Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut ! Aici ... va fi ultimul meu post . Am ajutat cu tot ce am putut , n-am provocat neplaceri , va multumesc ca ati fost colegi mei !! Jorik , snR ( Bossu best-urilor) Sky , fatza va multumesc frumos !!! SF -vErD3 InC1S <3 :* :* pa pa !!

Salut ! Aici ... va fi ultimul meu post . Am ajutat cu tot ce am putut , n-am provocat neplaceri , va multumesc ca ati fost colegi mei !! Jorik , snR ( Bossu best-urilor) Sky , fatza va multumesc frumos !!! SF -vErD3 InC1S <3 :* :* pa pa !!

Realizezi ca pana nu faci rank 5 nu iesi de aici, nu?:))

Buna dimineata ,care ma ajuta cu o chestie ?

Vreau sa editez un skin,pe spatele skinului vreau sa pun un logo...Am deschis cu TXDworkshop fisierul skinului skin.txd,dar nu stiu ce sa importez ca sa modific in PhotoShop ,

post-62695-0-45576500-1424674843_thumb.png

Astăzi avem 4/4 war-uri vreau ca toți membrii să vină la war-uri.Cine nu vine va lua FW topic-ul va fi închis de la ora 17:00 și accept doar pe cele importante înoviri. Deci vedeți cum faceți că vreau diseară să fim peste 35+ on.