Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Usor jamaicani mei. Ce realizari ati facut fara coduri ? Daca ati facut recorduri cu coduri sunteti zei? Da bravo ma, dai la video ce l-ai primit de la mine la secunda 08' si uite-te cum iti trageai muci de la plans =)))))) ASta da, e umilinta sa plangi pentr un joc.

@sNrobert ZEW

@, Srsly bro? Suferi? Asa repede ai uitat cand ti-ai luat 10-0 la deagle de la f0rms? offf men off

AVIZ AMATORILOR CARE SPUN "CINE SUNTETI VOI SI CE ATI FACUT VOI" Pai, noi suntem aia care am avut 2 orase, playerii vechi, #oldrifa. Noi ar trebui sa va intrebam pe voi cine sunteti. Defapt, chiar, cine doamne iarta-ma e blast asta, mereu cand il prind pe zona.. il trimit la hq. Ieri la war-ul cu noi(elc) ce ati facut? v-ati luat 15-0? App, am avut scor mai mare decat toata mafia voastra adunata la un loc, s0z guys signed by the only one Andyy.(RobertoKiNG/f0rms.) http://imgur.com/TUXU13F

Btw, cand tineti voi o mafie din ls in spawnkill, sa ma sunati

@RobertoKiNG, Iti zic eu, pe acest server niciodata nu mi-am luat 10-0, niciodata. Cu oricine am facut, niciodata 10-0. Asta este suferinta cand vi la mine si imi zici "Mai sti cand ti-a dat x 10-0"? Apropo, luase ban pentru AIM, dar sa trecem cu vederea. Niciodata nu am facut cu el duele, il astept oricand daca este nevoie o sa facem..

Cum sa te lauzi ca esti Regele Codurilor? Cat de prost sa fi ma? Ba frate, asta si ultimu prost de pe server poate sa o faca. Sa fi mandru ca ai jucat cu aim, of of. Mentalitate de 15 ani, jur. Sa iei un AIM de pe google apoi sa apesi pe el si sa dai bataie la war, asa greu este ma? Sa te lauzi ca ai fost bun un cod? Doamne doamne.

Apropo, ce ati sarit asa ma jamaicanilor? CAND A FOST SHAKIRA CU PRINTU.BELEAUA SI ROLLS SUB-LIDER ATATA TIMP, CARE A FOST RECORDUL MA? HQ-UL, ATAT. CE P1M SARITI VOI AICI CA SUNTETI MARI ZEI CU F3? AIA CE AU FACUT, NIMIC. dECI

CALMATI-VA.

si tu zici ca ne-am luat 15-0 pe HQ ELC, dar ei cat si-au luat pe al nostru? 13-2. Deci calmeaza-te ma copilas.

Edited by BlasT TARZAN

Intrebarea adevarata, e " Tu cine mortisorii ma-tii esti, de te crezi sa pui asemenea intrebare ". Pe el il cheama " orang3 " terminatule.

Eu cand jucam SA:MP tu nici Mario nu stiai ce e. Deja mi s-a luat de toti pisatii de pe B-Zone care se cred cineva. In alta ordine de idei de ce pula mea vad toti frustatii din "ZEW" in topicul asta? Sincer nici nu ma intereseaza de voi si ce ati facut deoarece pentru mine tot palete sunteti. Asa ca 'get lost'.

Apropo, ZEI din ZEW, , Va asteapta pe toti 1-1 si se filmeaza si el, si voi. Oricand va arata cine-i un ZEW fara cod si cine-i un cocalar care da 3/3 cu AIM =]]]

Apropo, ZEI din ZEW, , Va asteapta pe toti 1-1 si se filmeaza si el, si voi. Oricand va arata cine-i un ZEW fara cod si cine-i un cocalar care da 3/3 cu AIM =]]]

Asta e doar unul din exemple in care tot asa unul de la voi asa cu atitudinea voastra se credea zeu pe youtube si toate alea si ma injura pana l-am facut de cacat si pe skype si in joc.

https://www.youtube.com/watch?v=6Or9fVom0DM

Cum ziceam, eu cand jucam SA:MP in ESL voi nici Mario nu stiati ce e. Si nu va mai laudati cu "coduri" ca nici macar nu stiti ce inseamna coduri adevarate. Va laudati pe niste cacaturi facute pe un server de roleplay, mare lucru. Ati aparut prin 2014 cand scripterii de la SA:MP s-au gandit sa adauge skinshoot aka mta sync aka cum vreti voi sa-i spuneti si deja va credeti mari zei?

, Tu iti bati capu cu astia ma? Cum am zis, cine este mare zeu sa te contacteze in game si sa va filmati amundoi.

Sunt ZEI astia, mai ales Katzuno, se lauda ca il numeste lumea Regele Codurilor =))))))))) Bagami-as, cum asa ma? Cum sa te lauzi cu asa ceva? Asta si ultimul prost o poate face.

, Frate, stai ma ca au venit "zei" care au luat 2 orase cu 41 de membri codati =))))

Bai astia care a-ti fost mari ,,buni'' pe server. Cine sunteti voi ma? Va credeti importanti ca ati luat 2 orase cu codati si acum faceti aici tamtam. Bai ,,zeilor'' voi vorbiti aici ca ei sunt noliferi si nu stiu ce dar veniti aici ca niste infecti ce sunteti si incepeti sa comentati ca niste copii handicapati si tot pe ei ii faceti noliferi ma? Bai snrobert joci si tu de 2-3 ani jocul asta pe un roleplay infect si te crezi mare bun ma? Cand ma jucam samp tu nici de singleplayer nu ai aflat. Te-n pula mea de infect intrai ca un copil handicapat pe un server de stunt cu coduri, te rupeam cu tot cu coduri si incepeai sa injuri ca ultimul no lifer si tot pe astia din avispa ii faci noliferi ma? Cum poti sa fii asa retardat sa te lauzi ca ai jucat cu coduri si apoi sa mai zici ca ai fost o legenda? ,,sa pui asemenea intrebare'' o spui de parca te crezi important. Orang3 are tot dreptul sa iti spuna asta pentru ca esti un pripas infect care nu are ce face decat sa comenteze ca un bulangiu aici. Voi astia ,,cunoscuti'' credeti ca sunteti niste zei pe server si ca stiti totul, va credeti nu stiu ce playeri vechi, dar baiatule, tu si cainii tai sunteti limitati doar la gamemode-ul asta. Daca as fi avut posibilitatea sa aduc playeri de pe a/d aici in 10 playeri va futeam toate mafiile cu tot cu coduri si cu ce vreti voi. Voua va tremura tinta pe mouse de la laba si veniti aici sa comentati ca ati fost mari zei.

, Tu iti bati capu cu astia ma? Cum am zis, cine este mare zeu sa te contacteze in game si sa va filmati amundoi.

Sunt ZEI astia, mai ales Katzuno, se lauda ca il numeste lumea Regele Codurilor =))))))))) Bagami-as, cum asa ma? Cum sa te lauzi cu asa ceva? Asta si ultimul prost o poate face.

, Frate, stai ma ca au venit "zei" care au luat 2 orase cu 41 de membri codati =))))

Nu ma intereseaza cine a venit si cine nu, e vorba de comportament, sa te comporti ca un om nu ca o javra/gunoi.

, Da, asa am inteles. O sa fie Unchiu demis cu 3/3, imi pare rau ca era baiat bun, dar infine..

Oricum o sa ne fie greu momentan cu ELC pana mai vin astia 6 oameni, sunt 6 persoane ce o sa vina si apoi poate poate facem fata la ELC. Sa fim seriosi, au trupa buna momentan, infine.