Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, Am avut vreodata ca sa am si acum? =))

asa si eu ba..tot cu cersitu si am facut rost de un euro cand am avut nevoie..dar acum..2 saptamani si nimic...

O raza de la cristi..dar parca nici de la el.. m-a pus sa dau **** la pesti pt 1 euro..

https://www.facebook.com/video.php?v=652556658167269

Neata, doar ce m`am trezit si eu, ma pun sa imi fac bagajul si ne auzim in game.

@, te asteptam cu drag si spor. Am inteles ca ti`ai facut si leptopul si iei numai worst :))

@, Am mai avut o tinta asemanatoare dar am pierdut`o cand am reinstalat windows`ul :-? poti sa mi`o lasi si mie printr`un pm sau aici te rog? :D

@, Poti sa ma ajuti si pe mine cu o problema la cleo? Daca poti si daca vrei :))

Edited by SQ Cristi95

Ma duc la 7:30 la liceu, ajung acolo vad asa: 3 Colegi.

Prima ora o facem in liniste, stam la povesti etc, a 2-a ora ( Mate ) vine dirigu " Doar atatia? " <<< Da >>>> " Plecati acasa, nu mai facem mate. ".

Dar inainte cu o zi " Veniti maine !! "

pff.

Ce faceti? back si eu.

@@SiSu cu S, Deci acum vro 2 saptamani am reinstalat windows`ul, am instalat frumos tot gta`ul, cleo, am bagat dmg inf si cand sa intru in game imi da crash. Adica cu cleo gol imi merge dar cand sa bag un mod ceva iau crash. Se incarca jocul dar dupa iau crash :(( . Zi`mi ca sti care e problema ca mor!!!!

Ma duc la 7:30 la liceu, ajung acolo vad asa: 3 Colegi.

Prima ora o facem in liniste, stam la povesti etc, a 2-a ora ( Mate ) vine dirigu " Doar atatia? " <<< Da >>>> " Plecati acasa, nu mai facem mate. ".

Dar inainte cu o zi " Veniti maine !! "

pff.

Ce faceti? back si eu.

eu nu am mai fost la scl de luni :))

Oficial vacanta astazi :D

Care are 1 euroi?

Imi da: The server is not responding .....

Si vad pe panel ca sunt 700 conectati, WTF?

Edited by DoKyRo

Salutare ce mai faceti ? :)) am zis sa mai postez si eu aici pt +1 de plcitiseala si in acelasi timp cu o intrebare .. Stie cineva dc iau blue screen ? Mereu iau cand aprind pc dupa 2-3 minute sau chiar la inceput iau blue screen am luat si 2 ore la rand incontinu ... nush ce sa ii fac sa il rezolv nu e zi sa nu iau ... stie cnv care e problema?