Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salutare baietii, dupa cum vedeti sau o sa vedeti de aseara sunt noul vostru sublider si vreau sa se vada o schimbare, o sa incerc tot posibilul, maine seara va rog sa fiti prezenti in functie de cand avem primul war o sa va anunt eu ora si aici si pe fmotd, pentru o mini sedinta, sa fiti toti in hq, mai ales cei de rank 1-2, vreau sa va spun cateva lucruri care cred eu ca sunt destul de importante, este obligatorie.

Edited by tuddypwnz

@, Sar'na, nu o merit chiar asa mult, dar incerc sa vad daca pot schimba ceva cat timp am aceasta functie, multumesc.

Si in legatura cu sedinta nu o sa o mai facem maine, am vorbit cu Belz3nab si am decis sa o facem ori in weekend, ori saptamana viitoare, nu va fi una lunga, maxim 15 minute, ii rog mai ales pe cei de rank 1-2 sa fie prezenti majoritatea, stiu ca ma injurati, dar poate bagati ceva la cap din ce va spun.

Terminati si voi cu cearta asta, dupa ce ca abia castigam niste war-uri mai aveti chef si de 3/3-uri.

Wars #2.

Edited by HG ZeppeON

SAlut , eu sunt TySoN.BELEAUA.

Felicitari pentru warurile de aseara, am luat 3/3 .\

La fel va vreau si LUNI, activi , seriosi si fara cearta.

Mai multe ne auzim in game .

Weekend placut tuturor.

Conducerea, nu mai acceptati invoirile daca vreti mai multi oameni la wars + vreau ca voi sa o duceti mai drastic pana la un punct, sa ii strangeti pe toti ca uniti poti castiga, hai ca v-am pupat, poate-mi verificati si mie portofoliul, il gasiti la design. V-am pupat!

Salutare, colegi, eu sunt colegul vostru MikeyOwn, daca nu stiati :)) Anyway abia astept war-urile Belz am rezolvat problema, acum am terminat de configurat Routter-ul :D Succes la war colegi.

Bai baieti, se pare ca va cam bateti joc de noi, chiar nu putem sa fim mai mult de 30 la war, in fiecare zi sa lipseasca cate 10 cand sunt 2-3 invoiri si 2-3 inactivitati, restul nu va pasa ? Nu-i nicio problema, o sa am eu grija sa va scot pe rand si pe astia care dormiti in hq, daca nu va dati interesul, dati-va demisia, nu zic sa veniti la fiecare war, dar totusi, daca nu aveti timp, dati-va demisia si duceti-va in pasnica sau altundeva, sunt multi altii care vor sa vina si sunt mai activi ca voi, decat sa ocupati un loc, mai bine iesiti de acum.

Bai baieti, se pare ca va cam bateti joc de noi, chiar nu putem sa fim mai mult de 30 la war, in fiecare zi sa lipseasca cate 10 cand sunt 2-3 invoiri si 2-3 inactivitati, restul nu va pasa ? Nu-i nicio problema, o sa am eu grija sa va scot pe rand si pe astia care dormiti in hq, daca nu va dati interesul, dati-va demisia, nu zic sa veniti la fiecare war, dar totusi, daca nu aveti timp, dati-va demisia si duceti-va in pasnica sau altundeva, sunt multi altii care vor sa vina si sunt mai activi ca voi, decat sa ocupati un loc, mai bine iesiti de acum.

Adevarat, insa ar trebui sa scapam si de cei care " nu stiu sa tina arma in mana ", care majoritatea sunt activi. Prin aceasta cale vreau sa ii rog pe cei care au facut mai mult de -5 la warurile de ieri ( http://www.rpg.b-zone.ro/wars/view/5781, http://www.rpg.b-zone.ro/wars/view/5784 , http://www.rpg.b-zone.ro/wars/view/5777 ). Fara resentimente, dar cea mai buna cale sa ajutati mafia sa creasca este sa iesiti din ea.

Ce a dat bombardieru` ala de iAW la ala pe Arch cu avispa :))), bun totusi ca suntem macar +25 la war, da` frate, nici la waru` de langa HQ nu puteti sa ajungeti la war cu un Pony? Trebuie sa cereri /fvr pentru FCR? Sa-l ia naiba de FCR ca sunteti palete cu el, invatati ma sa tineti deagle-ul in mana si dupa intrati intr-o mafie ca inca nu e de voi, hai, v-am pupat. Intru si eu sa dau /getgift si am iesit pe afara. Daca nu va strangeti mai multi la wars il pun pe tuddy periculosu` pe voi. V-am pupat!

FdCAa0l.png

Astazi 15.06.2016 ora 19:45 vreau sa fiti toti in HQ pentru war-uri, cine lipseste nemotivat va primi FW!

Warr-uri:

1. Avispa hills- Deffend- Red Dragon Triad - (20:00-20:30)

2. Trashmaster SF- Attack - El Loco Cartel - (20:30-21:00)

3. GSSF- Deffend - 69 Pier Mobs - (21:00-21:30)

4. SFPD- Attack - 69 Pier Mobs - (21:30-22:00)

In cazul in care nu puteti ajunge, faceti o invoire in topicul "invoiri", acceptam maxim 3!

Un mic sfat, logati-va cu 30-40 minute inainte de ora 20:00, sa nu veniti la war dupa 20 minute si sa-mi spune ca nu ati avut loc pe server, o sa fiti sanctionati, deci cum am zis, asigurati-va ca intrati pana la ora 20:00!

VREAU PREZENTA MAXIMA!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Today, 15.06.2016, at 19:45 (in-game time) everybody in HQ for wars! Who can't come will post a consent request with a good reason. The absence without a consent request will be punished with FW. I will accept just 3 consent requests.