Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Lasa ca ne revenim de luni cu toate ca eu am mai avut putina treaba si nu am putut intra..

Mersi Jeson , ieri mi-ai furat best-ul la o diferenta de 0 puncte :))http://i.imgur.com/TcQZhUv.jpg

Da nush dc dar eu in fiecare factiune care am intrat cand am pus mana pe tec si combat am devenit mai prost la arme in loc sa devin mai bun.. Cel mai bine raman la deagle :))

Lasa ca ne revenim de luni cu toate ca eu am mai avut putina treaba si nu am putut intra..

Mersi Jeson , ieri mi-ai furat best-ul la o diferenta de 0 puncte :))http://i.imgur.com/TcQZhUv.jpg

Da nush dc dar eu in fiecare factiune care am intrat cand am pus mana pe tec si combat am devenit mai prost la arme in loc sa devin mai bun.. Cel mai bine raman la deagle :))

Revenim pe dracu.

Dragi colegi, eu va voi parasii si imi voi vedea de joc in afara acestei factiunii.Avispa Rifa a fost, este si va fii cea mai puternica mafie intot deauna.Probabil ca multora din voi nici nu le pasa ca eu plec, pentru ca faceam - la war si eram "praf" dar nu este nimic.Sunt multumita ca mi-am pus ambprenta cum s-ar spune in aceasta mafie si ca am realizat ceva aici.Va urez tot binele din lume, succes in continuare in joc, cat si in viata de zi cu zi si bafta cu San Fierro-ul !

Edited by BeeTee SEXi

Dragi colegi, eu va voi parasii si imi voi vedea de joc in afara acestei factiunii.Avispa Rifa a fost, este si va fii cea mai puternica mafie intot deauna.Probabil ca multora din voi nici nu le pasa ca eu plec, pentru ca faceam - la war si eram "praf" dar nu este nimic.Sunt multumita ca mi-am pus ambprenta cum s-ar spune in aceasta mafie si ca am realizat ceva aici.Va urez tot binele din lume, succes in continuare in joc, cat si in viata de zi cu zi si bafta cu San Fierro-ul !

Eu cel puţin nu te-am considerat niciodată "praf". Succes mai departe păpuşă.

Daca dragamatizati asa pentru un FW nu faceti nimic scumpii mei membrii.

Daca vi se pare ca un FW e prea mult uitati aici:

http://rpg.b-zone.ro/players/faction/Askhanar

@Vai, toti imi zic ca sunt praf, vai si imi dau demisia. Pai omule, pana acum nu ai avut nicio problema cu asta si spuneai filozofii ca tie nu iti pasa, cum ai luat fw cum ti-ai dat demisia. Acum am inteles exact ce fe de caracter esti.

@Hofy: Imi pare sincer rau pentru tine, eu nu voiam sa fii sanctionat, dar din nou norbert a uitat sa ma intrebe, si cred ca daca se va mai intampla asta odata se termina Avispa Rifa pentru mine.

Ceilalti sanctionati: BAGATI-VA MINTILE IN CAP SI VENITI LA WAR, NU AVETI TIMP? DEMISIILE SA CURGA!

Luni o sa fac o exceptie si vin la waruri si sedinta, stiu ca am fost putin cam inactiv saptamanile astea, dar trebuie sa intelegeti ca am si eu nevoie de timp liber.

@Asasin si marceo: Nu am nimic cu voi nabior, dar norbert a zis sa sanctionez si asta am facut, stam de un an aici si am trecut prin bune si rele, nu sunt nici eu chiar atat de rau...

Edited by Askhanar

Eu nu te-am considerat "praf", ii dau dreptate lui Alexander, nu merita sa asculti critice..

@@Askhanar, Dupa cum am si precizat in demisie .... chiar nu as fi dorit sa plec in asemenea circumstante de aici dar cand esti sanctionat pentru ceva absolut banal "zic eu" incepi sa crezi ca e ceva personal ... deacum faptul este consumat si nu putem da inapoi ....

Sper ca pe parcurs lucrurile sa se remedieze si ca acest gang sa primeasca ceea ce merita .

Succes tuturor.