Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

de inspiratie din fata, din spate si de langa tine ai nevoie sa iei o nota mare :))

N-am mai dat test azi la mate, dar vroia sa ne verifice temele =)))))) , beleam casu daca ne verifica =))) , nici caiet n-am....

Maine test, ascultat, si inca un test..... Sper sa aveti mai mult noroc voi

A da, Poftiti avispa, AVISPA NR 1, uitati aici, in chat, la live:

"Care crezi ca e cea mai buna mafie, top 3" : Primu e avispa :>

http://imgur.com/BdBb4RG

de inspiratie din fata, din spate si de langa tine ai nevoie sa iei o nota mare :))

N-am mai dat test azi la mate, dar vroia sa ne verifice temele =)))))) , beleam casu daca ne verifica =))) , nici caiet n-am....

Maine test, ascultat, si inca un test..... Sper sa aveti mai mult noroc voi

A da, Poftiti avispa, AVISPA NR 1, uitati aici, in chat, la live:

"Care crezi ca e cea mai buna mafie, top 3" : Primu e avispa :>

http://imgur.com/BdBb4RG

Mult succes mâine la test!

Diseară ești prezent la waruri?

Mult succes mâine la test!

Diseară ești prezent la waruri?

Cand n-am fost eu prezent la war? O sa incerc sa fiu, pnm, e nasol maine

Incerc, nu promit, sper.

Ce ar fi sa nu ca mai bateti joc de munca mea si de nervi mei? Voi credeti ca mie imi e usor? Daca noi cu cele mai multe teritorii plangem ca niste femei cei care nu au nici macar unul ce mai pot zice? Credeti ca daca o sa va dati demisiile o sa fie totul roz si frumos in alta factiune? Toate gangurile pierd, si pierd mai mult ca noi, aceeasi nervi sunt peste tot, aceleasi waruri. Macar eu v-am ajutat si v-am inteles pe toti cand ati avut nevoie, nu cred ca un alt lider ar mai face cate am facut eu pentru voi si tocmai de asta sper sa va dati singuri seama si sa faceti ce e bine pentru ca Avispa sa treaca si de perioada asta, eu sunt aici inca de cand ne chinuiam sa iesim din hq la waruri, nu vreti sa stiti ce nervi erau atunci si cum eu ma enervez destul de repede tot am rezistat si m-am chinuit alaturi de unii din voi pana am batut recorduri si pana cand am dominat doua orase, toate pot reveni la normal doar daca toti tratati macar putin factiunea in serios. Incercati sa ma ajutati si voi pentru ca singur nu am cum sa repun factiunea pe picioare, si aici atrag atentia de la sublider pana la cel caare a intrat acum 3 zile. Momentan eu sunt la Alba si scriu de pe telefon, discutam mai multe pe seara, celor care posteaza la demisiu va recomand sa faceti asta abia dupa ce nrrvi au trecut si sa vedeti daca se merita.

Ma asteptam ca dupa postul lui Oto topicul sa fie inchis. Salut lume!

Bogdan pentru acea poza de care vad ca se posteaza am sa-ti spun ca nu am facut-o. Dar stii ca am fost la war-uri avand in vedere ca am scris atatea chestii pe /f la nervi. Am SS-uri cu war-urile la care am fost si am apucat sa prind scorurile. No baieti eu cred ca nu e corect sa faceti + frumos si sa vina unu ca mine cu -2 altu cu -1 si sa se duca de rapa.... dar nici demisia nu este o solutie. Numai bine!

BOGDI: http://imgur.com/a/yC7no

Dupa ce ca faceti - nici nu asteptati HQ, sunteti RAMBO, toti comenteaza, va plangeti de organizare dar nu ascultati.

De Hristos organizare vreti cand avem war pe HQ ELC, toti pe hq, e foarte simplu, da voi vreti organizare, va credeti la meciurile de fotbal cu scheme de joc, pase...

Dupa ce ca faceti - nici nu asteptati HQ, sunteti RAMBO, toti comenteaza, va plangeti de organizare dar nu ascultati.

De Hristos organizare vreti cand avem war pe HQ ELC, toti pe hq, e foarte simplu, da voi vreti organizare, va credeti la meciurile de fotbal cu scheme de joc, pase...

Fiecare are dreptatea lui.

Gata si simularea asta... asteptam rezultatul

Gata și cu simularea.

V-ați cam luat-o ieri, slabilor! Azi iau eu tot, nu mai veniți, sal.

• Nick-ul tau: Sherlock
  • Nick-ul celui reclamat: Anndi
  • Descriere: Avea Wanted 6 - Bank Robbery. De fiecare dată când m-am dus după el m-a jignit.
  • Martori: Doar cei ce se văd în imagine.
  • Dovezi (screnshot): Aici am fost după el, aici e poza când m-a jignit prima oară, aici este a doua oară.
  • Alte precizari?: Primul post care îl fac cuiva după 3 luni.

Ai report pe forum, post pentru +1, salut kidule.

Edited by Anndi

Venind vorba de organizare, v-am auzit ieri pe cativa ca va plangeti ca nu suntem organizati. Incep cu tine SondOfTheTime, imi tot reprosezi ca nu castigam warurile ca nu suntem organizati. Eram 19 pe [/members], din astia 6-7 erau pe [/sleep], 2-3 AFK in HQ, 2-3 RAMBO. Ati vazut si voi cati eram, exact cat sa umplem 2, maxim 3 heli. Ce sa faci cu 10 membri? Plangeai ieri sa atacam, ce sa atacam frate daca nu suntem in stare sa ne aparam turful atacat? Degeaba eram 19 pe /members, daca la war nu eram atatia. Sa nu va mai aud nici pe tine nici pe nimeni cu "Nu avem ce pierde daca atacam". Eu nu am ce sa le fac inactivilor, degeaba imi spui sa iau masuri, nu eu am acces la /fwarn si /uninvite. Apoi Addison - si tu plangeai ca nu suntem organizati. Eu nu imi dau seama ce fel de organizare va trebuie voua. Ne-am urcat frumos pe HQ-ul alora si am spamat incontinuu sa ramaneti pe HQ, voi nu, voi mergeti pe jos cu masina. Ei ne-au luat HQ-ul si aia a fost. Daca nu v-as fi zis si eu si Askhanar sa reveniti pe HQ de 100 de ori intelegeam, dar asa? Dupa ce am pierdut primele 2 waruri am ramas si mai putini online. Apropo Addison, esti rank 4 dar nu te vad sa te agiti macar putin in organizarea warurilor. Sa zicem ca nu-ti place cum organizez eu, dar tu ce faci? Dar restul rank 4+ ce fac? Mereu v-am zis sa ma ajutati si voi cu organizarea, nu doar unu urla ca prostu pe /f si restul care ar trebui sa ajute stau si fac ce vor. Cand v-am zis ieri sa va mai ocupati si voi ati tacut si unii ati spus ca nu va asculta nimeni. Asa cum pe voi nu va asculta nici pe mine nu ma asculta toti.

Ce sa mai zic ca mi s-a plans subliderul de la 69 piers ca abuzati. STIU CA SI EI ABUZEAZA, INCA FOARTE MULT, dar nu trebuie sa faceti la fel. Avem pactul ala dar nu trebuie sa fortam nimic.

In plus avem si o brigada de inactivi si neascultatori si eu in mare parte nu am ce sa le fac. [rTn]Adytzin, daca tu crezi ca ai venit aici sa faci exact ce faceai in 69, adica sa mergi singur la waruri cu heli si sa fii cel mai mare Rambo, te inseli. Ti-am atras ieri de 3-4 ori atentia la asta. Din ce am inteles de la voi, Ionut_romanu e lider de gang pe alt server, normal ca nu va intra aici, apoi askhanar, tu dupa ce te enervezi iesi si te bagi pe alt server. Cand e oTo on spui ca glumesti cand zici ca mergi pe alt server, cand nu e, imi spui ca de ce sa stai aici la war si sa iti faci nervi cand poti sa mergi pe serverul ala... deci e foarte clara situatia. E o perioada destul de urata, e pacat sa pierdem turfurile astea aiurea. Macar Askhanar incearca sa va mai organizeze la waruri si totusi e rank 3, cei de rank 4 ce faceti? Stiti doar sa va dati demisia ca niste femei.

Azi nu cred ca voi fi ON la primele 2 waruri, deci daca oTo nu e nici el sa ascultati de Askhanar si rank 4+. Poate cei de rank 4+ nu puneti mana si ajutati la organizare ca iese urat.

Edited by BogdiBmx