Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut colegutzi, m-am gandit sa facem un grup pe whatsapp unde sa discutam cand nu suntem on pe sa:mp sau nu suntem pe PC. Pentru cine ar vrea sa fie in grup sa lase nr de telefon in pm sau sa ma caute in joc. Doar membrii Avispa. V-am pupat, noapte buna ! :*

, Si eu sunt pe locu 1?

Nu :))) Mai ai de mancat , dai mai jos pe replays si vezi unde esti

Eu locul... unde e clasamentul? :))

O seara buna Avispa Rifa !

Uitate mai sus la ce am zis

Edited by Y o z u k i

, Vedem, poate poate.

Neata, abea ce m-am trezit si eu, ce faceti? Ne auzim in game.

, N-am inteles nimic din ce ai zis. EDIT: aaaa, acuma mi-am dat seama, poi tu ai mai fost in avispa de ai postat asa mult in topicul asta?

Edited by AIM BlasT TARZAN

Buna ziua Avispa ! Ce mai nou pe la voi.. poate facem astazi impreuna ceva interesant.. event sau activitate ceva !

Salutare domnule

, Vedem, poate poate.

Neata, abea ce m-am trezit si eu, ce faceti? Ne auzim in game.

, N-am inteles nimic din ce ai zis. EDIT: aaaa, acuma mi-am dat seama, poi tu ai mai fost in avispa de ai postat asa mult in topicul asta?

Am mai fost in 2013-2014 pe vremea lu Marco si na, vorbeam destul de mult :))

@, uite de ce... fPH0T9Y.png

Vreau sa spun celor care stateau in hq si strigau intruna >m4 m4 m4 .. ce folos ba daca nu va auzea nimeni.. iesiti ba colegii mei afara si strigati, ca 100% o sa va auda cineva.. plus o sa fim mai multi pe turf si facem si puncte in + ..
Uitati-va pe poza, uitati-va cati membri la noi sunt cu + si la ei cati sunt cu + .. analizati ..
< Eu nu zic asta ca sunt eu cel mai smecher in Avispa sau sunt mare si tare sau nus ce.. nu nu nu... Eu chiar vreau ca Avispa Rifa sa fie cat mai sus posibil in /top.. si impreuna putem face asta .. deci trebuie doar de ascultat de sublideri / lider ei stiu ce fac ! > # Bafta :*

@, din pacate nu a fost momentul nostru, ceva nu a mers de la mijloc incolo, nu imi dau seama ce, aveam Avispa Rifa 5-0 69 Pier Mobs si cum am reusit sa pierdem?Sa intoarca scorul?

Cum au reusit, sa o luam logic .

1. Nimeni nu asculta.

2. Nimeni nu organizeaza ( Strigam de nebun RUNDAAA, un amarat de rank 1) .

3. Nimeni nu sta ferit.

4. Nimeni nu da backup.

5. Nimeni nu face spam pe/f , /fmotd , fiecare face ce vrea.

Cam astea ar fi niste reguli de baza.

, Frate, am tipat cat am tipat la voi, am avut 5-0, am vazut ca merge totul ok am zis sa ma joc si eu putin, sa scoti cativa oameni din joc. Insa dupa ce v-ati pierdut de tot ce sa mai facem? Lasa ca de maine sa vedeti ce spam, cine nu asculta, FW !

Te ai jucat si ai pierdut. Eu mi-am vazut de treaba, avea 8-5 la un moment dat, ceea ce este bine pentru mine :)), dar trebuie sa fiti mult mai organizati si drastici, sper ca nu te superi ca-ti spun asta dar chiar vreau sa ridicam factiunea asta, a a fost la pamant prea mult timp..

Ba io, v-am zis nu a fost organizare deloc, toti dadeau rambo, aia ne scoateau cum vroiau ei, nimeni nu dadea sellgun, am facut la un moment dat spam de vreo 5 ori la unu din factiune si s a facut ca nu ma vede, tot waru' l-am dus in deagle.

, Sper ca maine o sa-l castigat, din pacate o sa tarziu putin. O sa fiu plecat .

Uitati-va in acest topic cu mare atentie: AICI !

Sa speram

Ba io, v-am zis nu a fost organizare deloc, toti dadeau rambo, aia ne scoateau cum vroiau ei, nimeni nu dadea sellgun, am facut la un moment dat spam de vreo 5 ori la unu din factiune si s a facut ca nu ma vede, tot waru' l-am dus in deagle.

Sa speram ca ne punem pe picioare si iese ceva..

Baieti, eu sunt la internat si NU AM INTERNET. Asta e, o sa ies cu FP pentru ca pot intra doar vinerea la waruri.

As putea face log-uri dar nu as putea sa stau pe joc. Imi pare rau, oricum, umbla zvonul ca o sa bage...

Edited by AIM Cr