Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Da..fix pentru rank am intrat :(

Mai bine taci campionule, incepi sa pari penibil..

btw, this is the last post on this section..hf

Frate stii ceva eu am incercat sa nu iti dai demisia, faci ce vrei, eu ca sa nu fiu un coleg rau am incercat sa nu iti dai demisia, eu nu imi mai bat capu, faci ce vrei, sincer acum... ai vazut ca eu macar am incercat sa te fac sa nu iti dai demisia!!! :) Bafta

Puisori, facem si noi astazi un event tip deagle? Ne distram si noi... asa oleaca la misto eu pun 10k, cine mai pune sa dea qoute cu suma pe care o da! Ma plictisesc... si nam ce face... si daca e facem 2 eventuri unu Protect the VIP care punem vip pe cine o fi... sau deagle, voi alegeti... eu vin cu idei!

Neata, sunt racit bocna :( Cred ca ma duc pe la sala.

Racit, si te duci la sala?

Eu am intrat putin in game si ma pregatesc sa plec pe la bunici la tara, ne auzim in seara asta.

Bafta baieti sa luati SF-ul inapoi. Ne mai auzim spre toamna in game, mai des pe forum pe aici pe la discutii chiar daca nu o sa mai fiu in rifa.

Iti dai demisia ma?

Frate ne-ai foat de mare ajutor pana acu si te mai asteptam pe la noi . Bafta

Baii deci pana acum nea fost de mare ajutor! Pana acum!

Facem ma un event?

Buna dimineata ce faceti? Acum m-am trezit si eu, o sa intru imediat in game.

Si sa terminat si scoalaa :)

@, Uelcome bro >:D<<'>

Acum am ajuns si eu acasa, am fost pana la wisler, imi caut ceva moduri si dupa intru in joc, ne auzim.

Welcome XSorin, sper ca ti-am fost de folos stii tu la ce ma refer! Bravo! Sa asculti de nabu de assasin si cei de rank mai mare.. P.S. Nu asculta de Assasin ca e nab... Sper sa fii activ la waruri sedinte etc.

Am sa te invat tot ce stiu, tu ma vei mosteni mai departe! Nu nabu ala de Covrigel :))

WELCOME TO SAINT TROPEZ!!!!

Edited by campionul08