Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Vizionare placuta.

Tu ce nick ai avut inainte?

Ce idiot ești! =))

Nu știi cum să mai faci posturi și de lenea de le citi pe cele anterioare te uiți la ultimul și pui întrebări banale, shaormarule (partea aia care mănâncă, nu cea care le prepară).

Neata. Ce faceti?

Azi am o zi mai usoara, azi dau doar un test, ca pana acum, luni,marti, miercuri am dat cate 2 teste in fiecare zi =))

Voi ce faceti?

Ne vedem la wars.

Salut colegi! Nu am stat sa va citesc posturile deci care-i viata voastra? Eu voi veni la war-uri ca de obicei dar daca fac -1 maxim -2 nu are rost sa va incurc. Netul nu ma ajuta deloc. Inca 2 zile si ma mut. E o perioada destul de urata pentru ca nu stiu daca fac bine ce fac dar de acum cartile au fost aruncate. Numai bine!

Salut colegi! Nu am stat sa va citesc posturile deci care-i viata voastra? Eu voi veni la war-uri ca de obicei dar daca fac -1 maxim -2 nu are rost sa va incurc. Netul nu ma ajuta deloc. Inca 2 zile si ma mut. E o perioada destul de urata pentru ca nu stiu daca fac bine ce fac dar de acum cartile au fost aruncate. Numai bine!

Viata pe zi ce trece e din ce in ce mai buna :)

Back de la sala, ne auzim la war'uri

Salut, acum am ajuns de la liceu.

Sa nu uitati de activitatea de diseara cu SOUTHERN PIMPS! V-am mai spus si in game, oricum cine nu stie poate sa intrebe pe /f.

Ti-as zice parerea mea despre activitate, dar ma cuprinde un sentiment pur religios care ma retine.

Sunt mort de racit... voi ce mai faceti?