Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions


Kelton
 Share

Recommended Posts

Asa baieti, felicitari

Nu conteaza ca am pierdut war

Am scapat de acel spawn-kill lucrand in echipa

Usor usor ne ridicam

Bafta

Asa baieti, felicitari

Nu conteaza ca am pierdut war

Am scapat de acel spawn-kill lucrand in echipa

Usor usor ne ridicam

Bafta

Link to comment
Share on other sites

Salut! Vreau sa precizez ca sunt foarte multumit de Zeom cum a procedat in aceasta seara la war dar si de anumiti membrii ai factiuni care nu au stat degeaba in hq indiferent de scor au iesit din HQ si am scapat de spawn kill. Pacat ca am fost doar 17 on la war si unii dintre membrii factiunii au renuntat rapid. Si tin sa mai spun ca unii membrii ocupa locul degeaba in aceasta factiune, aici stii sa dai cu deagle si m4 ramai daca nu topicul de demisii este deschis, nu avem nevoie de vedete, de suferinzi (se stie cine) avem nevoie de membrii capabili care stiu sa faca ceva pe turf!

In alta ordine de idei aici nu vi sa te dai mare ca esti in gang si la war nu faci nimic, din pacate subliderii nostrii au ban, asa ca vom cauta sublideri capabili care pot face treaba aici! Seara buna in continuare.

Link to comment
Share on other sites

In urma cu cateva zile m-am alaturat din nou acestei mafii. Nu am luat decizii importante, cu exceptia uneia despre care o sa vorbesc peste cateva randuri. Deci, am stat si am analizat mai multe lucruri in privinta acestei factiuni, initial eram pornit pe faptul ca trebuie sa demit toti membrii care au avut scoruri foarte mici la ultimele waruri, aici ma refer la 3-4 scoruri de cate -15 in jos fiecare. Apoi a venit ziua in care era programat antrenamentul saptamanal al mafiei. Inaintea antrenamentului imi schimbasem planul si ma gandisem sa nu mai demit membrii cu scoruri foarte proaste la waruri si sa ii invat sa traga cu deagle&m4. Antrenamentul a durat vreo 40 de minute, timp in care ma inchinam o data la 2 minute cand vedeam cat "skill" zace in unii membrii. Dupa asta, am revenit la planul initial si anume sa demit cam jumate din mafie iar in timp sa aduc membri mai valorosi pe care ii voi testa la sange la testul de arme de intrare in factiune. Fiecare player care va aplica o sa fie acceptat si testat de catre mine. Multi vor spune "daca o sa dea Alexander teste nu o sa mai treaca nimeni ca nu il bate nimeni". Aceasta este o gandire foarte proasta. Eu la testele de arme nu ma intereseaza ca membrul testat sa ma omoare de 100 de ori sau sa fie cine stie ce Alexander.Capone Junior. Nu, trebuie cel putin sa ma convinga ca este mai bun ca adversarii principali cu care avem waruri mereu, El Loco Cartel si 69pier Mobs.

 

Cum ziceam, de astazi incepe "curatenia de iarna" sa zic asa. Toti membrii slabi ies si doar playerii buni mai intra.

Acum nu trebuie sa ma injurati si sa spuneti "a venit Capone si ne da el afara ca cine e el ca nush ce". Sa va zic clar, eu am venit in Avispa Rifa ca sa fac mafie din ea. Cui nu ii convine e liber sa plece. Eu nu mai imi fac nervi pentru samp, ma doare in **** ce face ala si ala.

 

Iar acum sa zic ceva si celor care vor sa ajute si sa devina membri Avispa Rifa. Eu nu caut la voi perfectiunea sau sa fiti vreun eu sau Justin.Capone. Eu vreau de la voi minimul necesar pentru inceput: sa stiti sa trageti bine cu armele care se folosesc la war, in special deagle si m4. Sa va duca capul sa stiti cum sa va pozitionati la waruri, sa dati arme la colegi de fiecare data cand vi se cere si cel mai important, sa fiti dispusi sa invatati lucruri noi. Acesta este minimul de cerinte ca sa intrati in mafie. De restul ma ocup eu si va "scolesc" eu.

Link to comment
Share on other sites

Frumos discurs Alexander ...

Bun!Din aceasta zi eu sunt noul vostru rank 6 iar cum a zis si Alexander o sa urmeze foarte multe schimbari.Nu sunt genu care sa vorbeasca mult eu imi fac treaba si asa mi-am si castigat sansa.O zi placuta!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.