Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@GGhrtTT Deea stie chestia asta. Avem nevoie de multa munca si ambitie, dar si de persoane " acolo sus " care stie sa coordoneze. Usor, usor se indreapta lucrurile.

@AIM stoneMANN GG, ai pus o intrebare de la care meriti un mare capac si o flegma intre ochi.

@Ghost PLM Eh, ramane secret :)) Raman undercover momentan. ^_^ Edited by AIM Exxu

@AIM stoneMANN Amice, iti zic eu. Tu vorbesti in acest moment sa nu adormi, este o ora mult prea tarzie pentru tine. Si pentru propria ta initiativa si urmatorii sublideri sunt de gen feminin, sunt printesele mele. Vreo problema in legatura cu sexul acestora? Lasa-i tu pe cei din 69 School Instructors sa vorbeasca, meh. Ei poate ca " Unii " n-au o chifla-n burta si tot ce le-a ramas sunt comentariile adresate catre cineva, si cand zic " unii " ma refer la cei care scot aceste vorbe. Sunt persoane in 69 care sunt foarte de treaba.

Edited by AIM Exxu

@, No du-te ma..mai bine terminam toti cu ura asta intre mafii, ca asa se ajunge sa facem post unii la altii, sa ne injuram cand ne vedem..chestiile astea mai bine le lasat pe war..

@, Deja imi e rusine sa stiu ca sunt si eu din AIM si tu..gandeste de 2 ori inainte sa postezi aici.

Meh, 69 School Instructors. Respect Bodie, Gromo, Clau07, Gigal, Expreso, Birdi, Tom, Bechir, Beyond, Sassori si Edward. Ei au facut SF Albastru. Restul sunt doar persoane paralele care atunci cand vad net si samp parca au dat de o conserva de peste.

Edited by AIM Exxu

Rau e ma cu astia care au boala din 69, Lider de toata rusinea, sa zic asa :)) sa va uitati la Discutii 69 sa vedeti acolo, OMG, m-au reprofilat, era frums ma Neco daca aveam ani tai aia 15-16, dar na, asa e cand te iei dupa unu si altu, ma doare undeva de parerea voastra despre me, cine o avut ocazia sa vorbeasca cu mine si m-o tratat ca atare stie cine sunt, pentru tine asa, sa iti luminez mintea si sa iti dai si tu seama ca ai un grad de nesimtire si nu ai habar sa vorbesti, nu zic sa ma dau mare dar William, Daniel_F CARie, etc au fb meu. Culmea ca William stia povestea mea si ca toti ma criticau, mi-o acordat tot timpu atentia lui si avea Admin level 4, era singurl care m-o inteles, a venit ziua sa se retraga o perioada pentru bac, si mi-o dat un ultim PM in care mi-o zis ca renunta la joc pentru bac si mai multe, singurl lucru care l-o vrut era sa pastram legatura, i-am zis ca da, am zis da ca am prins incredere in el, i-am dat NR si vorbeam pe whatsup, deci copilas, reprofileaza-te tu in alta parte si nu pe mine, nu ma cunosti, nu te cunosc, nu te baga e viata mea. Deci poti sa ma critici cat vrei si unde vrei tu, atat timp cat nu imi pasa nu intervin, tine minte, ma simt super bine ca tu cu +altii ma criticati, sunt ceva in ochii vostri, ceva de invidiat si ma bucur, poti zice ce critica vrei la faza asta, orice comentariu de copil e bine venit, in orice caz, gg pentru SF in 23.10.2015 (vineri) si in 24.10.2015 (sambata) ELC are HQ, pentru tine zic acum, cultura ta generala, ai castigat o lupta cu Mine si ai pierdut Razboiul cu ELC, dar sa te simti bine, ai castigat orasu, gg, felicitari, etc. Poti sa pleci linistit. Pfoai LUME =))) cum sa pui la status postarea din discutii pentru + :))))) cate telefoane ai dat in joc pentru + urile alea? Si membri lui din 69 isi pun intrebarea daca maine vor cuceri SF, numa el zice ca are SF =))

Edited by Deea Shakira

Salut, bine v-am găsit şi regasit pe unii dintre voi. Au fost şi zile mai rele, asta este! Până când nu ne vom strânge considerabil un numar mare la war nu vom putea să ne ridicăm. Şi mai ales că unii dintre voi sunteţi online dar nu sunteţi pe turf. Eu o să încerc să-mi văd de treaba mea şi să fac ce trebuie făcut la war, şi anume, să vânez inamicul. De restul să se ocupe conducerea, că dacă îmi bat capul iar mă las de joc! Aviz celor care au rank 4 şi vor să iasă din facţiune, gândiţi-vă bine la această chestie, dacă vreodata o să mai mergeţi într-un gang, veţi plânge după TEC/COMBAT. Primul şi ultimul comentariu, sper să ne înţelegem ca oamenii, nu ca nişte copii.

Salut, bine v-am găsit şi regasit pe unii dintre voi. Au fost şi zile mai rele, asta este! Până când nu ne vom strânge considerabil un numar mare la war nu vom putea să ne ridicăm. Şi mai ales că unii dintre voi sunteţi online dar nu sunteţi pe turf. Eu o să încerc să-mi văd de treaba mea şi să fac ce trebuie făcut la war, şi anume, să vânez inamicul. De restul să se ocupe conducerea, că dacă îmi bat capul iar mă las de joc! Aviz celor care au rank 4 şi vor să iasă din facţiune, gândiţi-vă bine la această chestie, dacă vreodata o să mai mergeţi într-un gang, veţi plânge după TEC/COMBAT. Primul şi ultimul comentariu, sper să ne înţelegem ca oamenii, nu ca nişte copii.

Poti sa faci treaba si in maxim 20 de membri, cum am fost azi.. doar sa aiba ceva la mansarda. Din cate am observat in intervalul din seara asta, ne lipseste disciplina si respectul maxim. Dau un m4, rifle si nici o multumire sau un feedback.. :| Cat despre coordonarea membrilor, nu ma bag, e treaba liderilor, dar parca se putea si mai bine. :P Oricum, nu ma vad in masura sa critic, o spun doar intr-un mod constructiv, de viitor. O seara buna!