Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Noapte buna bajeti, eu am iesit.

Maine sa fiti cati mai multi on, sa ne aparam/luam turfurile, cine nu va venii va fi sanctionat ca deobicei cu FW. Deci vedeti cum faceti sa veniti macar 2 ore daia sunteti in gang sa veniti 2 ore pe zii la waruri. Succes.

Neata Rifa,abia m-am trezit si eu merg mananc si ma pregatesc sa plec la sala.

Cica mai am inca 3 saptamanii de scoala :( trebuie sa recuperez practica din iarna.

Dar cine se duce la scoala inca 3 saptamanii? =))

Eu abia astept vacanta si ei mai baga inca 3 saptamanii.

Snrobert daca de pe 20.06.2015 se schimba warurile de la 13:00-15:00 cred ca imi voi da demisia.

N-am sa pot ajunge mereu la waruri in acele ore...

Canalul meu de Youtube -> https://www.youtube.com/channel/UCBuZjWFsMyUbUIWseLARjYA/videos

@, Ba tu i`ai vazut pe astia ma? =))
5WUkKjC.png
Am vazut , niste jucatori care au luat doar tagul dar ei nu inteleg ca sunt departe de ideile pe care se baza fostul aur iar multi dintre membrii noi sunt neexperimentati , mai multe iti zic in game.

Edited by BeyondOwn ZEW

@, Ba tu i`ai vazut pe astia ma? =))

5WUkKjC.png

Am vazut , niste jucatori care au luat doar tagul dar ei nu inteleg ca sunt departe de ideile pe care se baza fostul aur iar multi dintre membrii noi sunt neexperimentati , mai multe iti zic in game.

Cat de originali puteti fii, atata creativitate ma lasa masca :O. Cretinilor.....

Ce faci viorele?Vii la waruri azi sa dam magie?

S-a bagat si getgift :D

Mi-a expirat si mie pedeapsa de la cel mai mare admin al acestui server care habar nu are ce e ala cbug si inventeaza reguli. Nu e panica, o sa am un discurs special pentru el. O sa-i umplu frigiderul de dulcegării, dar toate la timpul lor.

in alta ordine de idei,va astept pe toti la waruri. Sper sa fim 35. ;) daca nu, bafta

În ziua în care iau 4 ești liber să îți exprimi dulcegurile :))). Am vorbit noi la școală.

Dintr-o altă ordine de idei, începând de astăzi voi filma 24/25 la săruri. Salut.

@, nu mai filmezi =))).

Doamne ajuta sa il rezolvi repede, esti unul dintre oamenii importanti pe care ma bazez sa castigam.

@, gege ba sublidere.

Roaga-te pentru mine sa iau odata rank 4 ca morrrrrrrrrrrrrrrrrr.

GG pentru attack, cine l-a prins.

GG pentru 20 on azi, se putea mai bine, 15-16..

Noapte buna:

FiNyVyf.png?1

@, gege ba sublidere.

Roaga-te pentru mine sa iau odata rank 4 ca morrrrrrrrrrrrrrrrrr.

GG pentru attack, cine l-a prins.

GG pentru 20 on azi, se putea mai bine, 15-16..

Noapte buna:

FiNyVyf.png?1

Stiu, deci practic m-am chinuit foarte mult timp sa prind aceste attackuri, am avut foarte mult noroc. ( sky le-a prins, eu nu prind niciodata :)) )

@@sNrobert ZEW, Ei au grija de mine si noi de inactivi ;)

Mersi de urari dar as vrea ca de maine sa ne punem pe treaba , pe cine vad ca abuzeaza de invoiri si inactivitati nu o sa mai aiba un regim asa deschis cat timp voi sta pe aici . Daca maine nu am 30 de membrii in HQ la 19:50 vor fi sanctionati toti cei absenti fara exceptie cu AV pana la FW .

@, Nu stiu daca pot nici maine ca e posibil sa ma mut maine, posibil sa fac o inactivitate ca am multa treaba saptamana asta.

GG ba SNr cea mai buna miscare de cand esti lider, beyond sublider ;)

Edited by Cristi95 ZEW