Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata, ce faceti? Am vazut ca am ramas aproape 25 in factiune, imi pare bine ca au iesit cei care nu aveau treaba. Aseara daca ati fi ascultat si am fi fost 20 la al doilea WAR era winn fara nici o problema, dar macar avem HQ in 25 membrii in factiune. Poate ne facem si noi 35 in weekendu asta, ne auzim mai tarziu in joc, o zi cat mai frumoasa.

@ShobbyFeat Bai prietene vezi cum vorbesti, ca nu esti tu sa faci un kill la war nu e problema mea, si mai invata sa tragi si tu daca vrei sa faci ceva ;)

Si eu tot din Anglia joc, si pot sa spun ca am un net decent, de la Sky, chiar ti l-as recomanda...Mai i-au uneori desync dar este ok. Din ce oras esti? Daca poti sa-mi spui.

Salutare Avispa Rifa!

Dupa cum bine ati vazut sunt noul Count! Multumesc Zeom pentru sansa, sper sa nu te dezamagesc. Felicitari si tie Andrule!

Totul va decurge destul de normal, exact ca pana acum. Trebuie sa ne adunam pana la 41. De acum proba practica va inseamna cu mult peste testul teoretic. Ne trebuie membrii buni. Daca ne adunam 41 (si nu vom fii 25+ la war) vor intra in vigoare amenzile prevazute in regulamentul general al gangurilor. Nu vrem sa facem asta dar vom fi obligati!

Diseara voi incerca sa prind 1-2 ATTACK pentru maine, warurile nu am stabilit inca daca vor fii optionale sau obligatorii (in caz ca prindem attack). Dar daca nu ve-ti pune macar o invoire si nu suntem 15+ ne facem de ras. :))

Multumesc frumos pentru intelegere!

Intru si eu putin asa la misto, fac niste duele cu niste prieteni mai nabi, si pac la teste de 2 ori, si ce sa vezi, al 2-lea admin da dovada de cat e de capabil, imi acorda ban, pe motiv ca nu i-a mers nu stiu ce, dar am filmat totul, ca sa nu fie probleme, astept sa iau unban dragi colegi. Asta inseamna sa ai valoare : http://imgur.com/a/SFGTg +

http://imgur.com/a/afEWn

Edited by BurnyOnly

Salut. Eu sunt xSorin. Sunt noul vostru coleg.

Am intrat in avispa cu dorinta de a ridica aceasta mafie , vreau sa ajut la cucerirea sf-ului , chiar daca este greu dar daca dam /ad uri ca recrutam si ne chemam prietenii o sa facem o treaba buna.

Va multumesc !

, Ai ajutat foarte mult Avispa, esti o fire "puternica".

Bun, primul meu post aici.

Vreau sa spun ca am intrat in aceasta mafie cu un singur scop, sa ne facem minim 35 si apoi sa incepem sa cucerim turf-uri.

Scopul este simplu, daca ne prezentam war de war minim 30 o sa fie simplu, foarte simplu. Am fost in RDT unde ne prezentam cate 15 maxim la war (=)))) ) si tot faceam fata cat de cat, adica daca stateam uniti si ascultau, aveam sanse. In 15 membri am reusit sa castigam chiar 3 turf-uri !

Daca toata lumea vine la fiecare warr, o sa fie usor.

Salut dragi colegi, este pentru prima data cand postez aici, deabia azi am reusit sa intru in factiunea aceasta, asadar, eu sper sa fim o echipa unita si sa ne comportam ca atare la war.

@, mers ca m-ai adus aici, sper sa fac aceeasi treaba buna ca in fosta mafie.

@, Welcome, ce sa facem, ne acomodam, adica eu incerc sa ma acomodez, sper sa reusesti si tu :))

Salut dragi colegi, este pentru prima data cand postez aici, deabia azi am reusit sa intru in factiunea aceasta, asadar, eu sper sa fim o echipa unita si sa ne comportam ca atare la war.

@, mers ca m-ai adus aici, sper sa fac aceeasi treaba buna ca in fosta mafie.

@, Welcome, ce sa facem, ne acomodam, adica eu incerc sa ma acomodez, sper sa reusesti si tu :))

Welcome si tie, ma adaptez repede, stiu cu ce se mananca factiunea asta, am mai fost aici long time ago .. :))

Buna seara tuturor .

Buna ziua Avispa Rifa, am o veste destul de proasta pentru voi, mi-am rupt un deget de la mana(cel mic, mana dreapta), exersez acum trasul cu ''4 degete'', sper sa reusesc sa fac acest lucru :)) mersul cu ATV-ul dauneaza grav degetelor :)) noroc ca pot sa scriu bine.

Bun, cand am intrat in factiune eram vreo maxim 19, cam asa. Acuma sunte 33, suna foarte bine. Sper ca sa castigam in curand turf-uri, macar HQ !

De luni Rank4 + sa incepei sa dati attack !

Sa speram ca facem treaba :)

Buna ziua dragi colegi, ce faceti ?