Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

O sa ma uit diseara penste evidenta si-i sanctionez p-aia de n-au venit ieri.

O sa-ti dau +1 pt harta cand am

Astazi, 9/12/2014, vreau toti membrii ce apartin de Avispa sa fie on la ora 19:40.

Se vor da cei 10k de ieri, CINE nu este on este sanctionat

Avem war-uri grele la care ne trebuie activitate MAXIMA

Cine nu este on va primii Faction Warn, sau, in functie de caz DEMIS.

CINE LIPSESTE PRIMESTE FW FARA DISCUTIE

Platiti-va amenzile inainte sa umplem chatlogu cu fw-uri ( sunt destul, ar trebui sa va uitati, zic ).

Buna..ziua/seara, difera de la fiecare persoana ))

@, ai probleme mintale daca crezi ca vroiam sa te "elimin"daca vroiam o faceam din prima zi. Uita-te la activitatea factiunii, e cea mai mare de cand sunt sublider ;) Nu are nicio treaba clanu cu factiunea ( avem membrii in rdt, civili, gsb etc ) asa ca mai bine taci daca nu stii, arunci vorbe fara niciun rost :) calm down

Edited by NUSUNTTRESTIII

• Nick: Covrigel
  • Level: 52
  • Rank: 5
  • Vechime: Destul
  • De ce doresti sa pleci din Avispa Rifa?: Sunt plecat pe RPG3 trestii, pa.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru pt minim 2 saptamani: Da.
  • Alte precizari?: Trestii, stim amandoi ca ai fost ales sublider doar ca sa vina cu tine cei din b0t, ai vrut sa ma elimini, uite ca-mi dau eu demisia. Pa.

Da, deja ne gandisem sa punem civilii sa-ti faca post. Doamne ajuta ca ti-ai depus demisia, nu mai platim civilii.

Da, deja ne gandisem sa punem civilii sa-ti faca post. Doamne ajuta ca ti-ai depus demisia, nu mai platim civilii.

=))) doamne cat cancer ai ba rastoi :)))

Salut baieti, o intamplare "amuzanta" : Aveam teza azi de la ora 8:00, telefonul s-a gandit sa nu sune de dimineata asa ca am intarziat. Profa s'a gandit sa-mi dea teza a 4-a ora, odata cu alta clasa..dar si-a dat seama ca voi stii deja subiectele asa ca i-a tinut pe colegii mei in teza pana cand s-a terminat pauza, urmand sa dau eu teza cu alt profesor. Dar din pacate pentru ea, sunt mai destept ca ea, asa ca m-am facut cu un 10 la mate in teza. LoL :)))))

Apropo, cine are 1 euro pe clienti sa-mi iau si eu clear warn pe forum? ...................nu am fost baiat prea bun...

Edited by DoKyRo

Salut, mai stau si eu putin si ma duc la culcare, maine teza la romana :(

Felicitari pentru war'uri astazi, frumos spawnkill-u cu 69 :)) , pacat cu RDT nu prea castigam..

Bafta la teza, ii putem bate si pe rdt dar inca n-am gasit solutia.