Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@@F4L oTo lasa ba oto nu sti cum sunt toti? adversarii sunt invidiosi,adversarii au coduri,adversarii sunt abuzeri,dar nici unii nu se uita in factiunea lor si chiar daca vad ca cineva face ceva gresit sau greseste nu recunosc.

Dar nu inteleg de ce invidie cand e o diferenta asa mare momentan intre mafiile astea 2 ...

Edited by Asqwe

@, chiar nu vreau sa intru in polemici dar atata timp cat membrilor nostri li se fac posturi, si noi am incercat sa aratam decenta in acest sens, chiar nu am avut nici macar cel mai mic motiv sa evit acest post. Daca stii cum zic...

Salutare colegi!

Am fost azi sa duc doua pachete si sa ridic unul. Eu zic ca azi a fost ceva mai bine decat joi. Din pacate nu am avut cele mai bune scoruri... Sper ca saptamana viitoare sa fiu mai de folos. Ne vedem curand in game. Felicitari pentru teritoriile castigate :)

@@Askhanar

Vrei sa pari si tu cult si te chinui sa scri cu diacritice dar din pacate dovedesti ca esti cum zice in video :)))

A si cand mai vrei sa postezi ceva pe la discutii chinuiete sa nu fie 1 cuvant ca dupa iar plangeti ca de ce a inchis letzgo topic-ul.

Gata cu discutiile din topicul de la 69 si de la Rifa, daca vreti discutii cu un membru de acolo, folositi PM. Nu cred ca vreti sa se intervina ca in cazul din LV si sa se interzica warurile. La urmatoarea abatere va inchid topicul o saptamana.