Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Astea nu pot fi numite waruri, da de, noi nu gandim... ca asa ne lauda Kelton, lui ii place statu degeaba si spartu de seminte, nu e man of action.

Eu sincer mi se pare o prostie noul sistem,si nu cred ca cineva va sta pana la ora 00:00 pentru asa ceva...ma rog,asta e pararea mea!

Da imi place ca toti va plangeti dar nimeni nu are curajul sa contacteze pe Bobo sau pe Kelton in privat...

Am contactat, pe kelton, atat prin PM cat si prin /report. Crezi ca a raspuns ? Iti raspun eu, Nu, nu a raspuns.

Salut baieti, acum am venit si eu de la liceu. O prostie mare noul sistem de war, o sa vedeti de acum numa' 10-15 membrii in ganguri.

Felicitari Deidara.

Mulțam!

Deoarece nu-mi place noua metodă de war (corect este și faptul că nu prea o înțeleg, fiind la început, nici interesul nu mă ajută) voi fi puțin inactiv în ceea ce privește warurile.

Când voi avea capabilitatea de-a înțelege metoda voi participa și eu.

Mulțam!

Deoarece nu-mi place noua metodă de war (corect este și faptul că nu prea o înțeleg, fiind la început, nici interesul nu mă ajută) voi fi puțin inactiv în ceea ce privește warurile.

Când voi avea capabilitatea de-a înțelege metoda voi participa și eu.

Hai că m-ai spart, efectiv =)).

Nu, am zic că e interesantă metoda, dar n-are niciun haz. Păi sparg 10 în LS și tot ei conduc, nu e bine, trebuie regândită la rece problema.

Asta nu imi place la oameni, de ce sa nu facem cacatul praf?! Pai cum...

Warurile erau perfecte, absolut geniale. Aveau tot ce se putea avea....

Dar cum e omul, bagacios.... nu ai ce sa-i faci. Asa o sa se duca si planeta asta dracu`...

Nu ai ce sa le faci frate. Daca o multime de oameni iti spun ca esti prost, inseamna ca ar trebui sa-ti pui un semn de intrebare...

Edited by GF SupranaturaL13

Am primit „concediu” la war-ul cu ELC pe HQ :))) ...

Mda, m-am lămurit și eu cu war-urile astea ! .. V-am spus, noua metodă e pentru toate gang-urile .. Să aibe fiecare gang măcar 3-4 turf-uri .. Și metoda asta aș putea spune că a inceput de la scandalul cu GSB.. Văzusem acum cateva luni o reclamație lui oTo (parcă) .. că se ducea pe turf in LS doar 2-3 membri .. făceau + in 2-3 minute și după plecau, și ei cum se ofticase ... Poftim metoda.

Se va schimba metoda, se vor pune si killurile.

Multa bafta baieti, daca v-am suparat cat timp am fost aici, imi cer scuze! :))

Ba alo, pai ma banezi si iti dai demisia, stai aici ca trebuie sa te enervez pentru fiecare cent dat pe unban!

Mulțam!

Noapte plăcută!

Tu ar trebui să nu uiți de plusul ăla.

Noapte buna si tie.

Neata celor normali.

Azi am o zi grea, ne vedem la wars,sper.

Salut

Salutare băieți, ce faceți? Eu abia ce am venit de la liceu ..

Cred că până vineri o să fiu puțin mai inactiv .. Vreau să mai pun și eu mana pe invățat că e jale :)) .. (dar o să fiu la waruri). Nu de alta, dar am inceput saptamana cu note „șmechere” și de acum vreau să le evit cat de cat :)) ..

Mănânc, fumez o țigare și ne auzim in game (posibil mă las pe /sleep) :))

Cius.

Am primit „concediu” la war-ul cu ELC pe HQ :))) ...

Mda, m-am lămurit și eu cu war-urile astea ! .. V-am spus, noua metodă e pentru toate gang-urile .. Să aibe fiecare gang măcar 3-4 turf-uri .. Și metoda asta aș putea spune că a inceput de la scandalul cu GSB.. Văzusem acum cateva luni o reclamație lui oTo (parcă) .. că se ducea pe turf in LS doar 2-3 membri .. făceau + in 2-3 minute și după plecau, și ei cum se ofticase ... Poftim metoda.

Dea.. ofticati ce sa le facem... asta e, avem valuare in tot ce tine de arme. SAL OFTICATILOR.

Sa speram ca o sa se adauge si kills, aseara la ELC aveam 42-30 sau ceva de genu. Rey imi dadea intr-una aimtest, spera sa ma baneze dar n-are nici o sansa.

N-ai ce să joci prietene, propunerile sunt respinse toate. Nu se ia în considerare părerile jucătorilor.

Dacă nu contorizează kill-urile, ăla nu e war, e "De-a v-ați ascunselea" sau ce vreți voi. Și vă mai întrebați de ce ajunge serverul rival la 1000/1000 și respectiv 500/500.

Am pierdut și HQ văd că, din cauza unei metode aiurea, dar nu-i nimic, să joace ei pe server dacă tot.

Ura și la gară. Cius mă.

Edited by Anndi

N-ai ce să joci prietene, propunerile sunt respinse toate. Nu se ia în considerare părerile jucătorilor.

Dacă nu contorizează kill-urile, ăla nu e war, e "De-a v-ați ascunselea" sau ce vreți voi. Și vă mai întrebați de ce ajunge serverul rival la 1000/1000 și respectiv 500/500.

Am pierdut și HQ văd că, din cauza unei metode aiurea, dar nu-i nimic, să joace ei pe server dacă tot.

Ura și la gară. Cius mă.

BA, e metoda cel mai bun gratar pe zona, e foarte simplu, cine are cei mai buni mici castiga.

@@Anndi, Sigur ies ceva bani din metoda noua de war, e imposibil. Nu o schimbau ei aiurea, vine pastele acum, de unde bani de "picnic"? De unde bani de lumanari la inviere? =))))))))))))))

Edited by GF SupranaturaL13

Ura și la gară. Cius mă.

BA, e metoda cel mai bun gratar pe zona, e foarte simplu, cine are cei mai buni mici castiga.

Keep calm, cica se da rollback la turfs.