Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@@sNrobert ZEW, iti place glocku nebuno :))) fratele ryakk, mai ai ceva?

Deocamdata nu sefule. Cand o sa fac rost de iteme tu vei fii primul anuntat.

Sky nu cred ba ca ai luat ban pentru asa ceva, dar meh, asta este, nu mori 1 zi. :D

Oricum te trece fratele tau "invoit" la evidenta wars.

Pwp. #ryakk

@, E asta e bă, nici nu mai poți glumii...Ia dat fanu' James PM cu reclamatia, trist :(

Nasol pentru ultimul war băjeți, lasă că ne revenim noi mâine.

Edited by S k Y V i P

Nick : .Marck. / xBlitzz

Rank : 5 / 2

Numar de invoiri efectuate pe sapt asta (x/2): 1/2 / 1/2

Motivul invoirii: E ziua lui xBlitzz (Fratele)

Data warului : 04.05.2015

Alte precizari : Accept-o te rog.Totusi e ziua lui :)pwp

Voi reveni cu un edit asupra decizie dupa ce ma voi consulta cu sNrobert.

Invoiti de data asta, degeaba mai postati dupa mine, nu le accept.

Ba vere, esti invoit pe motiv ca e ziua ta, si tu o arzi pe la hq, alergi in stanga si in dreapta, vorbesti la telefon. Eu ce sa inteleg din asta, e ziua mea si alerg prin parcare, vorbesc la telefon, etc. Urat:ATKP2Qf.jpg Pablo are dreptate.

Edited by RoberT ZEW

Felicitari pentru warurile de astazi.

Am terminat evidenta warurilor pentru aceasta zi:

http://forum.b-zone.ro/topic/135387-avispa-rifa-evidenta-waruri-evidence-wars/page-66

Va rog sa o verificati.

Cat si sanctiunile ce v-au fost oferite pentru neprezentare la waruri:

http://forum.b-zone.ro/topic/123831-avispa-rifa-sanctiuni-sanctions/page-16#entry4111773

Amenzile neplatite in 24h duc la sanctionarea voastra cu Faction Warn. Grabiti-va!!!

Mereu am spus si o repet, MINIM 500 de secunde LS

900 in SF.

ATENTIE!

In cazul in care am gresit ceva la evidenta, nu ezitati sa dati un pm

numai in cazul in care aveti dovezi, daca nu, va pierdeti timpul.

Edited by Ryakk ZEW

Rank 4+, cei care ati dat teste cu fr4nk si nesson. Dati pm lu xtazy cu dovezile si postati la testlog. Din cauza voastra, imi iau eu fw.

FELICITĂRI pt wars. Imi pare bine ca nu ascultati. Va multumesc. Adica eu spun toti la pod ls sau backup si voi treceti ca nesimțiții pe langa mine si evident sunt obligat sa vin dupa voi. Ma rog,maine va descurcati. Platiti-va amenzile.

Rank 4+, cei care ati dat teste cu fr4nk si nesson. Dati pm lu xtazy cu dovezile si postati la testlog. Din cauza voastra, imi iau eu fw.

FELICITĂRI pt wars. Imi pare bine ca nu ascultati. Va multumesc. Adica eu spun toti la pod ls sau backup si voi treceti ca nesimțiții pe langa mine si evident sunt obligat sa vin dupa voi. Ma rog,maine va descurcati. Platiti-va amenzile.

Iei fw pana la urma ma?

Si cica "descurcati-va". Cand ajungi de la scoala te bagi pe invatat pana la 8 si aia e.

Vezi, daca esti retardat si nu inveti de sambata si duminica, asa ca mine? Jauahzhsjxjsjnxnskzjxbx sper sa intrii maine.

Hai noapte buna!

#ryakk

Neata, ma pregatesc si eu sa plec spre scoala

Astazi incercati sa intrati la cat mai multe waruri, ca sa nu le pierdem. Stiu ca vin tezele, si eu am, dar invat din timp ca sa pot intra sa ajut.

Ne mai auzim. Pwp la bajeti:*!

#ryakk

Ma vedeti ca acele doua attack-uri sunt date de mine,asa ca faceti tot posibilul sa veniti la war-uri in seara asta. Daca nu castigam 4/4 nu mai pupati attack din partea mea !! si stiti ca daca nu dau eu attack nu da nimeni :))

Ma vedeti ca acele doua attack-uri sunt date de mine,asa ca faceti tot posibilul sa veniti la war-uri in seara asta. Daca nu castigam 4/4 nu mai pupati attack din partea mea !! si stiti ca daca nu dau eu attack nu da nimeni :))

vezi ca exista si comanda giverank yzzy 3 in cazul in care nu dai attack. Nu numai tu dai attack. Website ul a fost picat. A revenit , am dat attack dar tu ai prins. Bv.

platiti-va amenzile

Edited by Count LuNg ZEW

Salut, acu am ajuns și eu acasă.. Mâine stau acasă cercuri :X

Diseară trebuie să dăm 4/4.

Iesiiiiiiii baaaa. Fm de bulanos, cum sa stai acasa :((.

Eo maine am teza la biologie. :|. Dar e usor, ca am invatat + ma bazez pe Lung.

Sall, ne vedem la war.

#ryakk

Topicul de invoiri e inchis.. ada ca sun aici ca nu pot veni. Maine am teza la romana si e mai inportanta asta. Sper sa ma intelegeti

vezi ca exista si comanda giverank yzzy 3 in cazul in care nu dai attack. Nu numai tu dai attack. Website ul a fost picat. A revenit , am dat attack dar tu ai prins. Bv.

platiti-va amenzile

Nu cunosc aceea comanda :)) ,mie nu mi-a picat pentru ca sunt boSS :D:))

Salut colegi! Din pacate acesta este ultimul meu post in acest topic in calitate de membru al acestui gang. Imi pare rau ca plec asa deodata, dar mi s-a cam taiat de gang + ca ma mai joc si lol/cs:go si imi mai ocupa din timpul liber. Cred ca o sa merg iar intr-o pasnica, dar in ang nu prea cred ca voi mai merge prea curand ca nu va tradez eu asa pe voi:))

succes la war-uri si sper sa luati toata mapa :D

Salut colegi! Din pacate acesta este ultimul meu post in acest topic in calitate de membru al acestui gang. Imi pare rau ca plec asa deodata, dar mi s-a cam taiat de gang + ca ma mai joc si lol/cs:go si imi mai ocupa din timpul liber. Cred ca o sa merg iar intr-o pasnica, dar in ang nu prea cred ca voi mai merge prea curand ca nu va tradez eu asa pe voi:))

succes la war-uri si sper sa luati toata mapa :D

Bafta boSS !! Ne auzim prin VIP ;)

sNrobert ZEW Nu ai nicio vina . Dar cand ala ma i-a la misto sa se astepte la cei mai rau . Si daca ma mai supara i mai fac un post cu alte dovezi si cu alt motiv . Prima oara am lasat de la mine si mi-am cerut scuze , a doua oara nu se va mai intampla asta.