca sa se vada ca de fapt trageam de pe c, nu din picioare, uita-te la ce am scris. :))

Edited by pHeNOMz0r Z E W

1. Aveam lag, eu nu pot sa joc decat cu 100FPS+, nu cu 50 cat aveam acolo din cauza ca erau multi pe zona.

2. Corect, nu ai cum sa dai asa din picioare, dar de pe c poti da lejer asa, meh. De-asta am si pus fazele mele ca sa se vada ca de fapt trageam de pe c, nu din picioare, uita-te la ce am scris. :))

Acum am vazut =))) wtf dar nu e de la FPS fra asta... altii joaca cu 40 fps =)) cum dq o filmat ala ?

Acum am vazut =))) wtf dar nu e de la FPS fra asta... altii joaca cu 40 fps =)) cum dq o filmat ala ?

Cand am zis de FPS ma refeream ca eu aveam 40-50FPS si de-asta trageam prost cu deagle, ca sunt obisnuit cu 100+, de fapt si cu M4 trageam destul de prost, sau cel putin la ultima faza.

Iar bug-ul acela nu are treaba cu FPS, dar nu pot sa imi dau seama de la ce e. :|

Inez, ce bug la spectate sa fie? Ca nu are cum sa il Faca mai bun, nu ai ce modificări sa ii faci din pawno, faza e ca nu se sincronizeaza playerul cu serverul, aici tine de conexiunea de la internet, ca daca ar fi de la host ar avea absolut toti lag.

Poate sa fie si de la fps, ca atunci cand vezi pe unu la truck cu lag mare, se vede tirul si remorca in reluare, ca si cum ar intra in pamant

Edited by IonuVRS ZEW

Inez, ce bug la spectate sa fie? Ca nu are cum sa il Faca mai bun, nu ai ce modificări sa ii faci din pawno, faza e ca nu se sincronizeaza playerul cu serverul, aici tine de conexiunea de la internet, ca daca ar fi de la host ar avea absolut toti lag. Poate sa fie si de la fps, ca atunci cand vezi pe unu la truck cu lag mare, se vede tirul si remorca in reluare, ca si cum ar intra in pamant

Te iau la nationala.

@H2K Inez, Oho, misto rau atunci, ceva premiu primim si noi sau ne ducem si ne intoarcem tot cu 0 lei ?

Am pierdut vs rusia deci primim muie :)) Nici nu stiu daca s-a mai continuat. Cred ca s-a anulat din variate motive dupa prima runda, plus problema cu bypass la anticheat. Premiul cel mare se presupunea a fi un GTX 980. Acum sincer nu mai stiu nimic de cupa, probabil s-a anulat.

http://sampcup.com/

Edited by H2K Inez

@H2K Inez, cum se numeste modul tau cand tragi in adversar el sa iti zica Nick-name'ul adversarului si hp-ul lui,cum se numeste? sau e facut de tine?

Edited by ToToo