Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Welcome Supranatural si.... inca cineva, nu stiu cum il cheama... :))

Salut. M-am trezit si eu si am zis sa mai fac un post p-aici sa mai facem pagini :))

Ce faceti?

Welcome Supranatural si.... inca cineva, nu stiu cum il cheama... :))

Salut. M-am trezit si eu si am zis sa mai fac un post p-aici sa mai facem pagini :))

Ce faceti?

Stam,ne pregatim de scoala:))) stau si eu vreo 2 ore azi la scoala

Na'seara !

Vad ca topicul "Evidenta war" o sa fie inchis de-acum incolo. :-? Dar cu cel de evidenta arms ce facem ? Tot va trebui sa postam ?

Listen:

#LE: Nu stiam ca mai nou daca iei lider te treci imediat pe tine si pe noul tau sublider pe lista legendelor. =))))))))))

Tu n-ai miscat un deget pentru factiunea aia, dar te treci singur pe lista legendelor, wtf m3n ?! :))))

Edited by E u G e n 9 0

Na'seara !

Vad ca topicul "Evidenta war" o sa fie inchis de-acum incolo. :-? Dar cu cel de evidenta arms ce facem ? Tot va trebui sa postam ?

Listen:

#LE: Nu stiam ca mai nou daca iei lider te treci imediat pe tine si pe noul tau sublider pe lista legendelor. =))))))))))

Tu n-ai miscat un deget pentru factiunea aia, dar te treci singur pe lista legendelor, wtf m3n ?! :))))

Aia de arms e valabila.

Eu nici acum nu sunt trecut ca lider la Avispa, mi se pare urat sa ma trec singur.

PS: http://forum.b-zone.ro/topic/123832-avispa-rifa-anunturi-importante-important-announcements/?p=2899307

Cei care ati lipsit si azi o sa aveti de suferit, unii ati lipsit toata saptamana asta e si mai grav, stiti ce inseamna... demitere.

V-am inchis evidenta dar asta nu inseamna ca va las de capul vostru, am inchis-o pentru ca erati activi dar daca schimbati foaia o redeschid si o sa o fac intr-un mod mult mai greu.

Daca maine nu recuperam ce am pierdut in SF o sa redeschid evidenta la waruri.

Nu inchid topicul, dar sper sa vada toata lumea asta.

Aia de arms e valabila.

Eu nici acum nu sunt trecut ca lider la Avispa, mi se pare urat sa ma trec singur.

PS: http://forum.b-zone.ro/topic/123832-avispa-rifa-anunturi-importante-important-announcements/?p=2899307

Cei care ati lipsit si azi o sa aveti de suferit, unii ati lipsit toata saptamana asta e si mai grav, stiti ce inseamna... demitere.

V-am inchis evidenta dar asta nu inseamna ca va las de capul vostru, am inchis-o pentru ca erati activi dar daca schimbati foaia o redeschid si o sa o fac intr-un mod mult mai greu.

Mai dau si eu quote sa vada. Dati si voi mai departe.

Azi... nasol la wars. Maine ne revansam :)

Noapte buna , am iesit.

@, Da frt.

@, Fix asta gandesc si eu, e aiurea sa te treci singur, mai ales cand abia ai primit functia aia.

Mai ziceam daca faceai ceva, dar fara sa faci nimic, sa nu ai nici o reusita cu care sa te poti mandri, mi se pare penibil.

PS: Tu ai putea sa te treci si singur, ai facut ceva din gang-ul asta.

Aia de arms e valabila.

Sa vada si restu.

Sper ca azi sa fim mai multi. VTB au fost 32 aseara la wars.....

Ne vedem , eu plec la scoala, azi am 3 teste.

Salut

Salut tuturor, am ajuns si eu acasa de la liceu, merg sa imi fac ceva de mancare bio, ma reapuc de sport...

Nu stiu daca pot sa ajung diseara, am alergare de rezistenta si viteza.

BA DA =)))

VA PUP PE TOTI, COLECTIV DE NOTA 100 :*

Bafta Sex.

Cum a fost astazi la war?, imi cer scuze ca nu am putut ajunge dar am avut antrenamente pentru viteza si rezistenta, ma revansez eu luni.