Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Astazi, 27/11/2014, vreau toti membrii ce apartin de Avispa sa fie on la ora 20:15.

Se vor da primele de war dar si sanctiuniile.

Avem war-uri grele la care ne trebuie activitate MAXIMA

Cine nu este on va primii Faction Warn, sau, in functie de caz DEMIS.

@@NUSUNTYBU, cred ca l-a durut asta :(.

#imediat ma apuc de evidenta, am avut numa' treaba pe ziua de azi :(.

Vendrik si Marck_Dain, voi 2 aveti inactivitate. Daca sunteti de parere ca acea inactivitate nu mai are rost sa stea in vigoare, mergeti in topicul Inactivitati, dati-va "quote" la mesaj si postati ca retrageti inactivtatea pentru ca v-ati rezolvat problemele. Nu va pot premia cat timp aveti inactivitatea in vigoare.

Edited by NUSUNTRASTA

@@NUSUNTYBU, wtf, as putea fi presedinte D:

Loca4fun, data viitoare cand postezi o invoire, o faci AICI, nu la INACTIVITATE. La inactivitate postezi daca nu vei mai putea intra o anumita perioada de timp pe server.

#restul de care am aflat ca s-au invoit in particular (sau au facut-o chiar la mine) au fost invoiti. Totusi, va repet, daca nu puteti ajunge la waruri, postati la invoiri. Este datoria voastra sa faceti asta, asa cum este datoria mea sa verific daca ati postat si sa va trec invoiti. Altfel, daca veti fi trecuti absenti, nu puteti da vina pe nimeni altcineva decat pe voi insiva pentru ca nu ati putut pierde 2 minute din viata pentru a face un amarat de post pe forum.

##sef de pagina.

###un mesaj luat de pe pagina precedenta:

Vendrik si Marck_Dain, voi 2 aveti inactivitate. Daca sunteti de parere ca acea inactivitate nu mai are rost sa stea in vigoare, mergeti in topicul Inactivitati, dati-va "quote" la mesaj si postati ca retrageti inactivtatea pentru ca v-ati rezolvat problemele. Nu va pot premia cat timp aveti inactivitatea in vigoare.

Edited by NUSUNTRASTA

@@NUSUNTYBU, wtf, as putea fi presedinte D:

Loca4fun, data viitoare cand postezi o invoire, o faci AICI, nu la INACTIVITATE. La inactivitate postezi daca nu vei mai putea intra o anumita perioada de timp pe server.

#restul de care am aflat ca s-au invoit in particular (sau au facut-o chiar la mine) au fost invoiti. Totusi, va repet, daca nu puteti ajunge la waruri, postati la invoiri. Este datoria voastra sa faceti asta, asa cum este datoria mea sa verific daca ati postat si sa va trec invoiti. Altfel, daca veti fi trecuti absenti, nu puteti da vina pe nimeni altcineva decat pe voi insiva pentru ca nu ati putut pierde 2 minute din viata pentru a face un amarat de post pe forum.

##sef de pagina.

Haoleo, scuze =)).

Din ce in ce mai putine amenzi, ceea ce rezulta ca avem cea mai mare activitate de pe server. Asa e frumos, suntem meniti sa batem tot ( asta se vede si la wars, n-avem adversar ), daca continuam tot asa, curand, foarte curand o sa avem si sf-u ( probabil multi dintre voi asteapta acest moment ).

Amenzile date de ieri ( bogdan23br, Esquire, Osvaldo., mouehl1, Florance, Lord.Camorra, Loca4Fun, Lucenzo., Ter ) adica voi aveti timp pana astazi dupa war-uri sa le platiti. Asa cum noi ne facem datoria sa va dam banii inainte de war-uri asa trebuie sa va faceti si voi datoria fata de gang. Pentru ca fiecare lipsa a unui membru se simte. Desi, o sa ziceti ca astea nu-s war-uri si ce rost are sa stai la ele, 900 de secunde care-i MINIMUM sa nu primesti amenda nu-i asa mult, in schimb daca va obisnuiti sa lipsiti la war-uri nu o sa fie bine cand o sa mergem in alt oras ( SOOOOON )

Edited by NUSUNTTRESTIII

Desi, o sa ziceti ca astea nu-s war-uri si ce rost are sa stai la ele, 900 de secunde care-i MINIMUM sa nu primesti amenda nu-i asa mult, in schimb daca va obisnuiti sa lipsiti la war-uri

Cum a spus si el. Pe langa asta, va veti obisnui sa veniti la waruri si sa ascultati de coordonatori in momentele grele, cand se vor ridica celelalte ganguri din oras (daca o vor face vreodata).