Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions


Kelton
 Share

Recommended Posts

Saluuuut!

Stie careva ce inseamna daca se aud 2bipaituri dupa 1-2 secunde nu se mai aude nimic dupa iar 2bipaituri si tot asa? Asa face incontinuu pana il sting din spate sau de la buton din fata.... Dupa o gramada de restarturi numai face asa, dar tot nu-mi porneste monitorul.... Asta e de 2-3-4 ori, dupa incepe iar sa bipaie..

Link to comment
Share on other sites

Salutare! Am făcut şi eu o nouă propunere, sper să vă uitaţi, şi de ce nu, să acordaţi +1. http://forum.b-zone.ro/topic/261402-propunere-la-war/

 

Mulţumesc anticipat!

Link to comment
Share on other sites

Am iesit, noapte buna.

 

Maine vreau ca la 19:45 sa fiti toti in hq pentru waruri. Nu accept invoiri doar in cazuri extreme, nu accept pe motive banale de ex: " Nu sunt acasa " sau ceva de genu. Deci vedeti cum faceti si intrati.

Edited by AIM S K Y
Link to comment
Share on other sites

Bă diseară vreau să fiţi peste 35+ online să luăm turf în LS, cine nu vine fără învoire (accept pe motive foarte importante).

 

 

Eu sunt la ora de Română dar o facem la TIC :)) m-am plictisit.. ce mai faceți ?

Link to comment
Share on other sites

@, salut. Ce faceti colegi? Eu ma plictisesc la ora de info :)). Poate cineva va rog sa intre pe clienti.b-zone.ro sa-mi zica si mie Nr. de cont de la Banca Transilvania, ca nu se deschide site-ul (PC praf)

Link to comment
Share on other sites

Hai salut , ce faceti ? Eu deabea am ajus de la liceu am avut o zi groaznica am dat lucare la modul si am luat 6 ... La war s-ar putea sa nu ajung deoarece este ziua surorii mele si pnm .

Link to comment
Share on other sites

Dacă ţi o mafie mai slabă ca tine numeric nu înseamnă că aveţi valoare, când o să ţineţi o mafie din alt oraş în spawn kill atunci o să aveti valoare :). Reveniţi cu capul pe pământ kids.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.