Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

2 hours ago, AIM Jackus said:

Daca s-a ajuns sa dea ban pentru ceva ce nu ai si doar ca e buguit acel sistem si apare incontinuu spam cu warning si accuarcy ca e tot timpul 100# sau 0# e cam jale

Problema e ca la mine n-a fost nici macar o faza suspecta, in care sa dau 3/3 sau sa nu ratez cu m4, gen cum a fost la altii, nici macar un warning ca as folosi un cod sau altul, pur si simplu pentru 12-13 killuri facute la warul de duminica seara intr-un interval de 8 minute, in care ratam in prostie, in fine n-are rost sa explic, aveti aici video: 

44 minutes ago, AIM SylvyuGoogle YAMAN said:

@Oarga ZEW la cererea ta de unban nu trebuia sa te "scuzi" aruncand cu noroi in mine pe acolo. Ca eu dau 3/3 si tot tu iei ban, iar eu nu iau.

Sa moara si capra vecinului? Nu-i frumos. Salut.

Banned Player
 posted on 07.08.2017 16:45
delete.png
https://www.youtube.com/watch?time_continue=887&v=MhJxN2P3UVY
Deci pur si simplu mor: "Uite-l ma pe asta, sigur are v2 sau v3" ati auzit si voi de astea 2 coduri, iar acum toti mafiotii care trag cat de cat bine folosesc v2-v3. La fel si cu Sylvyu, probabil ca avea el ceva, dar wallhack 100% nu, si stii de ce? Atunci cand joci la war acolo pe minimap iti apar patratelele cand adversarii se apropie de tine, nu e nevoie sa folosesti wallhack ca sa anticipezi cand un jucator vine spre tine, dar normal ca nu ma astept ca tu sa intelegi asta avand in vedere ca nu ai jucat niciodata la waruri, sa vezi macar cum se mananca.

Ti se pare ca am aruncat cu noroi in tine? Chiar din contra, in fine.

4 hours ago, Oarga ZEW said:
Deci pur si simplu mor: "Uite-l ma pe asta, sigur are v2 sau v3" ati auzit si voi de astea 2 coduri, iar acum toti mafiotii care trag cat de cat bine folosesc v2-v3. La fel si cu Sylvyu, probabil ca avea el ceva, dar wallhack 100% nu, si stii de ce? Atunci cand joci la war acolo pe minimap iti apar patratelele cand adversarii se apropie de tine, nu e nevoie sa folosesti wallhack ca sa anticipezi cand un jucator vine spre tine, dar normal ca nu ma astept ca tu sa intelegi asta avand in vedere ca nu ai jucat niciodata la waruri, sa vezi macar cum se mananca.

Ti se pare ca am aruncat cu noroi in tine? Chiar din contra, in fine.

=))))))))))))))))))))))))

Revenim, parerea mea este ca trebuia sa te astepti la orice din partea adminilor de aici. Unii, nu prea isi dau seama ca dupa ceva timp de stat la wars si intalnit playeri diferiti, iti dai seama de eventualele miscari ale adversarului. Nu degeaba se numeste minimap si apar patratelele (adversarii) pe el...

Dar ma rog, baftta si sper sa iei unban, cat si tu si my old friend Silviu.

5 hours ago, Oarga ZEW said:

Multa bafta leilor, sper sa cuceriti toate cele 3 orase asa cum ne-am propus de la inceput. Mult succes noului sublider si aveti grija de voi. Va pup <3

succesuri multe rau

te mai asteptam, asa o mica vizita ;)

4 hours ago, South HyperOwn said:

Ce caterinke si cu banurile astea=))))))

dak bajetii folosesk cituri, csf nai csf

12 hours ago, Deliric ZEW said:

Ia uite bă, i-am băgat în hq și de-acum ăștia sar cu posturi, că cică cituri, ia vedeți video =)) 

Știe careva dacă pot folosi video ăla să-i fac post pentru părăsire turf?

Oricum a reintrat pe TURF.

Nu va suparati, dar am si eu o intrebare? De ce dracu s-a facut evidenta cand vad ca au fost sanctionati doar cei care chiar au fost la war cu av si amenda, nu inteleg prostia asta de regula cu secundele cand nu am putut sa le fac, stiti de ce? Daca vreti va si arat de ce nu am putut sa le fac, am stat 4 runde doar sa mergem pe turf ca s-a luat crash cand am fost obligati sa mergem toti cu o masina.