Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Neata si bine v-am gasit, sper sa ne intelegem bine, ca pana acum.

@@Zarzare, Si tu de ce iesi de pe zona cand se trage in tine?

Neata si bine v-am gasit, sper sa ne intelegem bine, ca pana acum.

@@Zarzare, Si tu de ce iesi de pe zona cand se trage in tine?

Lasa-l ma, are impresia ca daca ne face posturi non stop poate isi ia HQ :))

Welcome s0r1n1ca

Hai salut! Care-i treaba? Tocmai ce am ajuns la PC dupa 1 zi jumatate de pauza. Nu voi fi actvi cel mai probabil ne vedem maine seara la sedinta / antrenament. Numai bine!

Mai nimic, plictiseala, dm pe copi :))

Bun` , ne reintalnim la sedinta, salut!

Voi ce mai faceti? Am postat si eu evidenta, mai vorbim in game, baftalos.

Cam liniste pe aici, unde a dispartu spamu?

Mai pe seara poate facem si noi un protect the vip.

Mdaa... cam linistee....

M-am intors de la un film, dar ma mai bag la unu acum, ca nu prea mai am ce face

Vorbim in game mai pe seara

Baftalos.

@@Askhanar, tu sa ne spui. Iulia, Cori si tu sunteti fetele factiunii.

@, m-am uitat peste evidenta la waruri si cand am ajuns la tine am ramas mut. Nu ai reusit la nici un war sa faci un scor pozitiv, macar un 1-0, la toate ai 0-0 sau minusuri. Nici macar la warul cu ELC unde marea majoritate am avut plusuri mari http://postimg.org/image/ljrh7l84h/ nu ai avut un scor mai bun http://i.imgur.com/sqrVg1x.png

La warul asta hai ca nu s-a simtit, dar sunt alte waruri la care 2-3 scoruri din astea ca al tau ne face sa pierdem. Roaga un antrenor sau alt membru sa te invete sa tragi mai bine... Am vazut acolo si scor 1-5, v-am mai spus cand aveti -3 sa ramaneti in HQ. Nu ti-o spun din rautate, ba din contra, incearca sa-ti imbunatatesti skill-ul la arme.

@@Askhanar, tu sa ne spui. Iulia, Cori si tu sunteti fetele factiunii.

@, m-am uitat peste evidenta la waruri si cand am ajuns la tine am ramas mut. Nu ai reusit la nici un war sa faci un scor pozitiv, macar un 1-0, la toate ai 0-0 sau minusuri. Nici macar la warul cu ELC unde marea majoritate am avut plusuri mari http://postimg.org/image/ljrh7l84h/ nu ai avut un scor mai bun http://i.imgur.com/sqrVg1x.png

La warul asta hai ca nu s-a simtit, dar sunt alte waruri la care 2-3 scoruri din astea ca al tau ne face sa pierdem. Roaga un antrenor sau alt membru sa te invete sa tragi mai bine... Am vazut acolo si scor 1-5, v-am mai spus cand aveti -3 sa ramaneti in HQ. Nu ti-o spun din rautate, ba din contra, incearca sa-ti imbunatatesti skill-ul la arme.

Fratelemeleu brutaru, Florance a jucat pana acum cu 8 fps la war, si-a instalat niste moduri aiurea + pc lui care nu ii permite foarte multe, saptamana asta o sa se descurce mai bine. Nu toti avem 88 fps la war atunci cand se termina warul in lagu acela imens.

@@Askhanar, oricum nici la arme nu e zeu, deci ar cam trebui ajutat putin.

Nu ai ce sa il ajuti, abia l-am ajutat sa faca si el 25 fps constant... nu ai ce sa faci frate.

Eu abia, abia ma chinui cu 30 fps, el cand are lag ajunge la 5-6 FPS, ce rost mai are sa joci.. pana nu isi va achizitiona un nou PC nu va reusi sa faca nimic.

Edited by Askhanar

Nu ai ce sa il ajuti, abia l-am ajutat sa faca si el 25 fps constant... nu ai ce sa faci frate.

Eu abia, abia ma chinui cu 30 fps, el cand are lag ajunge la 5-6 FPS, ce rost mai are sa joci.. pana nu isi va achizitiona un nou PC nu va reusi sa faca nimic.

Sa fi avut eu 5 FPS nici nu mai deschideam sampul.

@@S K Y L I N E, Asta voiam, bine ca nu si-a dat multa lume seama :)) Nee, i-am atras atentia lui Florance pentru ca multi se plang ca pierdem warurile din cauza scorurilor unora.

Frate, parca il vad pe Florance cu un PC nou peste 2-3 saptamani si face scoruri mai bune decat Colonelu, vedeti voi!

Buna dimineata!

Welcome Sour, welcome back Biscuite!

Diseara, la ora 19:00 va avea loc antrenamentul saptamanal. Cine lipseste fara cerere de invoire/inactivitate va fi sanctionat cu AV/FW!

Diseara, la ora 20:00 va avea loc sedinta saptamanala. Cine lipseste fara cerere de invoire/inactivitate va fi sanctionat cu FW!

Welcome Sour, welcome back Biscuite!

Diseara, la ora 19:00 va avea loc antrenamentul saptamanal. Cine lipseste fara cerere de invoire/inactivitate va fi sanctionat cu AV/FW!

Diseara, la ora 20:00 va avea loc sedinta saptamanala. Cine lipseste fara cerere de invoire/inactivitate va fi sanctionat cu FW!

Serios?

Apropo BogdiBicicleta: Imi vreau salariul!!

Edited by Askhanar