Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Cine e asta ? Ca 14 nu e .

E ala care a cumparat contul de la adevaratul Razvan14....

Salut baietii, azi am ajuns devreme de la scoala, m-am uitat la cateva filme, ma duc sa imi gatesc ceva si ne auzim in game la war, azi recuperam SF si mai luam 1-2 turfs in LS.

De unde-l stii tu pe Razvan ma?

Salut baieti, am intrat si eu putin pe forum.. ce faceti?

Ba, ala care plange in video e ala care a cumparat contu... ce e greu de inteles.

Ziua buna colegi! Tocmai ce am ajuns si eu de la scoala + repetitii. Care-i treaba? Saptamana asta nu voi da prea mult la war-uri din cauza netului. Saptamana viitoare e alta treaba. Alta casa/alt net. Ne vedem la 20:00. Salut!

E ala care a cumparat contul de la adevaratul Razvan14....

Salut baietii, azi am ajuns devreme de la scoala, m-am uitat la cateva filme, ma duc sa imi gatesc ceva si ne auzim in game la war, azi recuperam SF si mai luam 1-2 turfs in LS.

Cred ca nu stii cine a cumparat contu tu? =)))

Il stii pe Krog?

Succes mai departe cu factiunea....imi pare bine ca v-am cunoscut pe uni dintre voi (oto sper sa mai tinem legatura) , imi cer scuze daca v-am cauzat probleme pe parcursul perioadei in care am stat , stiu ca am sa regret dar nu mai pot de nervi si nu mai continui ..... inca o data multa bafta cu factiunea..

Nick: [CF]GaSu21

Level: 23 + +

Rank: 5

Vechime: (cat timp ai stat in factiune): 9 luni

De ce doresti sa pleci din Avispa Rifa?: Imi cer scuze ca plec asa dar nu mi se pare corect ca am gresit odata si .... Scz oto stiu ca ai sa te superi si eu am sa regret dar nu vreau sa patesc si a doua oara...nu stiu unde am injurat m-am utiat pe chatlog dar nu mai conteaza....Nu vreau sa te mai trag la raspundere deoarece tu m-ai ajutat sa ajung aici...Iti urez multa bafta cu factiunea sa o duci si mai sus daca se poate....Stiu ca plec deoarece am luat FW dar nu mai zic....

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru pt minim 2 saptamani: Da.

Alte precizari?: "Pentru uni mama pentru alti nu" cam asa vine

Bafta tuturor celor care sunt in Avispa daca am creat neplaceri scuze pentru toate cele intamplate...si sper ca ne vom mai reintalni in alte factiuni :) ... si inca o data scuze oto pentru neplacerile create

Stai potol, mergi afara, ia o gura de aer si vino inapoi pe RPG1 ca ai rank 5. Vorba aia. Sincer sa fiu nu prea te vad eu prin alta parte asa ca mai gandeste-te daca chiar vrei sa pleci.

Edited by F4L AlexM

:)) Cum sa plangi pentru un joc ?

https://www.youtube.com/watch?v=qigbVh0vovc#t=51

Back si eu de la scoala.

Din punctul meu de vedere, desi nu conteaza, acest videoclip este unul penibil. Nu imi vine sa cred cati am ajuns sa ne bucuram de raul altuia, dar astia sunt romanii. Videoclipul a fost postat peste tot. Urat asa, sa se bucure de necazul lui. Macar daca s-ar fi pus in locul lui. Cum a spus cineva, el chiar a pus suflet in acest joc.

Din punctul meu de vedere, desi nu conteaza, acest videoclip este unul penibil. Nu imi vine sa cred cati am ajuns sa ne bucuram de raul altuia, dar astia sunt romanii. Videoclipul a fost postat peste tot. Urat asa, sa se bucure de necazul lui. Macar daca s-ar fi pus in locul lui. Cum a spus cineva, el chiar a pus suflet in acest joc.

Nu tu erai ala care imi zicea ca daca pui suflet in joc ai de pierdut?

Individul care si-a luat teapa este de fapt un copil care incerca sa pacaleasca pe cineva cu un biz, a vrut sa faca rau si roata s-a intors..