Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Daca nu faceam stream, intelegeam, ia-ma la teste. Eu special am facut si fac in continuare stream. Ma rog, nu am cum sa mai fac. Sa demonstrez cum trag pe live, nu sa vina un pispirca sa ma ia la teste. Mi-e scarba de ideea in sine ca cineva strain sa-mi intre in PC. Chiar si asa, mi s-a spus ca eu am fost de acord cu testele teamviewer de cand m-am reapucat de server. Am cautat regulamentul, prima oara cu calm. Ambele parti, peste tot. Nu scrie nicaeri ca noi, jucatorii, suntem de acord cu testele teamviewer. Asa ceva nu e de gluma intrucat PC-ul este proprietate privata. Nu mi-a spus nimeni: ba, de cand intri in mafie, vezi ca te ia la teste. Nu. Am vazut ca nu se mai procedeaza asa si se da ban 'pe bune'. Am zis hai, e mai frumos aici, e mai bine, in sfarsit, e corect. Si se intampla asta. Dupa vreo 2-3 luni de joc, dupa zeci de mii de reporturi pe mine, dupa cativa adminii care au stat spec pe mine, dupa fiecare war filmat, zi de zi, pe live, unde orice jucator, helper si admin poate vedea cum joc, se trezeste el, adminul din flori: TEST TW. Da, acum probabil o sa raman cu ban in urma acestui post, dar asta este.

Daca nu faceam stream, intelegeam, ia-ma la teste. Eu special am facut si fac in continuare stream. Ma rog, nu am cum sa mai fac. Sa demonstrez cum trag pe live, nu sa vina un pispirca sa ma ia la teste. Mi-e scarba de ideea in sine ca cineva strain sa-mi intre in PC. Chiar si asa, mi s-a spus ca eu am fost de acord cu testele teamviewer de cand m-am reapucat de server. Am cautat regulamentul, prima oara cu calm. Ambele parti, peste tot. Nu scrie nicaeri ca noi, jucatorii, suntem de acord cu testele teamviewer. Asa ceva nu e de gluma intrucat PC-ul este proprietate privata. Nu mi-a spus nimeni: ba, de cand intri in mafie, vezi ca te ia la teste. Nu. Am vazut ca nu se mai procedeaza asa si se da ban 'pe bune'. Am zis hai, e mai frumos aici, e mai bine, in sfarsit, e corect. Si se intampla asta. Dupa vreo 2-3 luni de joc, dupa zeci de mii de reporturi pe mine, dupa cativa adminii care au stat spec pe mine, dupa fiecare war filmat, zi de zi, pe live, unde orice jucator, helper si admin poate vedea cum joc, se trezeste el, adminul din flori: TEST TW. Da, acum probabil o sa raman cu ban in urma acestui post, dar asta este.

Mda.. faci twich si iei ban, fuck the logic, oricum cred ca iei unban..

Edited by Loca4FunN

Asa trebuie ba, dookid fost lider gsb admin..ADminii iau la teste pe salam ( totusi, e salam, nu stie nici ce face un cacat de cleo, defapt nici nu stie ce inseamna si il ia la teste, same as sisu ( helper ) si inca juma din factiunea noastra ) oare de ce? Are vreo legatura dookid? :(

ceva putred aici. APP, sa IAU CHUDUL IN...........

@@BeyondOwn, daca vrei sa o dam in cearta ok. Membrii vostrii au fost prinsi de alti playeri ( cel putin spikezor ) nu de un admin. Voi ati luat in ultimele 2 sapt vreo 3 banuri pentru coduri ( putine la cati is ) iar la noi, hmm..niciunu. Oare de ce? Uita-te la rasta pentru ce motiv o luat ban apoi comenteaza. Stii bine ( cum stiu si eu ) ca intre voi mai sunt cel putin 3 codati care as putea sa ii enumar, dar nu o fac pentru ca as acuza fara dovezi. Ne bateti? Poate. Va credeti superior? Va credeti mafie organizata? Pot sa zic ca sunteti cea mai dezorganizata dupa ce am vazut video postat de tine. Daca vrei sa mai continui, o pot face si stii bine asta. Deci, data viitoare abtine-te cand stii si tu adevaru :)