Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@@sNrobert ZEW, Termina-te kidule. Stii prea bine ca Kha si askhanar au cersit codurile la katzuno respectiv Nicu_Apetrei, IAR mai apoi au impartit la randul lor la tot gangul. Avem un record de doborat, saptamana asta o sa ajungem din nou la 43 de turf+.

Felicitari pentru activitate, mai aveti de ascutat si totul e ok. Maine gsb va primi wipe;). Am discutat cu Kelton si i-am trimis dovezile.

@, =))))))))))))) ai ajuns sa te plangi pe aici, vai de mine, si erai smardoi tu pe la ZEW.

Nu te jignesc ca imi iau report si pentru ca esti prieten cu Bladestar, pe care il respect si ma inteleg foarte bine cu el, dar fiind sincer ai dreptate in ceea ce ai zis fata de prieteni.. :D

Frate, inca ceva: lasa videourile deoparte, ca si eu ma pot filma cand "dau magie" foarte usor, si dupa opresc filmarea si fac 20 de killuri cu codurile. Sau cum fac unii, cu cod 20-5 inainte si apoi se filmeaza, fac 5 killuri si gata, sunt cei mai tari, fi serios.

GG pentru attack, ne vedem maine, noapte buna!

@@RoberT ZEW, "ba am deschis geamu si m-a omorat" =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Maine tot la fel, smr. A fost perfect astazi. Lasa ca turfurile vin si pleaca. Am doborat un record, ne mandrim cu el si cand pierdem :))) trebe sa le spunem si nepotilor si copiilor ca snr a avut lider si a doborat un record imens. :D hai pwp!

@@RoberT ZEW, "ba am deschis geamu si m-a omorat" =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Maine tot la fel, smr. A fost perfect astazi. Lasa ca turfurile vin si pleaca. Am doborat un record, ne mandrim cu el si cand pierdem :))) trebe sa le spunem si nepotilor si copiilor ca snr a avut lider si a doborat un record imens. :D hai pwp!

Ce am ras la faza aia. =)))))))))))))))))))))))))) Nu mai puteam.

@, SI MAINE LA FEL, CA VREAU SA RAD. Poate bag si un cui sa fie totala =)))))))

@@RoberT ZEW, e barosan Cristi95, respect pentru omu asta, il iubesc =))))).

Si nu a fost doar faza aia, erau unele unde nu ma mai putea opri =))))). doamne..

Edited by Ryakk ZEW

Si ce limba vorbesti?

limba sarba logic,am invatat romana pe b-zone,sunt aici 2 anii..

Doamne ba.. Sa moara mama la cati nervi mi-am facut astazi scriam in topicul de invoiri :
Acest topic va fi inchis pentru totdeauna !

Deci voi erati 33 pe members si 25 pe turf... Iar pe redtube restul , ca intotdeauna. Ba aveti o zi intreaga si 2 ore in care tre sa faceti doar un lucru.

@@Kelton CBxyOSM.png IA DE AICI NASU K' . 2 ADMINI ON LA ORA DE VARF CAND WARURILE SUNT IN PLINA DESFASURARE SI CODATII IN FLOARE . CUM SA JUCAM NOI CORECT??? . IA O MASURA CU ADMINII MACAR VREO 4-5 CARE SA SE OCUPE DE CODATI NU NUMAI DRACO . IN POZA SUNT 3 ADMINI DINTRE CARE 1 AFK , DINTRE CARE DOAR DRACO SE OCUPA DE CODATI (CUM POATE EL ACOPERE 9 MAFII ?)

Edited by FaTzA VIP