Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Mda oto sa te faci tata popa sau macar sa pui inainte de fiecare war cate un video dasta ca prinde bine vad :))

Ba deci a fost mai bine decat ma asteptam ziceam sa castigam 2 turfs am castigat vreo 5 deci stam bine

Vineri daca o tinem tot asa terminam vara pe val :))

Noapte buna baieti .

Cum am zis si in joc astept cadourile voastre pana la 12:00 :))

noapte buna .

Neata lume :)), e joi, iar voi tocmai v-ati luat ... teapa.

La multi ani Asqwe !!!!! :*

Datorita faptului, pentru ca fiindca nu vorbiti romana, si nu intelegeti sa nu mai faceti posturi aiurea in acest topic de genul ,, buna dimineata, am mancat un bol de cereale si acum ma doare burta si trebuie sa ma duc la baie. Ne auzim in joc dupa ce rezolv problema" sau ,,buna seara" sau mai stiu eu ce chestii nesemnificative, am decis sa inchid topicul Discutii pentru o perioada nedeterminata. Daca nici dupa asta nu va invatati minte am sa trec la sanctiuni in joc. O zi buna!

Sperand ca v-ati invatat lectia, am decis sa redeschid acest topic. Totusi, nu uitati.. faptul ca am inchis topicul a fost un ultim avertisment. Daca veti continua cu spam-ul voi trece la sanctiuni in joc. Sus aveti niste exemple de cum NU trebuie sa arate un post aici. Acest topic este pentru anunturi importante si semi-importante. Nu cred ca daca stim ca v-ati trezit si ca ati mancat si/sau ati fost la baie ne ajuta sa ne ducem viata de zi cu zi...

Edited by Letzgo

Sperand ca v-ati invatat lectia, am decis sa redeschid acest topic. Totusi, nu uitati.. faptul ca am inchis topicul a fost un ultim avertisment. Daca veti continua cu spam-ul voi trece la sanctiuni in joc. Sus aveti niste exemple de cum NU trebuie sa arate un post aici. Acest topic este pentru anunturi importante si semi-importante. Nu cred ca daca stim ca v-ati trezit si ca ati mancat si/sau ati fost la baie ne ajuta sa ne ducem viata de zi cu zi...

Da ma bine-ai facut, da era de ajuns "Am deschis topic-ul", restu' nu ne pasa, du-te si culca-te.

Uitati-va la evidenta wars. Astept PM in caz ca am gresit ceva.

Avand in vedere ca l-ai bagat pe oto la inaintare cu plata $-ului dupa waruri eu zic sa maresti pretul la + / - , facem si noi un ban curat :)

In alta ordine de idei sper sa fim peste 20 la 19:00

Banii din care el o sa va dea primele nu va intereseaza de unde sunt. Cert e ca nu baga mana in buzunarul lui.(de data asta =)) )

Nu am sa maresc banii primiti pe kill sau pierduti pe kill deoarece destul de multi membrii au avut scor pe minus saptamana asta.

In alta ordine de idei.. NU UITATI DE WARUL DE AZI, LA ORA 18:30 SA FITI IN LINIE IN HQ.

Edited by Letzgo

Avand in vedere ca l-ai bagat pe oto la inaintare cu plata $-ului dupa waruri eu zic sa maresti pretul la + / - , facem si noi un ban curat :)

In alta ordine de idei sper sa fim peste 20 la 19:00

Banii din care el o sa va dea primele nu va intereseaza de unde sunt. Cert e ca nu baga mana in buzunarul lui.(de data asta =)) )

Nu am sa maresc banii primiti pe kill sau pierduti pe kill deoarece destul de multi membrii au avut scor pe minus saptamana asta.

In alta ordine de idei.. NU UITATI DE WARUL DE AZI, LA ORA 18:30 SA FITI IN LINIE IN HQ.

Wa eu am 75$ asa ca lasa-i acolo, cand se mai aduna am sa-i iau... sau tre sa ii iau neaparat?

PS: Sorinel e din Botosani

Auzi ma letz ? Da nu mai bine .. banii astia sa ii primim toti odata la sedinta ? Decat sa-l cautam sa ni-i dea ...

Salutare, ce mai faceti mafiotilor ? :> Sper sa fim cat mai multi diseara.

Asta o sa se roage pentru noi astazi la waruri, zau!

Nu cred :))

=))

Nu stiu ce efect va avea, mai ales ca acum 69 dau aduri ca vor sa ne lase fara turfuri

~creck my status update~

V@L0@r3

Asta se roaga pt. noi diseara =))

Edited by Kenney

Sfatul meu este să vă preţuiţi familia (Avispa Rifa) atunci când o aveţi, pentru că s-ar putea să regretaţi dacă o pierdeţi din propria nesăbuinţă.

1011918_526821824066514_92235108_n.jpg

Ba cata ce e cu textu ala frate sau cui ii e adresat sa ne-ai cam bagat in ceata :))

Si pentru prietenul nostru Askhanar un mic cadou