Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Pana ajung eu din Hq pana unde sunt astia din Bratva nu mai ramane unu cand vedeti voi unu pe turfs sariţi pe el....şi cand sa ajung si eu ce sa mai prind . M.am pus pe un deal sa trag prin spate şi am mai luat si chik . :-W

Au inceput şi astia din 69 să bage la cucerit de la o vreme ! Nu stiu cum am ajuns in halul asta... oTo u dece nu aplici metoda pe care o aplica Ciccio pe care îl vede canu e la war şi nare cere de invoire , il demite in secunda 2 . Şi poate asa o să avem şi noi memberi online la war 40 ca şi Bratva. Baftă!

Au inceput şi astia din 69 să bage la cucerit de la o vreme ! Nu stiu cum am ajuns in halul asta... oTo u dece nu aplici metoda pe care o aplica Ciccio pe care îl vede canu e la war şi nare cere de invoire , il demite in secunda 2 . Şi poate asa o să avem şi noi memberi online la war 40 ca şi Bratva. Baftă!

Demitere nu e o varianta , o varianta e AV/neprezentare zi de war => FW / 2 zile de war ...Cea mai buna metoda ! :P

Edited by AsSasiNn

@@F4L AlexM, Ca il pupa pe Rain =)).

Neata, mai stau putin si plec la scoala. Felicitari pentru warurile de ieri, ELC au noroc ca's multi si stau ca oile pe o cladire :)).

Sper sa dau si azi ca si ieri : am facut 3 in 3 secunde , am sters poza din motive proprii :))

oTo ai promis ceva :)) : http://imgur.com/a/3kRpt - am laut free ieri la war :)) Oricum o fost o tampenie cu copi pe turf ,dar n-ai ce le face sper ca azi sa nu se mai intample si sa ii putem distruge pe toti !

Edited by AsSasiNn

Are cineva modouri de areme ,masini ,skinuri daca are cineva sa.mi dea PM pe forum . Duar dacă aveti vă rog mult ! Baftă

Intra pe forum pe movie.b-zone.ro, la sectiunea mod/pack si iti alegi de acolo tot ce iti pofteste inima