Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut baieti, acum am ajuns si eu de la scoala si ma pregatesc sa ies cu niste prieteni, nu va pot descrie cat de dezamagit sunt de warurile de ieri, se pare ca fara oTo online pentru voi warurile inseamna doar log facut.

Salut baieti, acum am ajuns si eu de la scoala si ma pregatesc sa ies cu niste prieteni, nu va pot descrie cat de dezamagit sunt de warurile de ieri, se pare ca fara oTo online pentru voi warurile inseamna doar log facut.

Salut. Askhanar iti zic de ce. De oTo le este frica, si pe tine nu te respecta...pentru ca sti bine ca inainte de a fi sublider erai mistocar si smecher.Fara suparare.Si ori cum in 4 membrii nu poti sa faci nimic.

Am zis sa nu imi pun demisia ca lupt cu voi pana la capat, si asa o voi face.

Astazi la war sper din suflet sa fim multi!

@, frizeruleee, baga mare.

Salut si bine v-am gasit, din nou, a 4 a oara, cred. Oricum nu am fost plecat niciodata..

După cum spui și tu, nu are rost să-ți ofer drăguțul „bine-ai venit!” deoarece niciodată nu ai fost plecat. :))

Se mira cum de ai dat 3/3 =)) Ce nabi Avispenii, acolo daca vad pe cineva de a lor ca face 3/3 direct al fac lider

Te-as ruga sa incetezi cu jignirile si cu prostiile despre gangul Avispa Rifa, ma gandesc ca macar atat bun simt sa ai.

Am vazut ca tot cauti cearta cum ati facut si cu 69 Pier Mobs dar incearca sa-ti vezi de factiunea ta. Nu cred ca ai vazut vreun membru din Avispa sa va jigneasca fara sa fie sanctionat. O sa port o discutie si cu liderul vostru pentru ca acolo cred ca e problema pentru toate jignirile aduse.

@@F4L oTo, Nu am voie sa-mi exprim parerea? Daca te a jignit ai butonul Report me forum. Si nu zi ca toti cei din Avispa care au jignit pe forum au fost sanctionati, ca mebrii "x,y..." injura si pe PM si pe Discussions. Si sunt discutiile noastre, de nici un fel nu m-am bagat la voi si v-am injurat ori ceva de asemenea. Si da va-m numit "nabi" pentru ca incepeti sa faceti ca 69, parasiti turf, trageti si faceti Kill-uri inainte de War, bla bla bla. Norocosi ca nu suntem PostHunteri sa fie sanctionati cei de la voi care fac asta... Si asta e impresia mea despre Gang, daca vreo 2-3 din Gang-ul vostrul se fac de rusine, pai imi fac o impresie proasta. Asa ca scuze daca te am jignit, dar daca nu ai butonul Report.

Pareati un Gang de treaba cand aveati Turfs si aveati membri de onoare, acum astea de "Onoare" au ciuda ca pierd totul pentru care au luptat mult si incep sa injure. Joaca e 4Fun, nu vad motivul vostrul ca sa fiti asa nervosi la War-uri.

Nu raspund unui roman care nu stie sa scrie in limba lui de baza. Multumesc!

Edited by F4L oTo

Te-as ruga sa incetezi cu jignirile si cu prostiile despre gangul Avispa Rifa, ma gandesc ca macar atat bun simt sa ai.

Am vazut ca tot cauti cearta cum ati facut si cu 69 Pier Mobs dar incearca sa-ti vezi de factiunea ta. Nu cred ca ai vazut vreun membru din Avispa sa va jigneasca fara sa fie sanctionat. O sa port o discutie si cu liderul vostru pentru ca acolo cred ca e problema pentru toate jignirile aduse.

Nu raspund unui roman care nu stie sa scrie in limba lui de baza. Multumesc!

Ce sa le ceri, se cred superiori si simt nevoia sa o arate.

Se pare ca jocul / gangurile a ajuns sa se bazeze pe o mentalitate de jungla / animale si se pare ca adminii incurajeaza acest lucru.

Pe serverul asta nu mai exista distractie doar jucatori care vor sa strice asta. Distractia a disparut odata cu aducerea serverului in stadiul doar de afacere. Nu mai exista playeri pe server ci doar clienti, si nu vad ca cineva vrea sa schimbe catusi de putin acest lucru, sunt sigur ca si vorbele astea o sa-mi fie luate in nume de rau, dar totusi... ce era acum 3-4 ani, si ce e acum?

Edited by F4L oTo

Se pare ca jocul / gangurile a ajuns sa se bazeze pe o mentalitate de jungla / animale si se pare ca adminii incurajeaza acest lucru.

Pe serverul asta nu mai exista distractie doar jucatori care vor sa strice asta. Distractia a disparut odata cu aducerea serverului in stadiul doar de afacere. Nu mai exista playeri pe server ci doar clienti, si nu vad ca cineva vrea sa schimbe catusi de putin acest lucru, sunt sigur ca si vorbele astea o sa-mi fie luate in nume de rau, dar totusi... ce era acum 3-4 ani, si ce e acum?

Tocmai de aceea am pus eu demisia. De ce o refuzi?

Timpurile se schimbă, intervine schimbarea,

Obișnuiește-te cu asta și acceptă chemarea.

Trebuie să treci pragul, să te adaptezi constant,

Uită trecutul și viitorul, prezentul e dominant.

Mă piș pe Eminescu.

Timpurile se schimbă, intervine schimbarea,

Obișnuiește-te cu asta și acceptă chemarea.

Trebuie să treci pragul, să te adaptezi constant,

Uită trecutul și viitorul, prezentul e dominant.

Mă piș pe Eminescu.

O schimbare e mereu bine-venita... dar cand schimbarea e in bine nu in rau.