Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

O sa ne descurcam pentru ca o sa fie Karan, dar ma rog vedem daca o sa prindem macar un attack sau doua totusi o sa vedem daca o sa ia Karan desync. :))

Cei noi mai usor cu deathmatchul, deja ati intrat de o saptamana si aveti plangeri peste plangeri. Daca sunteti in mafie nu inseamna ca trebuie sa omoram pe cine prindem sau sa ne luam de oameni aiurea ca suntem intr-un gang.

Daca vreti deathmatch va jucati cu colegii la HQ sau facem o activitate cu toti ca oricum acum pe 1-5 o sa fie pline de eventuri si o sa fie destul de frumos pentru factiune in materie de eventuri.

Sper ca maine la war sa nu ne prostim si sa ne mobilizam sa aparam, cucerim macar inca doua turfuri.

Neatza, acum m-am trezit si eu ... Ce faceti ? Eu azi ma duc pe la 11:30 la scoala pentru pregatire :| :| :@ .. Dar nu cred ca stau mai mult de o ora jumate, cred ca ajung dupa primul war.

# Ne vedem in game ;) ;)

O sa ne descurcam pentru ca o sa fie Karan, dar ma rog vedem daca o sa prindem macar un attack sau doua totusi o sa vedem daca o sa ia Karan desync. :))

Cei noi mai usor cu deathmatchul, deja ati intrat de o saptamana si aveti plangeri peste plangeri. Daca sunteti in mafie nu inseamna ca trebuie sa omoram pe cine prindem sau sa ne luam de oameni aiurea ca suntem intr-un gang.

Daca vreti deathmatch va jucati cu colegii la HQ sau facem o activitate cu toti ca oricum acum pe 1-5 o sa fie pline de eventuri si o sa fie destul de frumos pentru factiune in materie de eventuri.

Sper ca maine la war sa nu ne prostim si sa ne mobilizam sa aparam, cucerim macar inca doua turfuri.

Stiu unde bati cu chestia asta ,dar sa'ti explic ,faza era ca avea unu din Vietnamese boy's /tie pe terenurile de tenis si o venit ala normal ca am tras . de unde sa stiu ca el vine sa se plimbe...

Salut baieti , acum mi - am pus si eu hidden pe infernus si am intrat sa vad daca se fac war-uri maine , se pare ca nu, adica inca o zi plictisitoare . Poate rapim si noi pe cineva...Vad ca sunt cam multe reclamatii in lipsa lui Letzgo , aveti grija..Noapte buna !