Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Servus lume, ce faceti?

Ba ce nervi imi poate face ahmed sa mor eu cum ma sa imi fure fcr cand cobor dp f si dau /accept gun el se urca si pleaca, nesimtire curata dar lasa ahmede ca te prind eu la prune, te duc pana in bayside si acolo te las sa te inveti minte.Sa-ti fie rusine, te-am crescut cum am putut ti-am dat lapte dintr-o singura tzatza si acum asa imi faci?

GG Ryakk baros pt best, la prima mea pensie ai o bere.

Hai bagati skill la arms, o seara placuta.

NB all, inafara de ahmed lui ii doresc spini in perna, sobolani sub plapuma si multe cosmaruri

@ te rog nuuu, raman fara paine la copii daca imi dai amenda aia..

Edited by PIttbulL07

@@Count LuNg ZEW, am 2 filmari de iti lasa gura apa, sunt minunate :D.

@@PIttbulL07, mzmz iuby.

Vezi ca ai o absenta la primu war, sa te pregatesti cu 500$ pentru depozit =))).

Imediat postez evidenta, sanctiuile si gata.

#foarte, foarte multe amenzi, omfg.

edit2: Am postat atat evidenta, cat si sanctiunile pe care le-ati primit, pentru absente la war sau pentru secundele aiurea/inafar de cele necesare:

Evidenta wars:

http://forum.b-zone.ro/topic/135387-avispa-rifa-evidenta-waruri-evidence-wars/page-66#entry4152017

Sanctiunile:

http://forum.b-zone.ro/topic/123831-avispa-rifa-sanctiuni-sanctions/page-17#entry4152060

#Platiti-va amenzile pana maine la ora asta, s-au o sa o incasati si mai rau (fw).

Sunt multe amenzi, asa ca mare grija altadata si mare, mare grija pentru cei care au AV.

1AV- se sterge dupa 14 zile

1Fw- se sterge dupa 30 de zile

#noapte buna va doresc!

Edited by Ryakk ZEW

Hai salut ba Mexic. De astazi sunt noul vostru coleg , sper sa ne intelegem ca niste oameni ( cu mine va puteti intelege si ca niste animale , nu am nici o preferinta ) .

Astazi am facut si eu niste scor-uri de te doare-n fund.. Daca nu am mai tras cu M4 de vreo 6 - 7 luni de zile , m-au indoit la arme VTB de nu am mai stiut de mine ...

Uni dintre voi ma cunoasteti presupun de cand vorbeam despre mouse-uri , procesoare si tot felul :))) Tiganeala mare mai aveam cu Adrian28 ala :))

Era sa primesc si /uninvite ca nu stiam sa pilotez elicopterul :))

Tin eu minte din Verdant ca atunci cand veneam singur cu el si aterizam trebuia sa mai tai cel putin 2.. Ca mine nimeni , vine unu si murea 5 :)) Mai bine ca au scos hely.

In Avispa mi s-a intamplat mai rar sa tai pe cineva cand aterizez fiindca nu pilotam eu si atunci cand pilotam eu trebuia sa cad eu pe o cladire si elicopterul pe alta sau peste El Loco..

eh... what did i found =)

AF1Uxee.jpg?1

ZNWSaZf.png?1

q240Sp0.png?1

NB.

Partial am fost putini la war si daia am pierdut, si nu am fost eu la primele 2.

Felictari pentru cele 2 attack-uri, sunteti geniali cand va dati silinta.

Fac evidenta, dar o sa o postez maine, pentru ca ma cam doare capul, sunt obosit si prea fericit (lung stie de ce).

Meam fakut wirless-ul, asgalsnfkalsjdkasjda, ke ferikit shunt, salkf.

Noapte buna!

Salut baieti,acesta va fii ultimul meu post aici.
Rifa a fost factiunea in care am stat cel mai mult,am intrat cand aveam 0turf-uri si eram tinuti in spawnkill de ELC,acum uite unde am ajuns,am batut recordul de truf-uri toti IMPREUNA UNITII.N-am sa uit aceste 7/8luni in Avispa Rifa,poate ca am avut certuri cu unii dar asta e. ALL ZEW ati fost si sunteti ca 2-a familie pt mn <3 <3 Bafta baieti mei ! SA LUATI TOATE CELE 3 ORASE ! #RifaAllTheWay #RifaPower #Remember .Marck.

Bafta baaaaaaaaa ,imi va fii dor de voi de glumele facute pe /f si arfele de sublider a lui lung :D

LA MULTI ANI MIE ,SA NU UITAM :) NOAPTE BUNA !

Mai sunt si $EF de pagina ca la plecare . :)

Edited by ZEW Marck

Multa bafta Marck.

Neata bastanilor, eu ma pregatesc sa plec la liceu, va pwp. O sa fac evidenta cand ajung acasa.

Salkf. M-am gandit sa mai postez si eu pe aici ca n-am mai postat de mult timp.

Diseara sa fiti activi ca sa incercam 4/4. O sa fie greu, dar sa speram ca reusim.

Va pwp! Ne-auzim!