Jump to content

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@H2K Inez, cum se numeste modul tau cand tragi in adversar el sa iti zica Nick-name'ul adversarului si hp-ul lui,cum se numeste? sau e facut de tine?

Daca te referi la videoclipurile mele de pe canal care nu au legatura cu b-zone, este script de la server si nu de la moduri.

Auzi ce zice Naga, ca Rifa a avut 7 cuceriri de oras de la noul sistem si pana acum. Mai du.te ma, voi vand aveti SF si o alta mafie din oras isi castiga HQ si urmatoarea zi il luati inapoi se considera recucerire? Nu de alta dar sa stiu si eu. Mna, poate va las o zi sa castigati HQ si urmatoarea sa il recuperez. Si tot asa pana fac un record de 1000 - 7 - 2 pentru ELC -Rifa - 69 PMB. Dupa sNrobert eu am fost in Rifa, o parte din zew nu toti, impreuna cu clanul VIP au fost in 69 PMB am avut jumate SF si era si Beyond in 69, asta pana cand au intrat membrii ZEW in 69 di au luat SF. Dupa a luat ELC de 2 ori parca, dupa care ati luat voi cu wipe 69 pmb, elc 13 membrii in factiune. A luat belze si acum cu zeppe? Ce luati? Ati recuperat cateva zone pierdute cand era belze si ziceti ca 7 cuceriri? Pai noi facem una si buna de va tinem in HQ pana pleaca membrii sau pana plecam toti, sa spunem ca acum este o factiune mai buna decat in GSB. In fine.

ps: am postat de pe telefon, nu stau sa corectez tot.

Edited by Deea Shakira

Shakira, tu esti singura (sau singurul, daca esti baiat) care ai futut istoria Avispei. Toți liderii pana la Zeppe au avut cel putin o cucerire de oras, numai tu nu ai avut. Si nu ar trebui sa te lauzi ca ai avut jumatate de SF, caci nici atat nu a fost; 11 turfuri nu reprezintă 50% din total.

Cand vorbesc de o cucerire, ma refer la faptul ca a trecut mai multa vreme de la cea preedenta, timp in care mafia a pierdut mai multe turfuri (10-12) si a trebuit sa le recucereasca. Uita-te la legende Rifa sa vezi despre ce vorbesc. A 7-a cucerire urmează sa fie trecută cat de curand pentru ca a uitat Belz sa o pună, dar textul a fost compus deja de Askhanar la ultima pagina.

Daca făceam cum zici tu, adica sa trec cate o cucerire de fiecare data cand pierdeam un HQ si il luam iar, in felul acesta am fi ajuns la peste 30.

I-am tot inghitit dar vad ca ei vorbesc ca o moara stricata la noi pe forum, in fine, eu vreau doar sa le spune un adevar.

EDIT: @H2K Naga, ai forum la Rifa? Sau sunteti prea pasnici? Mai ho cu posturile aici, eu fata de alti lideri am avut lupte grele in SF, indraznea careva sa intre in SF cat era 69 la putere? Voi nici macar nu puteti castiga 5 runde sa spun si tu vorbesti? Am avut 11 zone, asta datorita unor membrii care ma ajuta si acum si m-au ajutat, nimeni nu poate face totul de 1 singur. 69 a primit wipe cand am luat eu admin, daca era asa puteam eu sa cuceresc SF, dar am avut adminul, asa ca critica pana cand iti cade gura. Cucereste 11 zone, tu ca lider dar asta contra unui clan unit si bun. Poate am cucerit cand erau unii mai inactivi mai nu stiu cum, nu zic nu, nu am de unde sa stiu care cum era activ ca nu le faceam eu evidenta war. Dar le-am avut. Nu poti accepta ce spun? Da din gura. Eu am terminat balciul. Spor la tot ce vreti voi. Oricum e un joc. Pentru ce plangi tu si te superi, vai. Cat am fost in Rifa si ma bateau 69 nu am comentat nimic, am schimbat zeci de sublideri ca si-au dat toti demisia. Legic (Biscuite) a fost banat, atat. Restul demisie sau limbaj (nervi).

Edited by Deea Shakira

EDIT: @H2K Naga, ai forum la Rifa? Sau sunteti prea pasnici? Mai ho cu posturile aici, eu fata de alti lideri am avut lupte grele in SF, indraznea careva sa intre in SF cat era 69 la putere? Voi nici macar nu puteti castiga 5 runde sa spun si tu vorbesti?

Postez aici ca sa nu fie o conversatie unde unul comenteaza intr-un topic, iar unul in alt topic. Daca m-ai mentionat la discutii ELC, am fost obligat de consimtamant sa-ti raspund.

Asa este, nu putem castiga 5 runde:

https://www.rpg.b-zone.ro/wars/view/6617

https://www.rpg.b-zone.ro/wars/view/6603

https://www.rpg.b-zone.ro/wars/view/6529

https://www.rpg.b-zone.ro/wars/view/6522

https://www.rpg.b-zone.ro/wars/view/6472

https://www.rpg.b-zone.ro/wars/view/6462

https://www.rpg.b-zone.ro/wars/view/6461

https://www.rpg.b-zone.ro/wars/view/6423

Ce-i drept, da, cu greu facem acele 5 runde si am pierdut aproape toate warurile, dar gandeste-te ca voi mereu sunteti mai multi decat noi, chiar si dublu numeric de multe ori. Si sper ca esti constient(a) de faptul ca sunt cativa la tine care invart codul si se dau zmei.

5 runde cand plecam noi de pe zona, eu te-am mentionat ca tu ai pomenit de mine pe aici, nu am eu treaba cu tine, ai probleme, eu te las in pace. Posteaza la tine, te vaiti la tine acolo, invarte si tu codul cum o fac ai mei si la teste TW sa iesi curat. Spor si PS pacat ca nu am poze cand zicea Road ca noi plecam de pe zona si voi ramaneti sa nu pierdeti la 0. Dar asta e, nu imi dau de papa pozele si nu ma ajuta la nimic, castig si asta imi ajunge. Voi cand ati castigat si ati tinut de HQ cu codurile cum a fost? A fost Bine`s nu? Spor si nu mai posta, faci warn degeaba doar pentru niste patratele. Nu are rost.

Edited by Deea Shakira

Eu doar ii zic ma road, tipu crede ca factiunea lui ii the best acolo unde merge el, Rifa a fost the best cat timp am stat fara oameni si nu recrutam ca pastram locuri pentru voi, dar il las sa vorbeasca. Sa intri la war Road, mai tarziu intru si eu cand am timp. Am aruncat si eu un ochi pe forum sa vad ce mai e. Vorbim spor.

5 runde cand plecam noi de pe zona, eu te-am mentionat ca tu ai pomenit de mine pe aici, nu am eu treaba cu tine, ai probleme, eu te las in pace. Posteaza la tine, te vaiti la tine acolo, invarte si tu codul cum o fac ai mei si la teste TW sa iesi curat. Spor si PS pacat ca nu am poze cand zicea Road ca noi plecam de pe zona si voi ramaneti sa nu pierdeti la 0. Dar asta e, nu imi dau de papa pozele si nu ma ajuta la nimic, castig si asta imi ajunge. Voi cand ati castigat si ati tinut de HQ cu codurile cum a fost? A fost Bine`s nu? Spor si nu mai posta, faci warn degeaba doar pentru niste patratele. Nu are rost.

Nu ma face pe mine ma face un warn pe forum. Este un joc banal din 2004 si nu ma opreste nimeni sa postez unde vreau.

Care-s alea 5 runde cand ati plecat de pe zona? S-a intamplat o singura data, la warul de pe Aeroport SF, in rest?? Nicaieri.

Si chiar de-ati venit in subteran, tot am luat runde, dar nu are rost sa intru in polemici despre subiectul asta.

Am tinut de HQ pentru ca am stiut cum sa jucam. Daca te referi la banul lui Emen007, atunci te inseli pentru ca nu stii despre cine e vorba si cine juca pe cont in ziua aceea. Nu toti care primesc ban pentru coduri sunt codati, iar exemple sunt o gramada si stii prea bine. Banurile pe B-Zone se pot da fie din lipsa de experienta a adminului, fie pe pile (exemplu banurile lui solstice, Poltergeist sau Blast).

In loc sa deveniti bestii pe forum, deveniti bestii pe turf, e mai logic no ? Avand in vedere ca va tot certati pe niste patratele de tot cacatu si pe niste culori pe o mapa din UN JOC, macar faceti ceva cu argumentele voastre, pe turf sau pe joc, nu pe forum :>

Pana una alta un Salut, un cmf nu mai auzim si noi in topicu asta? numai cearta?

Edit : Daca vreti sa radeti, uitati-va la semnatura mea si delictati-va cu personajul nostru, Dwayne ''The Rock '' Johnson

Edited by Unchiu ZEW

Orice se va întâmpla, că vor lua sau nu SF-ul, Avispa a fost mereu o mafie puternică care a avut 7 cuceriri de oras de cand s-a băgat noul sistem de mafii si până acum. Ca trecut, El Loco sau 69 nu se compara cu Rifa.

Cica " nu se compara ", de ce ai compara factiunile intre ele, care a cucerit de mai multe ori orasul?
Vrei sa-ti aduc aminte cine a realizat asta? : 2RbGgvx.jpg
Cum a spus si Polistiren, nu conteaza factiunea, ci oamenii din ea.
Daca vrei sa compari ceva, compara-ti membrii cu adversarii. Ceau ;)

Orice se va întâmpla, că vor lua sau nu SF-ul, Avispa a fost mereu o mafie puternică care a avut 7 cuceriri de oras de cand s-a băgat noul sistem de mafii si până acum. Ca trecut, El Loco sau 69 nu se compara cu Rifa.