Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Nu pot sa cred ba, uitati-va la demisii, se poate sa-si dea Zeama demisia ma, nu putem sa pierdem un membru ca el, un sublider, ii felicit pe cei ce au spus ca zeama e inutil, stati sa vedeti acum cum o sa fie fara el. NU mai spuneti ca Deea nu vine la waruri sau ca Zeama e inutil, ca la asta se ajunge, v-au explicat si ei, va explic si eu celor ce inca n-ati inteles, ei nu vin la waruri pentru ca sunt 10-15 on, n-avem ce face 15 vs 25-30. Ramanem fara sublideri, unul si-a dat demisia din cauza nervilor si acum il faceti si pe zeAma sa plece ca vreti voi sa intre sa ne faca el printr-o minune sa castigam cu 15 on vs 25.

@@zeAma69, retrage dimisia, nu merita sa iti dai demisia pentru ca ti-au zis 2-3 membrii, tu stii ca esti important pentru factiune, daca nu erai important iti ziceam toti sa-ti dai demisia, dar asa 2-3, nu conteaza.

Nu-mi pasa ca o sa primesc Reporturi pentru dublu post, daca voi n-ati postat chiar deloc aici de 2 zile...

Edited by Hutwsay Yolo

@@zeAma69,lasa-i ma in pace să sufere .. ţi-am mai zis eu ţie . Aşa este omul , aşa a fost creat , se mănâncă unul pe altul apoi se plâng ca nu au prieteni şi sunt nemulţumiţi de viaţă.

Rămâi cu noi .. dacă ieşi şi tu cred ca o să ies si eu. Totuşi sper să rămâi aici :D