Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Nu il cunosc pe cel de sus, neauzit pentru mine. Dar stiu ca a fost sublider in ELC, nu mai stiu ce lider era atunci, o luna a rezistat si a luat ban, test TW cu codul in brate. Codul il face mare, Coke, sa te bucuri ca esti mai best ca el fara cod. Vad destule pe aici si am o imagine pentru toti.

Tin sa va anunt ca am discutat putin cu sNrobert. Incepand de azi, voi face evidenta war-urilor. Invoirea se va face doar pe forum in topicul invoiri. Membrii inactivi cam incurca. Avem sanse in LV in 16 membrii pe zona de war cu 28 on la war. Poate reusim sa strangem mai multi activi la war sa realizam ceva frumos. Prea mult nu o sa iertam, daca va iertam nu facem nimic cu evideta war, e ca si cum as face degeaba. Scopul ei este de a schimba ceva in factiune, adica activitatea celor care nu prea dau la war sau pe ei cu altii.

@, Daca zic Hai in GSB inseamna ca ma milogesc, interesant. Ce copil fara buletin mai esti si tu ?

Rex? :)), taci tu acolo!

Băieți, azi poate vin la war, nu știu, ideea e ca am niște treaba și sunt plecat de acasă, și mâine sunt toată ziua plecat ca e ziua prietenei mele și rămâne la mine. ... abia vineri seara poate vin la war :*

@, Cum sa te alint, ``fara buletin`` sau ``mi-a incoltit parul pubian``? Doar prin cuvantul ``milog`` ai putu sa te autocaracterizezi sau mai ai si alte cuvinte pentru persoana ta? Esti un haiduc smr. Si vezi ca ``Rexmeister`` a fost gandit de PhaxYnio, macar fii si tu original nu un plagiator. Io am afaceri prin lumea reala, iar pe tine te las sa negociezi pentru un sultan pe samp, cius.

P.S:

Edited by South Cokemeister

@,Ooo varutu` DbKaly, aka imi dau alocatia pentru coduri. Cum o mai duci varutzule? Tot bine, tot bine? Acum sa vorbim serios, bai copilule ai 12 sau 13 ani si acum pă bune , te iei cu mine in gura ? Tu gandeste-te daca iei examenul din clasa a 8-a, dupa sa te iei in gura cu mine.

@,Nu stiu cum sa iti zic fara sa ma laud, sunt deja intrat in BAC si deja e luat. Putin olimpic la Istorie si Romana, bursa de performanta, daca stii ce zik. ( BAC: Istorie - Romana - Geografie / Istorie - Romana - Economie, sa vad daca imi place Economia )

@, Hai ca io am plecat cu afaceri, mai vorbim noi si maine.