Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Din cauza unui BUG warul de diseara a fost amanat. Vom incerca sa dam attack in aceasta seara pe HQ.

Mai multe informatii le voi lasa in topicul de Anunturi Importante, bineinteles daca este cazul. Nu uitati de AD-urile cum ca factiunea noastra recruteaza.

Edited by Bogdan phR

cam liniste pe aici, spuneti si voi ceva, ceva legat de joc, nu subiecte aiurea ca se sanctioneaza, apropo, sa o luati in cet cu DM-ul, aveti voie, dar nu excesiv, 1-2 kill-uri si atat, in rest aveti voie sa va aparati dupa ce aveti ss, sau daca un mafiot sta la noi la HQ ii spuneti frumos sa plece si daca refuza faceti ss dupa care kill.

Nu prea e frumos ca nu mai poti sa faci DM Excesiv pe alti mafioti... Altfel faceam si eu dm pe Bulaie. <3 Oricum, trebuie sa am si eu pe cine ma intrena, asa ca mereu cand am timp iau un deagle si trag in toti colegii care ii vad in apropierea HQ-ului.

Ce e ma atata liniste pe la discutii? Toti membrii au dreptul sa posteze aici, comunicati si voi ca de aia sunteti o familie.

Apropo, dati anunturi sau chemati-va prietenii in gang, pana maine la war-uri vreau sa fim macar 40 de membri.

Nu mai faceti invoiri si inactivitati prostesti ca nu le vom accepta, inactivitatile vi se vor respinge automat deoarece nu aveti nici macar 7 zile si incepeti cu inactivitatea, nu puteti juca topicul demisii este deschis oricand.

Bagati bine la cap, maine doresc la war un minim de 25 jucatori.

Intrati in gang sa veniti la war nu sa luati rank si sa aveti inactivitati si invoiri.

Succes, probabil m-am facut inteles destul de bine.

Nu stiu de ce intrati in gang-uri cand voi nu veniti la waruri, sper sa va ganditi de 10 ori si probabil sa demisionati.

Cand erau warurile la 20:00 ca de ce era asa:) acum ca sunt la 12:00 ca de ce sunt la ora asta. Vesnic nemultumiti. Am ajuns sa merg cu 20 de jucatori din aproape 41 la war. Nu vin singur la war si sincer nu stau sa imi bat capul, nu sufar de rank 6 ca oricand pot sa demisionez. Totusi, doresc sa facem ceva frumos aici, asta vad ca doar eu imi doresc.

Sper sa ganditi limpede pana maine.

O zi buna!

Au fost cam aiurea war-urile de azi, problema e ca am fost putini, sper ca maine sa fim peste 22, sa puteam sa facem si noi ceva, si trebuie putina organizare, adica cand plecam spre turf, sa plecam in coloana, nu asa cum vrem noi, se duc 8 inainte si mai vin dupa 3 minute inca 12...