Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Neata, ce faceti? Acum m-am trezit si eu. Ne vedem prin game, imi pare bine ca ieri am castigat ultimul war. ( eu best ) :)).

# Sper sa fim multi la war

Edited by D A R R I N

Baaaaa ce smechera ii :)) mi-a luat vreo 5 minute sa imi dau seama cum il misc si inca 5 sa il duc prin toate colturile de minim 10 ori :))

Sper ca diseara la war o sa fim minim 25 , o zi faina !

Ma, stiam ca esti mai nab, dar nici chiar asa :))

Sau nu.

@Deidara, te uiti la discutii dar nu postezi nimic? Ce s-a intamplat cu tine?

Cum adică nu postez nimic? Încercam să mă leg de subiectele voastre și tot ce mi-a venit în cap a fost ce am spus mai sus.

Ce plictiseala in gameeee... la mine ploua cu budana, un cop m-a fugarit cu Infernusu' toata mapa si tot nu m-a prins, mi s-a dus wantedu' =))...

Sper sa fim destui la warr-uri, sa mai luam ceva turfuri. Sper ca oTo a prins attack, ia sa ma uit.

Ce plictiseala in gameeee... la mine ploua cu budana, un cop m-a fugarit cu Infernusu' toata mapa si tot nu m-a prins, mi s-a dus wantedu' =))...

Sper sa fim destui la warr-uri, sa mai luam ceva turfuri. Sper ca oTo a prins attack, ia sa ma uit.

Sa-mi zici si mie ca mi-e lene. La mine ploua de 2 zile..

@@F4L AlexM, Nu a dat nici un atac, iar terminam warr-urile la 21:00... La mine ploua de 3 zile jumate, e o vreme asa urata, si toate strazile sunt pline de apa..

Eu ies in 5 minute, ma duc la un film si ne auzim la warr-uri!