Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Felicitari pentru warurile de azi. Din pacate am pierdut la ultimul attack pe Green Street Bloods. Nu e problema, am reusit sa batem recordul de turfs pe noul sistem de war, luni o sa stabilim unul si mai mare si de ce nu sa avansam pentru castigarea orasului mult ravnit.

@@Askhanar, ce n0b esti ,jur =)))

Ba daca luam macar 3/4 in fiecare zi din war de la GSB o sa luam pana joi 12 turfs... si al 13 il luam luni si avem 48 de turfs momentan... dupa ne bagam in LV si mai luam si acolo sa facem 72 :)))

Daca am lua toate orasele,record am face FRATE, RECORD!

Ce mai faceti ba spamerilor? V-a trebuit spam, ati luat amenda n0bilor!

@@Askhanar, ce n0b esti ,jur =)))

Ba daca luam macar 3/4 in fiecare zi din war de la GSB o sa luam pana joi 12 turfs... si al 13 il luam luni si avem 48 de turfs momentan... dupa ne bagam in LV si mai luam si acolo sa facem 72 :)))

Daca am lua toate orasele,record am face FRATE, RECORD!

Ce mai faceti ba spamerilor? V-a trebuit spam, ati luat amenda n0bilor!

Ramane de vazut ce facem.

Ati luat amenda pentru ca nu a-ti respectat "civilizatia pe /f".

Ceea ce spui tu e aproape imposibil, pana nu ne organizam dinainte pe zonele gsb nu reusim sa ii batem, saptamana viitoare o sa avem inca 2 rank 4 si ne vor ajuta cu siguranta.

@@Askhanar, dacă vrem să luăm LS-ul trebuie să împărţim aim-ul la colegi, serios...ţi-am mai zis eu dar tu nu că nu, nu-l dăm, o să vezi că va fi nevoie. :))

Mi-am postat evidenţa şi raportul la arms, $@L !

Te rog frumos sa nu mai faci glume din astea, unii chiar iau in serios ceea ce spui tu :|.

Ma rog, duminica antrenament si o sedinta importanta legata de ascensiunea Avispa Rifa si impartirea catorva lidere pe anumite jobs!

Edited by Askhanar

Am castigat aero ls turful gsb si am pierdut restul de doua atacuri, unul pe Green Street Bloods si unul pe Verdant Family. Am fost atacati doar de El Loco Cartel si de 69 Pier Mobs, am castigat toate warurile cu ei.

Per total o zi buna de war, pacat ca nu am castigat si ultimul attack impotriva GSB. Ne revansam luni!