Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Neata baieti ce mai faceti?

Assasin pandesti rank 5 ca pe sfintele moaste, de 2 sapt tot zici ca mai sunt 14/13/12/11/10 etc zile

Ba eu sper ca maine sa iau...Din calculele mele cam asa ar iesi...Dar nu ma bazez prea mult pe asta ca nu stiu daca o sa fie adevarat...sper doar:))

Cu astfel de amenintari iti sapi groapa singur.

Este post hunter, disperat sa ajunga la 5.000 posturi, trebuie sa il intelegi.

Buna dimineata Avispa Rifa, acum cateva minute m-am trezit si eu si fi-ti atenti ce surpriza:

Imwa8Uz.png

Ziceti voi ca nu sunt bun :X

Cu astfel de amenintari iti sapi groapa singur.

Despre demisia aia, ai zis sa te folosesc, te folosesc,dar ce ii faci? nimic nu ii faci...deci fi serios...

Imi scoate letzgo vorbe ca am zis nu stiu pe ce frecventa, ca admini sunt prosti ca nu m-au prins cu aim, ca eu aveam aim in PC si nu stiu ce..hai frate sa fim seriosi. Acum parca vad ca daca ia el rank 6.... cum are ceva cu mine.... parca vad ce face...asa ca fi serios.

Hai noroc.

Ce mai faceti?

Despre demisia aia, ai zis sa te folosesc, te folosesc,dar ce ii faci? nimic nu ii faci...deci fi serios...

Imi scoate letzgo vorbe ca am zis nu stiu pe ce frecventa, ca admini sunt prosti ca nu m-au prins cu aim, ca eu aveam aim in PC si nu stiu ce..hai frate sa fim seriosi. Acum parca vad ca daca ia el rank 6.... cum are ceva cu mine.... parca vad ce face...asa ca fi serios.

Hai noroc.

Ce mai faceti?

La mine nu a ajuns nimic, daca voi va certati intre voi e problema voastra, eu ti-am zis cand ai o problema sa apelezi la mine nu la demisie, daca nu intelegi pana la urma stricam si prietenie si respect si gata.

La mine nu a ajuns nimic, daca voi va certati intre voi e problema voastra, eu ti-am zis cand ai o problema sa apelezi la mine nu la demisie, daca nu intelegi pana la urma stricam si prietenie si respect si gata.

Ba frate... nu am avut nimic cu el, chiar m-am inteles bine cu el, si acum ca iau si eu cate 1-2 best... imi scoate miniciuni..bun frate, iau best, zici dute ba aimerule si alea...inteleg e o gluma, cu askhanar cum fac? si nu ne suparam. Apare marele letzgo, si ma jigneste si nu stiu ce, si imi zice ca am zis pe frecventa de la ultras south, sau de la ce naiba.... ca am aim,dar admini sunt prosti ca nu m-au prins, si alte chestii.. Eu nici macar nu l-am jignit, nu am avut nici macar o treaba cu el, nimic... si incepe el sa ma jigneasca ca nu stiu ce, am dat de aim si nu stiu ce....Am fost controlat de 2 ori in 35minute, daca aveam aim sau alte hackuri mai eram in mafie? eram banat sau civil... nu stiu ce reguli sunt...Deci sa fim seriosi...ori ne respectam ori las'o naiba de treaba.