Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Shakira, tu esti singura (sau singurul, daca esti baiat) care ai futut istoria Avispei. Toți liderii pana la Zeppe au avut cel putin o cucerire de oras, numai tu nu ai avut. Si nu ar trebui sa te lauzi ca ai avut jumatate de SF, caci nici atat nu a fost; 11 turfuri nu reprezintă 50% din total.

Cand vorbesc de o cucerire, ma refer la faptul ca a trecut mai multa vreme de la cea preedenta, timp in care mafia a pierdut mai multe turfuri (10-12) si a trebuit sa le recucereasca. Uita-te la legende Rifa sa vezi despre ce vorbesc. A 7-a cucerire urmează sa fie trecută cat de curand pentru ca a uitat Belz sa o pună, dar textul a fost compus deja de Askhanar la ultima pagina.

Daca făceam cum zici tu, adica sa trec cate o cucerire de fiecare data cand pierdeam un HQ si il luam iar, in felul acesta am fi ajuns la peste 30.

Naga, deja exagerezi... Ai fost tu in Avispa la toate cele 7 cuceriri? Fratele meu au castigat oamenii nu mafia, ca nu joaca singur sistemul de war dq... au castigat membrii care au fost in mafie, printre care si ZEW cand le faceam eu multe posturi pe zi dar asta nu inseamna ca acu ca esti in Avispa te poti mandri cu munca altora... Esti inapt daca aduci vorba de asa ceva. Munceste pentru oras si sa te lauzi cand esti in echipa care a cucerit orasul nu '' Mafia mea a cucerit orasul de 7 ori dar eu eram prin RDT...''

Naga, deja exagerezi... Ai fost tu in Avispa la toate cele 7 cuceriri? Fratele meu au castigat oamenii nu mafia, ca nu joaca singur sistemul de war dq... au castigat membrii care au fost in mafie, printre care si ZEW cand le faceam eu multe posturi pe zi dar asta nu inseamna ca acu ca esti in Avispa te poti mandri cu munca altora... Esti inapt daca aduci vorba de asa ceva. Munceste pentru oras si sa te lauzi cand esti in echipa care a cucerit orasul nu '' Mafia mea a cucerit orasul de 7 ori dar eu eram prin RDT...''

N-am fost la toate cele 7 cuceriri, dar la ultimele 3 da, printre care si membrii H2K (KIA) la 2 dintre acestea. Deci da, făcând parte din echipa care a luat SF-ul de 2 ori, am motive sa fiu mândru ca am ajutat Avispa de cand am intrat in ea si pana acum. Edited by H2K Naga

Prima cucerire a ta ma gandesc ca a fost cu Zeom, cu mine nu are cum ca eu nu am luat, pe atunci 69 PMB era puterea cea mai mare si am detinut 11 zone, trebuia sa o spun. Deci cu zeom a fost (ELC 13 in factiune si 69 PMB wipe), urmatoarea cu Belze care nici ea nu a fost prea stralucita ca mi-a cazut factiunea, dar asta e pe merit, mi-au plecat membrii ca nu aveam adversar in SF, serios, asta era motivul. Cand am strans membrii aia, ati fost increzatori la primul war si ati incercat sa tineti de HQ ELC. Aproape ca reuseati, dupa au urmat infrangerile voastre pana cand am facut iara 11 zone, dupa au plecat ca a fost un conflict si un alt motiv mai era ca ei nu au mai vrut sa fuga pe turf. Asa grav va bateam, au plecat ei, ati revenit cu activitatea si ati castigat, pe merit este ca au plecat ai mei din factiune. Acum voi? Bagati scuza ca au plecat membrii, oricum pe ban list sunteti mai multi daca bagati scuza ca ELC e codata, comparati membrii factiunii ELC cu Rifa, cum sa fim noi codati cand voi ati tinut de HQ Rifa. Daca era vorba de cod era luat de mult. Deci exagerati mult. Asa, a 3 a cucerire care este? Ca dupa mine au mai fost schimbati alti 3 lideri. Zeom, Belze si acum ZeppeON zis Zeppe. De la cateva zone pierdute si recuperate este cucerit? In fine, va las asa, cu impresia asta.

Nu stiu daca o mai zis careva sau daca face cineva asta, dar de obicei ma uit la discutii elc ca la o telenovela film =))))). Ma amuza cum fiecare o are pe a lui si nici unu nu se lasa. In fine, trebe sa realizati ca jocu trebe jucat 4fun nu competitiv, ca nu mai e competivitate demult...

Ma rog, bafta pe turf ambelor factiuni si numai "impliniri"

#NOREPORT, ty.

E chiar frumos sa fie o competitie, te simti mai.. Ca in viata reala.. In acele 2 ore cat stai la PC e frumos sa te joci doar, sa uiti de griji si ales alea, te relaxezi, e normal sa te si enervezi, pentru ca nimanui nu ii convine sa joace corect si sa vina orice nestiut de lume sa dea cu cod ca sa castige warul. Sa nu ma intelegeti gresit, eu nu traiec din joc, dar imi place sa fiu printre cei mai buni in tot ceea ce fac, daca nu cel mai bun de fiecare data, printre primii, jucati-va de placere, no-lifer-ul e acela care nu invata, nu isi ajuta parintii, leneveste toata ziua. Chit ca sta o ora, doua pe zi, el nu are o viata reala mai frumoasa decat cea virtuala, daca refuzi sa mergi la fotbal in fiecare zi, sau sa iesi afara cu prietenii doar pentru ca ai war, nu am vesti bune..

Prima cucerire a ta ma gandesc ca a fost cu Zeom, cu mine nu are cum ca eu nu am luat, pe atunci 69 PMB era puterea cea mai mare si am detinut 11 zone, trebuia sa o spun. Deci cu zeom a fost (ELC 13 in factiune si 69 PMB wipe), urmatoarea cu Belze care nici ea nu a fost prea stralucita ca mi-a cazut factiunea, dar asta e pe merit, mi-au plecat membrii ca nu aveam adversar in SF, serios, asta era motivul. Cand am strans membrii aia, ati fost increzatori la primul war si ati incercat sa tineti de HQ ELC. Aproape ca reuseati, dupa au urmat infrangerile voastre pana cand am facut iara 11 zone, dupa au plecat ca a fost un conflict si un alt motiv mai era ca ei nu au mai vrut sa fuga pe turf. Asa grav va bateam, au plecat ei, ati revenit cu activitatea si ati castigat, pe merit este ca au plecat ai mei din factiune. Acum voi? Bagati scuza ca au plecat membrii, oricum pe ban list sunteti mai multi daca bagati scuza ca ELC e codata, comparati membrii factiunii ELC cu Rifa, cum sa fim noi codati cand voi ati tinut de HQ Rifa. Daca era vorba de cod era luat de mult. Deci exagerati mult. Asa, a 3 a cucerire care este? Ca dupa mine au mai fost schimbati alti 3 lideri. Zeom, Belze si acum ZeppeON zis Zeppe. De la cateva zone pierdute si recuperate este cucerit? In fine, va las asa, cu impresia asta.

Cand a venit Blast pe 9 februarie si odata cu el solstice si Poltergeist, Avispa avea 0 turfuri. 69 inca nu luase wipe si era o mafie puternica ce punea probleme in SF, chiar daca nu mai era in aceeasi formatie ca cea din octombrie 2015. Si totusi, cand a venit Blast si pe parcurs restul membrilor din clan, Avispa a inceput sa cucereasca teritorii si sa bata 69 de atunci. A mai durat ceva timp pana s-a dat wipe, intelegi? Iar ELC nu avea 13 membri. Poate vrei sa spui ca in momentul cuceririi SF-ului (16 martie) avea 13 membri, dar pana sa coloram tot orasul, ne-am batut ca de la egal la egal, iar ELC avea pe atunci membri buni (poti cauta warurile din februarie-martie). Asa ca nu aveam noi nu stiu ce "avantaj" fata de celelalte 2 mafii de-am cucerit prima oara San Fierro. Bine, 69 a luat wipe mai incolo putin, dar cu ELC au fost waruri castigate pe meritate, iar unele ne-au pus chiar probleme. - lider Zeom

Apoi, urmatoarea cucerire cum nu a fost prea "stralucita"? Am recucerit SF-ul (de data asta fara H2K) dupa 4 luni si 1 saptamana de la cea precedenta (21 iulie), timp in care ajunsesem sa pierdem si HQ-ul (nu am ajuns la 0 turfuri, dar HQ-ul ce-i drept a fost luat o saptamana de ELC). - lider Belze

Si a 3-a cucerire s-a intamplat pe 24 august, deci la o luna si cateva zile de la cucerirea anterioara, timp in care voi ati facut 11 turfuri, iar SP 3, daca mai tii minte. Deci am pierdut mai mult de jumatate de oras si a durat peste o luna ca sa recuperam turfurile. De aceea, aceasta cucerire se ia in calcul. Nu ne priveste pe noi ca ti-au plecat unii membri buni de care spui ca n-au mai vrut sa fuga pe turf (eram 10-15 on atunci, deci...). Noua oricum ne-au venit ajutoare (clanul H2K), cu care am cucerit pentru a 2-a oara SF-ul (+ HQ TTB), iar pentru mine fiind a 3-a oara cand iau parte la asta de cand sunt in Avispa (si a 7-a oara in istoria mafiei). - lider Belze

Acum te-am luminat? :)

Cand a venit Blast pe 9 februarie si odata cu el solstice si Poltergeist, Avispa avea 0 turfuri. 69 inca nu luase wipe si era o mafie puternica ce punea probleme in SF, chiar daca nu mai era in aceeasi formatie ca cea din octombrie 2015. Si totusi, cand a venit Blast si pe parcurs restul membrilor din clan, Avispa a inceput sa cucereasca teritorii si sa bata 69 de atunci. A mai durat ceva timp pana s-a dat wipe, intelegi? Iar ELC nu avea 13 membri. Poate vrei sa spui ca in momentul cuceririi SF-ului (16 martie) avea 13 membri, dar pana sa coloram tot orasul, ne-am batut ca de la egal la egal, iar ELC avea pe atunci membri buni (poti cauta warurile din februarie-martie). Asa ca nu aveam noi nu stiu ce "avantaj" fata de celelalte 2 mafii de-am cucerit prima oara San Fierro. Bine, 69 a luat wipe mai incolo putin, dar cu ELC au fost waruri castigate pe meritate, iar unele ne-au pus chiar probleme. - lider Zeom

Apoi, urmatoarea cucerire cum nu a fost prea "stralucita"? Am recucerit SF-ul (de data asta fara H2K) dupa 4 luni si 1 saptamana de la cea precedenta (21 iulie), timp in care ajunsesem sa pierdem si HQ-ul (nu am ajuns la 0 turfuri, dar HQ-ul ce-i drept a fost luat o saptamana de ELC). - lider Belze

Si a 3-a cucerire s-a intamplat pe 24 august, deci la o luna si cateva zile de la cucerirea anterioara, timp in care voi ati facut 11 turfuri, iar SP 3, daca mai tii minte. Deci am pierdut mai mult de jumatate de oras si a durat peste o luna ca sa recuperam turfurile. De aceea, aceasta cucerire se ia in calcul. Nu ne priveste pe noi ca ti-au plecat unii membri buni de care spui ca n-au mai vrut sa fuga pe turf (eram 10-15 on atunci, deci...). Noua oricum ne-au venit ajutoare (clanul H2K), cu care am cucerit pentru a 2-a oara SF-ul (+ HQ TTB), iar pentru mine fiind a 3-a oara cand iau parte la asta de cand sunt in Avispa (si a 7-a oara in istoria mafiei). - lider Belze

Ba da nu mai suferii ma atata, ia acuma orasu in postura asta si esti bun pana atunci nu mai comenta nimic, suferii prea mult pt un joc serios

Crede el ca citesc eu tot ce a scris el acolo :)) am vazut ceva gen cand a venit x si y, dar el nu stia ca mafia x si mafia y nu aveau membrii sau wipe si etc. Asta pe vremea lui Zeom, chiar am postat ceva de genul despre cucerirea lor doar sa moara blast ca s-o batut cu VAntul pentru SF. Acum cand au adversari ei baga demisii..tot ei plang, azi intrati la war, toti!

Eu sunt mai șmecher, am cucerit de 4 ori ca sublider(oto, oto 39, norbert și belze) și de doua ori ca membru (snr prostu și sond nabul ), nu am participat la zeom și prima data la Belze cu aia din kia.

Sa vedem care e mai tare ca mine. Cine are 1 euro sa scap și eu de fp ??

Salkf smecheri baietii astia pe aici :)) bai voi plangeti intr-un joc din 2004 pentru niste patratele portocalii si verzi, suferinte de cuceriri de oras si alte prostii.. damn ba nu credeam ca " inteligenta " unora este atat de uimitoare.

@, da frate.. ai dreptate ati luat orasu e 7 ori cu avispa bun da cu ce va ajuta asta in viata reala? :)) Cu nimic, totul ramane aici in jocul asta din 2004, cand te duci sa te angajezi spui la interview: " Am castigat de 7 ori San Fierro cu Avispa Rifa pe samp " usor fratilor ca e doar un joc, va certati degeaba aici ca totul duce spre 0. Smardoiala asta ce face din oameni, bateti-va ma pe turf, paintball sau cum a spus si Robert, intr-un PM.. nu sa va aratati suferinta in toate topicurile. A si apropo in privinta ta, unde e ma Avispa Rifa care n-are adversari pe SF? A au plecat baietasii aia puternici nu? Acum se pare ca ELC domina SF in loc sa plangi pune mana si fa-ti mafie, ma rog nu esti lider, dar daca tot ai " influenta " aduna membrii in Rifa si bate-te cu ELC 41/41 - 41/41 pe turf si incheiati balciu asta de 2 lei pe care l-ati facut.

@@Deea Shakira, da stiu eram rifa ai avut 11 turfs bravo si tu, nu mai da si tu apa la moara la toti, ca nu ajuti cu nimic facand asta, bravo iei in seara asta orasu cu ELC arati ca poti ca liderita, ce doamne iarta-ma te certi si tu cu ei?

@@RoberT ZEW, pai voi ati cucerit atunci orasu' + LS si 1 turf in LV si de acolo au plecat multe. Da ma rog, multi se lauda pe istoria Avispei cu reusitele altora :))

Sunt pasnic, nu va luati de mine doar ca am zis sa mai vad si eu discutiile de la topicurile gangurilor dar aici deja domina suferinta si nu prea pot sa tac cand vad " inteligenta " in unii.

#NoReportPls Pwp la voi.

Felicitari pentru cucerirea orasului! Din pacate cat am fost in ELC am apucat maximum 21 de turf-uri, era frumos daca mai stateam sa prind si eu aceasta realizare. Felicitari conducerii si membrilor. Sa scoateti LS-ul din doliu :*

Am tot cautat, dar nu am gasit skin-ul de staff intr-o calitate prea buna pe care il avea deea

02ycV7q.png

Edited by UKnight Rexton

Bai vere, esti bun la statistici, io zic sa bagi cv-ul asta cu 3 cuceriri de SF la Fortuna Bet, poate te accepta. 8->