Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, Plătești pe /fdeposit și faci poză și postezi la seif.

ai de capul meu:))) da baaaa, am uitat de comanda asta. Sa mor de am folosit-o vreodata, defapt odata cand am intrat in avispa. Am si uitat ca exista :))

@@NimaR, Nu am nicio arfa, sunt la fel ca si pana acum. Te doare adevarul. Nu avem nevoie de inactivi in factiune. Cat timp sunt sublider, am voie sa-i spun oricarui membru de ce este sanctionat, chiar daca nu sunt bagat in seama. La revedere.

# Felicitari baieti, maine ne asteapta o zi mare , si de asemenea grea. GSB se pun pe picioare, avem nevoie de toti membrii on si de ascultare maxima. Va pwp

Salutare. Sunteti cam degeaba o gramada rank 4+.

Sublideru nostru nu are cum sa dea attack pentru ca i se blocheaza telefonu, are super lag.

Dar hai ca e bine si asa.

Uitati-va la sanctiuni.

Aseara am pus evidenta si am postat toate sanctiunile.

M1H41 ne pandeste. Ba, de ce pasca mea nu ati prins attack

Ba, nu inteleg de ce mai dati sanctiuni de AV la cei care nu au secunde daca tot ati castigat warul. Eu la primul war am intrat la :20, nu m-am putut conecta...Da ce Dumnezeu

@, Regulamentul il aplicam chiar daca castigam. Attack nu am prins, nu mereu prindem. Sunt inca 2 ganguri care dau pe GSB. Aveti si voi liber, daca nu, facem antrenamente si dm pe loco/69 daca nu va convine fara war:))

@, si daca ai 499/500 de secunde ( pentru LS ), tot absent te voi pune.

Nu ma intereseaza scuzele, ca vai doamne nu am putut intra sau ca a fost slotu incarcat.

Aplic regulamentu, care este foarte CLAR si cand pierdem si cand castigam.

S-a zis de 100000 de ori, aveti probleme, topicul de invoire este prezent sau ca toti oamenii, pm/sms mie sau Lung, ori snr si se rezolva.

Aluia care nu ii convine, topicul pentru demisii este deschis, sunt multi pretendenti sa intre intr-un gang asa bun.

S@LKF, am venit de la scoala, ne vedem ingame!

# Welcome celor noi. Sper sa fiti activi si de ce nu activati =)). Daca veti asculta de rank 4+ , mai mult de mine si snr, totul va fi Ok. Aveti grija.

Tu 7-2 eu 6-1. Tu 1290 eu 1295. Te-am luat la secunde si ti-am furat bestu'