Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

S-a schimbat metoda? Sa stiu daca are rost sa imi pierd 2 ore degeaba pentru un cacat.

Curand, curand, curand... intra te rog la waruri ca n-am chef sa ma fac de ras din cauza voastra.

Valabil pentru toti!

Ce sa mai faci ma ca daca tu ataci nu ai cum sa pierzi decat daca aia au 40 ca na p.... mea aseara la 69 aveam eu cu Anndi mereu scor peste toti aia si tot castigau ca noi eram 20 on si ei 35. Am ceva treaba acum o sa intru pe la 20:30 sau mai tarziu

Ce sa mai faci ma ca daca tu ataci nu ai cum sa pierzi decat daca aia au 40 ca na p.... mea aseara la 69 aveam eu cu Anndi mereu scor peste toti aia si tot castigau ca noi eram 20 on si ei 35. Am ceva treaba acum o sa intru pe la 20:30 sau mai tarziu

Ce 69 prietene? Nici măcar nu eram trecut pe lista aia dementă, la rezervare masă restaurant. Intram pe zonă să omor și luam kick de la server automat. Încep să cred că sistemul pe bușteni a lui Nicu_Apetrei e mai bine gândit: http://forum.b-zone.ro/topic/202084-propunere-relax-war/

Oricum o să rămână beta testing vreo 3 luni, deci salut, inactiv.

Edited by Anndi

Maine cred ca o sa intru si eu pe PC la wars.

O sa se dea rollback oricum, azi n-am reusit eu sa fac mare chestie, fara mouse...

Se mai baga un update, sa vedem ce mai schimba.

Noapte buna.

@, nu te inteleg de ce vii de pe laptop daca nici mouse n-ai :))

Eh, ce sa fac si eu :)) Mai vin pe la war, fac un + pe zona... Stau mai retras si fac + pe zona, nu pe kill

Sef de pagina.

Edited by South SondOfTheTime

Neata.

Neata,s-a mai schimbat ceva la noul sistem de war?

Da, s-a schimbat, uite-te la update... Runda dureaza de la 10 secunde s-a marit la 20, astfel in loc de 12 puncte pe runda, vor fi 6. Ceea ce este mult mai bine..

Hai ca usor,usor update-ul cu noua metoda de war devine interesant.

Salut