Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=q6_ZwMI7pcM

Eu cand am spus ca asta nu avea cum sa faca 19-1 la war, ma miram eu cum intram pe zona si muream instant.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=q6_ZwMI7pcM

Eu cand am spus ca asta nu avea cum sa faca 19-1 la war, ma miram eu cum intram pe zona si muream instant.

Bai imi place video asta unde l-ai gasit? :))

Frate deci baiatu ala mia dat cu 1 gl de m4 jumate hp eram 3 pe cladire nea lasat pe toti in low nu ai cum omu e baza oricum

,,Cat RapidFire e in floare nici la basca nu ii doare''

Bai imi place video asta unde l-ai gasit? :))

Frate deci baiatu ala mia dat cu 1 gl de m4 jumate hp eram 3 pe cladire nea lasat pe toti in low nu ai cum omu e baza oricum

,,Cat RapidFire e in floare nici la basca nu ii doare''

Si eu care credeam ca e de la lag...

Si pe mine m-a luat odata codatul acela , chiar ma miram , nu stiam nici de unde a venit glontul ;)) Server down , iar eu voiam sa fac Dm cu StrikeR...asta e, vorbim cand isi revine serverul !

Mda se pare ca serverul este off Dowtime :( partea buna? rllBack pana la ora 10 deci o sa avem 4 turfs :)))

Partea proasta? Dadusem rob si statusem si 2 ore jail acum trebuie sa dau iar si sa stau iar 2 ore jail :|

Neata baieti!! Speram ca maine sa fim mai multi la WAR , sa ne organziam mai bine pentru a lua cat mai multe turf-uri ! Mai am 1000 Sec..la jail de aseara , va doresc o zi placuta , ne auzim in game.