Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Ho ba, ca e doar un joc.

Am doborat un ditamai recordul, nu-l mai bate nimeni. Au fost si eu multi online, desii am fost cu vreo 12 membrii mai multi ca ei, dar asta este. Ce vrei, ei in 30 de secunde sunt pe zona, noi abea venim in 2-3 minute...

Incercati attack in LV daca e.

Noapte buna!

Snr/Lung cautati alt membru sa se ocupa de evidenta wars, pentru ca nu mai am timp si de ea. Pare rau!

Edited by Ryakk ZEW

De data asta am prins attack pe turful bun, Docks I LS. Sper ca-l luam maine, ca si Glen Park de altfel.

Noapte buna! Fara griji, astazi am avut o zi ghinionista. Sa speram ca maine avem mai multe sanse. Pwp:*

Ryakk esti sefu meu. Te iubesc.

Salkf, astazi trebuie sa castigam. Daca ascultati o sa le aratam cine suntem noi.

Mersi iuby.

Azi rupem.

Cine suntem noi, LuNg? Intr-un joc suntem nimic. :)

Asa este, dar se referea la gang. Ca avem unul foarte bun, care este greu de invins.

Sal, ma indrept spre casã.. Ne auzim in joc, diseara sa fiti 30 on si toti pe turf pe oricine prind afk are fw. Nu ma intereseaza unde pleci ai fw. Schimbam foaia ca deja ati inceput sa va urce la cap ca, castigam tot timpul aseara am pierdut ca prosti 4/4 ca nu sunteti in stare sa ascultati doar sa faceti un amarat de scor si sa nu ascultati azi daca nu ascultati nu facem nimic. Pa

Mare dreptate ai SKY. Sa speram ca asa o sa fie, dar din cate vad, nu prea da snr FW. E nub, ca daca sanctiona 1-2-3 persoane, sa vezi cum eram 35 pe turf apoi.

Meh, sa speram ca reusim sa castigam astazi.

# Caut un nou membru doritor sa faca evidenta wars. Azi sunteți invoiti. Maine chiar ne punem pe fw-uri.

Cum sa spui asa ceva, gandesti?

@@RoberT ZEW, Aute ce a gasit baiatu :))), amintiri. Ma uitam pe la pimps pe la discutii sa revad momentele frumoase si am vazut asta:

ps: Sa mai zica cineva ca Robert are cod, uite aici doava perfecta ca e 100% original, made in Avispa Rifa!

@@RoberT ZEW, Aute ce a gasit baiatu :))), amintiri. Ma uitam pe la pimps pe la discutii sa revad momentele frumoase si am vazut asta:

ps: Sa mai zica cineva ca Robert are cod, uite aici doava perfecta ca e 100% original, made in Avispa Rifa!

Nu mai am tinta aia :))

Si tot nu pricep, de ce pe forum daca ii dau play se vede 720p iar daca ii dau pe youtube 1080p.

@@RoberT ZEW, idk, ideea e ca se vede 1080p60 HD si e smecherie maxima.

Amintire frumoasa, ne-am distrat in seara aia.

Edited by Ryakk ZEW