Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, Noapte bună, scaiete. Maine ne trebuie activitate mai mare ca cea de azi, deoarece turfurile sunt mai aproape de HQ-ul lor. Sper să câstigăm și mâine!

Da sa nu ma felicitati ca tip la voi si va coordonez. Am fost la masa 10 minute, revin si vad 5-2 :).

Ne auzim maine. Felicitari. Vreau si mai multa activitate si ascultare. Mai aveti de lucrat la ascultat dar incet incet incepeti sa ascultati si ne apropiem de hq gsb.

Incercati ca de acum sa dati attack si lv ca in ls o sa ne fie foarte greu ca sa mai avansam cu teritoriile. Cel mai bine ne aparam ce avema cum in ls si incercam sa cucerim acum ceva in lv ca SP trece printr`o perioada grea.

Neata ba.

Nu o sa pun evidenta prea curand pentru ca aseara am ramas fara net si nu aveam nici dimineata. Daca revine o pun, daca nu, sun la Digi si probabil ca nu o sa prind nici warurile.

@@Count LuNg ZEW, Ala de pe dreapta esti tu ba sa mor eu

10985249_837393983021965_401317364871356

#edit: de ce imi apare asta cand vreau sa intru in joc ma?

vOdiU9M.png

Probabil ai alta versiune de samp. Reinstaleaza-l

#Eu sunt in ora de Logica si ma plictisesc, voi ce faceti? Diseara ne trebuie activitate .

Neata. Imi este dor de voi ba astia:))), glumesc sg pl all.

Azi cica vine ala sa repare netu. Pwp!

Nici azi nu onorez cu prezenta mea la waruri. Abea maine imi cumpar un nou router si s-ar lutea sa le prind pe cele de maine. Pwp!

Bafta la waruri, sper sa pierdeti. <<joke>>

....sa castigati

@@Count LuNg ZEW, Nu mai am de ce sa ma abtin ca oricum nu mai fac parte din clan si + de asta nu stiu unde ai citit tu ca eu am spus ca nu te intereseaza de ls :-?

tu ai spus-o pe clanchat. Erau toti on. Vei intra si in clan;)

!FELICITARI PENTRU WARURI codalailor. Felicitari yzzy pt ajutorul acordat.

Maine dupa ora 14 vor aparea evidentele pe cele 3 zile. Somn ușor

tu ai spus-o pe clanchat. Erau toti on. Vei intra si in clan;)

!FELICITARI PENTRU WARURI codalailor. Felicitari yzzy pt ajutorul acordat.

Maine dupa ora 14 vor aparea evidentele pe cele 3 zile. Somn ușor

Mersi BoSS,dar de acum cam asa o sa fiu in fiecare seara SA NU TE SPERII :))

Am încercat attack pe pimps dar a fost intervalul ales asa ca am dat repese pe gsb pe dock2.maine avem waruri partial usoare. Va astept in numar cat mai mare. Sa n-am surprize sa vad 15 on chiar daca e vineri. Macar sa aparam cu vtb. Somn ușor

Posted 23 April 2015 - 01:13 PM

Versiunea în Limba Română: Vineri, pe data de 15.05.2015, la ora 20:15 (Ora României), sunteţi aşteptaţi cu toţii în HQ pentru a ne prezenta la războaiele ce vor avea loc. Prezenţa la aceste războaie este obligatorie pentru toată lumea, iar cei ce lipsesc fără a dispune de o cerere de învoire ce este însoţită de un motiv foarte bun, riscă să fie sancţionaţi drastic de către conducerea facţiunii 69 Pier Mobs.

English version: Friday, on 15th of May 2015, at 20:15 PM (Romania Time), we are gonna wait for all of you to come in HQ for the wars. The presence is obligatory for all the members, and those who are missing without any pass request that has a very good reason, risk to be punished by 69 Pier Mobs lead.

!!ATENTIE!! Am dat attack pentru ca nu vreau sa fim pasnici, vreau sa incercam sau sa dovedim ca putem lua 1 turfur si din alt oras maine seara okei? Baftaa toti noapte buna!

Prietene, sunteti pasnici de pe data de 16.11.2014, deci de mai bine de juma de an. Voi nu avei HQ-ul si vreti turf in alt oras. Buna gandire, tot asa Nici daca o sa fiti toti on, 29 de insi, tot pierdeti.

Felicitari pentru warurile din aceasta seara! Organizare buna, am facut o treaba minunata. Se pare ca cei din GSB au ales sa dea attack in LV, deci avem cale libera spre cucerirea LS-ului. Tot asa mafiotilor, noapte buna!

Edited by rTn DerecK VIP

Prietene, sunteti pasnici de pe data de 16.11.2014, deci de mai bine de juma de an. Voi nu avei HQ-ul si vreti turf in alt oras. Buna gandire, tot asa Nici daca o sa fiti toti on, 29 de insi, tot pierdeti.

ei nu sunt in stare sa ne bata in sf:)) si vor turf in ls si de la gsb cu care ne chinuim noi. Fara suparare, 69, dar va pierdeți pe drum. Felicitări pt warul de pe bikerent dar nu stiti decat sa va puneti in bike sau la scări. Mai schimbați tactica ca e veche..